LESKOS 3470 #2326 Napisano 28 Stycznia 2018 Ja używam , bo mam problemy ze słuchem ... na poważnie , do tego słucham chodu przy innych 20 na chodzie i ... d...pa bez . 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2327 Napisano 13 Marca 2018 Lubię dłubać przy zegarze słuchając czegoś takiego. Jakbym się cofał ze 100 lat ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2328 Napisano 13 Marca 2018 Jeżeli chodzi o muzykę Armenii, dzięki płycie Jordi Savalla z Hesperion XXI można cofnąć się jeszcze dalej. Znajduje się w pierwszej trójce jego najlepszych dzieł moim zdaniem. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2329 Napisano 13 Marca 2018 Jak słucham tej muzyki zawsze widzę świat którego nie ma, Wschodnie Karpaty, od Bieszczad po Rumunię. Ludzi ze zdjęć dziadków, z opowieści rodziców ... Sporo kultury wnieśli właśnie tam Ormianie ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2330 Napisano 15 Marca 2018 (edytowane) Wiecie skąd to? Miałem ogromną przyjemność oglądać w tym roku na żywo... Edytowane 15 Marca 2018 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2331 Napisano 15 Marca 2018 (edytowane) Ze Lwowa? Katedra ormiańska? Edytowane 15 Marca 2018 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #2332 Napisano 15 Marca 2018 Katedra Ormiańska we Lwowie - Tak masz podpisane to zdjęcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2333 Napisano 15 Marca 2018 Fresk Rosena jest niesamowity.Jakby u Giotto terminował. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2334 Napisano 15 Marca 2018 (edytowane) W ogóle samo wnętrze jest magiczne. Aczkolwiek mozaiki Mehoffera nie przemawiają do mnie... Kurcze, gdyby się zebrała jakaś sensowna ekipa to można by Lwów zobaczyć, tym bardziej, że znam tam jeszcze osoby, które mogą sensownie oprowadzić... Rosen, faktycznie jakby czerpie z Giotta... Edytowane 15 Marca 2018 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #2335 Napisano 15 Marca 2018 Ech Lwów ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2336 Napisano 15 Marca 2018 Mam tam rodzinę, moja żona dziadków, niestety na cmentarzach... Ojciec mieszkał przy Krakowskiej, jak pojechał przed śmiercią, wrócił i nic powiedział. Dwa dni siedział i patrzył w ścianę ... Katedra Ormiańska we Lwowie - Tak masz podpisane to zdjęcie Nie czytałem, nie zauważyłem, mam ją na zdjęciach ojca ...sprzed wojny, ale czarno białe i kiepskiej jakości. 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2337 Napisano 15 Marca 2018 Z majątku moich serdecznych znajomych pozostało wielkie drzewo, które rosło przed dworem... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2338 Napisano 15 Marca 2018 Katedra była tuż obok ich domu ... Patrzyli na nią z okna. Krakowska 26 lub 24 ... nie pamiętam. 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerims 101 #2339 Napisano 21 Marca 2018 (edytowane) Dzień dobry! Niedawno na pewnym serwisie ogłoszeniowy natknąłem się na takie coś...: I normalnie to zdjęcie mnie "rozwaliło"... Niezła kreatywność. Edytowane 22 Marca 2018 przez Kerims 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaha 22 #2340 Napisano 25 Marca 2018 Ciekawy czasomierz http://www.rmf24.pl/fakty/polska/newsamp-niezwykly-zegar-wykopany-w-nowogardzie-wskazuje-czas-zimowy,nId,2561574 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2341 Napisano 28 Marca 2018 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #2342 Napisano 28 Marca 2018 Wzmacniacz obrazu też ?Biedny kotek . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2343 Napisano 12 Maja 2018 polecam na początek weekendu : głos rewelacja ... MOC 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2344 Napisano 12 Maja 2018 Leskos- świetne. Pierwszy raz widzę i słyszę.Solistka wielce oryginalna, ma koloryt. Głos pełny..dojrzały taki, i ta nutka chrypki do tego. Gitary - mjut malina.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2345 Napisano 12 Maja 2018 polecam na początek weekendu : głos rewelacja ... MOC Tak mi się skojarzyło 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2346 Napisano 13 Maja 2018 Łysol Sajmon codziennie czatuje na wahadło. Natury nie oszukasz :-D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2347 Napisano 16 Maja 2018 polecam na wieczór ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2348 Napisano 22 Maja 2018 (edytowane) O sensie istnienia polityków (to nie nasi). Edytowane 7 Czerwca 2018 przez tarant 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erzlot 298 #2349 Napisano 22 Maja 2018 A czy nasi lepsi? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2350 Napisano 25 Maja 2018 Wypożyczone od forumowego kolegi: 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach