LESKOS 3470 #3851 Napisano 20 Stycznia 2020 Ja w domu uwielbiam ciszę, więc muzyki słucham niezwykle rzadko. Natomiast w samochodzie czasem słucham, ale tylko tego Gościa. No to też pod moje ucho ... . Moja żona zdarła ze trzy płyty (kopie) w samochodzie ... aż skończyła żywot nagrywarka DVD... Czasami słucham sobie przy pracy CESARII ... choć nie zawsze. Musi mi wychodzić to co robię ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3852 Napisano 20 Stycznia 2020 (edytowane) Ja w domu uwielbiam ciszę, więc muzyki słucham niezwykle rzadko. Natomiast w samochodzie czasem słucham, ale tylko tego Gościa. https://www.youtube.com/watch?v=I9QM1Xf3fao&list=PLJPA4hK-e0DSNabzBIV-PQIPZexVGoAiy&index=1 Bosssskee! Czasami słucham sobie przy pracy CESARII ... choć nie zawsze. Musi mi wychodzić to co robię ... https://youtu.be/G_u1dGk1vO0Pogodny klimat, miłe :) Edytowane 20 Stycznia 2020 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2974 #3853 Napisano 20 Stycznia 2020 Jeden z moich ulubionych "starych nudziarzy" I got bags under my eyesBags under my eyesWhen am I gonna get wise?Stop these bags under my eyes 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40650 #3854 Napisano 21 Stycznia 2020 Bardzo cenię Grega Dullego za The Afghan Whigs, The Twilight Singers i The Gutter Twins. Poniżej żelazna klasyka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #3855 Napisano 21 Stycznia 2020 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tappi #3856 Napisano 21 Stycznia 2020 Bardzo fajny reportaż! https://wszczecinie.pl/aktualnosci,tajemnice_zegara_na_zamku_ksiazat_pomorskich_czeslaw_zlotnik_wie_o_nim_wszystko,id-33686.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #3857 Napisano 21 Stycznia 2020 O dziękuję bardzo... A mi przypomniała się bajka "O leśniczym"... 0 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #3858 Napisano 21 Stycznia 2020 O dziękuję bardzo...A mi przypomniała się bajka"O leśniczym"...Która? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #3859 Napisano 21 Stycznia 2020 Która?A jak Kolega myśli... 0 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #3860 Napisano 22 Stycznia 2020 Ale nikt nas stąd nie wypier... itd... spoko... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3861 Napisano 22 Stycznia 2020 A tak mi się przypomniało żeby sobie dziś posłuchać i przypomnieć. Zmarnowany talent , szkoda ... Jakby się komuś nudziło słuchać radia i telewizji ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
old time 456 #3862 Napisano 22 Stycznia 2020 Szkoda nawet bardzo szkoda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #3863 Napisano 22 Stycznia 2020 https://youtu.be/Djf7WrfyHew 0 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40650 #3864 Napisano 23 Stycznia 2020 Polecam również tą wersję!https://www.youtube.com/watch?v=YV_vvPz5Hv4 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3865 Napisano 24 Stycznia 2020 No i kolejna "zmarnowana" i przedwcześnie zgasła gwiazda ... lubiłem ich posłuchać . Ps. Adekwatne do sytuacji dziś ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1789 #3866 Napisano 24 Stycznia 2020 No i kolejna "zmarnowana" i przedwcześnie zgasła gwiazda ... lubiłem ich posłuchać . Ps. Adekwatne do sytuacji dziś ... Tak ....Ja właściwie, to słucham ich piosenek cały czas. Świetne piosenki !Mam je w telefonie, nawet jako dzwonki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3867 Napisano 30 Stycznia 2020 (edytowane) (◔‿◔) Edytowane 30 Stycznia 2020 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3868 Napisano 30 Stycznia 2020 (edytowane) Uwaga - chwalipost Moja znajoma hodowała kilka lat storczyka - Coleogyne Cristata (rośnie w Himalajach i Wietnamie). Kapryśny w wymaganiach. Nie udało się jej doprowadzić do kwitnienia. Oddala go mi, życząc powodzenia Około 8 lat cudowałam z nim żeby zmusić go do zakwitnięcia. Przesuszanie, chłód i okresy wegetacji. Na nic...Dopiero jak wpadłam na "genialny" pomysł zwiększenia wahań dobowych temperatury na przelomie października i listopada się udało.Oto moje trzecie kwitnienie. Na zdjęciach nie widać pełnej urody - kwiaty wyglądają jak z kryształków lodu..Wahania dobowe temperatury wymuszam poprzez chowanie storczyka na noc do lodówki, a na dzień wyciągam. I tak przez około 2 tygodnie.Jak storczykowi nocą zmarzną portki, a w dzień się wygrzeje, dopiero chcieć kwitnąć ◝(⁰▿⁰)◜ Edytowane 30 Stycznia 2020 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #3869 Napisano 30 Stycznia 2020 Ale masz wielką lodówkę... tak między krakowską i serek grani? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3870 Napisano 31 Stycznia 2020 Mam dużą lodówkę Nie ma "między", całą półkę zajmuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taraj 224 #3871 Napisano 1 Lutego 2020 W ramach oderwania się od zegarów , po 4 latach wziąłem się w końcu za galwanizację - pomiedziowanie pierwszego bucika mojej wnuczki.Wyszło nawet ... nawet. Trzeba będzie jeszcze trochę poprzecierać na mokro pumeksem , wysuszyć i nawoskować. Ciepło dzisiaj u nas, 13,6 stopnia.Byłem przy ulach, pszczoły się obudziły. Jeszcze kilka dni takiego ciepła i będzie bieda panie szanowny , będzie . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3872 Napisano 1 Lutego 2020 Wspaniałe przedsięwzięcie - efekt niesamowity! Nawet nie wiedziałam, że coś takiego można zrobić, piękna pamiątka Kurczę, chyba przegapiłam pierwsze buciki wnuczki, ehh .. Od wtorku ma się ochłodzić trochę, może pszczoły nie zdążą całkiem się wzbudzić Co to się dzieje, co się dzieje Kolega oprócz zegarowych talentów jeszcze pszczołami potrafi się zajmować. Piękna sprawa, ja się wszelkich "bzyczących" stworzeń panicznie boję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40650 #3873 Napisano 1 Lutego 2020 (edytowane) Oby się ochłodziło. Dziś u nas było 13 stopni i pełne słońce. Pierwszego lutego! Edytowane 1 Lutego 2020 przez paul221 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2974 #3874 Napisano 1 Lutego 2020 Kolejny "starszy pan" wydał wczoraj świetną płytę 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobas 329 #3875 Napisano 2 Lutego 2020 Wczoraj odszedł mój przyjaciel Wigor. Nie myślałem, że to takie trudne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach