JASI 1218 #4626 Napisano 19 Października 2020 (edytowane) Dwóch Piotrusiów się zebrało I zrzędzić im się zachciało Nekrologów już nie chcieli Na kobity tylko by patrzeli I tetryków też już dość Przy kobitach staje "kość"... Nie przejmujcie się Panowie Wszystkim nam chodzą po głowie I choć jestem też już stary Oprócz Nich wielbię zegary... To tak dla rozweselenia... Pozdrawiam Jacek Edytowane 19 Października 2020 przez JASI 3 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4627 Napisano 19 Października 2020 20 minut temu, JASI napisał: Dwóch Piotrusiów się zebrało I zrzędzić im się zachciało Nekrologów już nie chcieli Na kobity tylko by patrzeli I tetryków też już dość Przy kobitach staje "kość"... To tak dla rozweselenia... Pozdrawiam Jacek 🤣🤣🤣. 👍👍👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #4628 Napisano 19 Października 2020 No czekamy zatem na pokaz zegara, ciekawego mechanizmu, skrzyni, albo przynajmniej prezentację kawału u "Maryny" przez forumowego młodzieniaszka duchowego ... Jak nie to ... 👻 🦇 urządzimy halloween ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kumite 254 #4629 Napisano 19 Października 2020 Czołem malkontenci Dla Was optymistycznie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #4630 Napisano 19 Października 2020 Ty tu się filmem nie wykręcaj zresztą kilkukrotnie cytowanym dzisiaj tylko wreszcie jakiś zegar pokaż nawet śmieszny .... albo smutny 😫 Tu nie czytelna ani kino tu jest forum zegarowe , tu się mięsem handluje ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kumite 254 #4631 Napisano 19 Października 2020 Moje zegary wszyscy znają te śmieszne i te smutne. Nowych brak .Przechodzę na składaki, czyli te śmieszne, wesołe. Jest jeden Metron, który mi się szalenie podoba. Ma wesołą buzię i kalendarz, aż .Jak dopadnę zdjęcie, to pokażę. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #4632 Napisano 19 Października 2020 👍 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kumite 254 #4633 Napisano 19 Października 2020 O ten, ten, tylko tani musi być 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #4634 Napisano 19 Października 2020 No , fajny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4635 Napisano 19 Października 2020 Nudne.. po prostu nudne 🤮 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #4636 Napisano 19 Października 2020 A, pamiętam, pamiętam - kiedyś takie sprzedawali na wagę w kiosku "Ruchu"... 2 godziny temu, LESKOS napisał: No czekamy zatem na pokaz zegara, ciekawego mechanizmu, skrzyni, albo przynajmniej prezentację kawału u "Maryny" przez forumowego młodzieniaszka duchowego ... Jak nie to ... 👻 🦇 urządzimy halloween ... Ale, że co, że ten młodzieniaszek to niby ja. Zegar się robi, taki jakiego na forum jeszcze nie było (no chyba, że nie znalazłem), ale do końca miesiąca raczej nie zdążę. Zatem wykręcę się nie kawałem, a toastem z historyjką, który kiedyś już zamieściłem w innym temacie, ale tutaj pasuje i pewno nie wszyscy go znają. Morze, plaża, jasna gwieździsta noc. Przychodzi piękna młoda kobieta, rozbiera się do naga, wchodzi do morza i się kąpie. Po pewnym czasie wychodzi z wody i nagle zauważa, że z wody wychodzi też nagi młody mężczyzna. Przez chwilę przyglądają się sobie. Ona zasłoniła się chustką, on przyrodzenie zasłonił kapeluszem. Ona upuściła chustkę, on upuścił kapelusz. Chustka opadła odsłaniając jej piękne nagie ciało, ale jemu kapelusz nie spadł... Zatem Panowie - wypijmy za to, żeby nam nigdy kapelusze nie spadały... Pozdrawiam Jacek 3 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6071 #4637 Napisano 19 Października 2020 (edytowane) Cytat Zatem Panowie - wypijmy za to, żeby nam nigdy kapelusze nie spadały... ... a cylinder (nie mulić z wychwytem ) , lub melonik? to dopiero sztuka Edytowane 19 Października 2020 przez mkl1 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4638 Napisano 22 Października 2020 Dziękuję ci suwerenie za moją piękną ojczyznę, za piękne czasy, w których przyszło mi żyć... 😭😡😡😡 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #4639 Napisano 22 Października 2020 Ale, że co... Co się dzieje? 0 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4640 Napisano 22 Października 2020 (edytowane) .... Więcej nie napiszę, bo słów powszechnie uznawanych za obelżywe za mało w obiegu, by opisać 🤮 Edytowane 22 Października 2020 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #4641 Napisano 22 Października 2020 Yodek. Proszę... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4642 Napisano 22 Października 2020 Ocenzurowałam się... 🖐️ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #4643 Napisano 24 Października 2020 to tak dla poprawienia humoru paniom w to ładne popołudnie i smutny czas ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #4644 Napisano 24 Października 2020 coś mam słaby nastrój... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szalony amator 276 #4645 Napisano 26 Października 2020 (edytowane) Też na poprawę humoru. Chociaż to potwornie osobiste i smutne. https://www.facebook.com/1472331950/posta/10225026257431598/ Edytowane 27 Października 2020 przez szalony amator 0 What one fool can do, another can. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40477 #4646 Napisano 27 Października 2020 Jak poprawiamy nastrój, to na całego...😃 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wafelek 54 #4647 Napisano 27 Października 2020 Śrubka do śrubki i powoli powstanie z popiołu.Już za niedługo będzie tak wyglądał. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #4648 Napisano 27 Października 2020 Starszy kuzyn miał takiego , ale to miało klank ... czterosuwowy jak by nie było. Wydaje mi się że tłumik być trochę inny , ale może moja skleroza ... 😉 SUPER! 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wafelek 54 #4649 Napisano 27 Października 2020 Tłumiki były też inne cygara ,to jest tz.rybka.To taki sentyment bo Junaki były składane w Szczecinie,kiedyś kupiłem kilka skrzyń czesci a teraz na kwarantannie siedzę przy cykadłach i składam onego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #4650 Napisano 27 Października 2020 (edytowane) Ponoć były dwie wersje, jena z cygarem i tego jestem pewien i druga z krótkim tłumikiem. Edytowane 27 Października 2020 przez zasadas 2 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach