mkl1 6078 #4676 Napisano 28 Października 2020 (edytowane) 15 minut temu, Yodek napisał: Tzw. "działanie wspólnie i w porozumieniu, z góry powziętym zamiarem .." 😆 Czyli.. Zorganizowana Grupa Przestępcza.. Edytowane 28 Października 2020 przez mkl1 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klysek 32 #4677 Napisano 28 Października 2020 22 minuty temu, JASI napisał: Ja bym nie obwiniał zwierzaka, tylko bym się zastanawiał, co źle zrobiłem, że zegar spadł. Nieodpowiedni kołek, haczyk... Przykre to, mam nadzieję, że jeszcze da się go uratować. Pozdrawiam Jacek Hak dobry i mocno osadzony, sam nie wiem jak zeskoczył. A na te moje szelmy, to nawet się nie potrafię złościć. 8 minut temu, mkl1 napisał: Czyli.. Zorganizowana Grupa Przestępcza.. 22 minuty temu, Yodek napisał: Tzw. "działanie wspólnie i w porozumieniu, z góry powziętym zamiarem .." 😆 Może miały wspólnika? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #4678 Napisano 28 Października 2020 Obstawiam, że szarobury.... No i myślę, że śruba wyrwana ze ściany. Czyli.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4679 Napisano 28 Października 2020 44 minuty temu, klysek napisał: Może miały wspólnika? Wszystko pasuje. Sprawstwo kierownicze 🤗 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klysek 32 #4680 Napisano 28 Października 2020 55 minut temu, PM1122 napisał: Obstawiam, że szarobury.... No i myślę, że śruba wyrwana ze ściany. Czyli.... "Bo to zła kobieta (kocica) była.🙂 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4681 Napisano 28 Października 2020 30 minut temu, klysek napisał: "Bo to zła kobieta (kocica) była.🙂 Uwaga! Nie drażnić kobiet! ⚡⚡⚡⚡ 😆😆😆 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klysek 32 #4682 Napisano 28 Października 2020 7 minut temu, Yodek napisał: Uwaga! Nie drażnić kobiet! ⚡⚡⚡⚡ 😆😆😆 ⚡👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 991 #4683 Napisano 29 Października 2020 Wprawdzie nie okazja zegarowa, ale do pracy przy nich poręczna piła proxxona trafiona dzisiaj na ryneczku za całe 80zł !! 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wafelek 54 #4684 Napisano 29 Października 2020 B.PORZADNY SAPRZET ,MAM KLUCZE TEJ FIRMY 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4685 Napisano 29 Października 2020 Godzinę temu, mechanik napisał: Wprawdzie nie okazja zegarowa, ale do pracy przy nich poręczna piła proxxona trafiona dzisiaj na ryneczku za całe 80zł !! 😳😳 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #4686 Napisano 29 Października 2020 Kupiłem taką piłę córce, do prac przy remontach instrumentów. Przyzwoicie precyzyjna, można uzbroić w nadzwyczaj fajne tarcze widiowe, nareszcie rozwiązuje obrabianie małych elementów. Niestety, musiałem wydać sporo więcej, ale spełnia pokładane nadzieje. Będzie Pan zadowolony 😆 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #4687 Napisano 29 Października 2020 A klawikord przerżnie razem ze strunami, czy trzeba go odfiletowacć najpierw? 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #4688 Napisano 29 Października 2020 Odfiletować, usunąć delikatnie kręgosłup, potem rżnąć bez zmiłowania. Następnie zlepić resztki unikalnym klejem, wypowiedzieć zaklęcie (dają do Proxxonów) i uzyskać szpinet. A z resztek budkę dla szpaków 😆. Serio, to ona tym ze 200 skoczków klawesynowych wycięła i stuningowała całkiem udatnie kilka klawiatur. Nie mówiąc o tym, że według swojego projektu wykonała świetnie działający, szybki przełącznik manuałowy 😜. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6078 #4689 Napisano 29 Października 2020 (edytowane) 10 minut temu, fibo napisał: przełącznik manuałowy 😜. .. że jak ?? że co ?? że coś do organów... ale objaśnij bliżej.... Edytowane 29 Października 2020 przez mkl1 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #4690 Napisano 29 Października 2020 Oj Panie, kto by tych młodych teraz zrozumiał. Też nie nadążam 😃. Cuś się w klawesynie zmienia nie przez dwie minuty, ale jednym ruchem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6078 #4691 Napisano 29 Października 2020 Są podobno 2-manuałowe i 4 manuałowe jakies klawiszowce ( łorgany), al co do czego nie ogarniam... 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #4692 Napisano 29 Października 2020 Na Nikiszowcu, u św. Anny, są organy Riegera z czterema klawiaturami (manuałami) i dwoma klawiaturami basowymi, tj w, za przeproszeniem, pedałami... 2 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wafelek 54 #4693 Napisano 1 Listopada 2020 Nie mielismy prawie nic a moglismy wszystko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #4694 Napisano 1 Listopada 2020 Hey Clockface Keep your fingers on the dial You stole those precious moments And the kisses from her smile And now I'm living in these hours Away we will while I'm not wasting any more time Hey Clockface I really want to know Why is it when we're apart You always take it slow And when she's here You always say "It's almost time to go" You said you'd be a friend to me But time is just my enemy And it is hurting me so The moon comes through the window shining crescently and bright The sun rolls round again If I could turn your face back Before all of this started Forty minutes past four when her secrets she parted Forty minutes past four in the faithless A.M She wound up in his arms and not the man that I am A spring that is sprung A cuckoo-bird that sung Now there's a nail in a bare wall Where your face once hung Hey Clockface Now I don't feel a thing You stole away the heart in me And then removed my spring The winding mechanisms shot The movement is unwound Don't tick or tock or dare to make a sound Hey Clock-face Well, don't you ever dare Count me down to zero hour And keep me waiting here A minute from departure I will twist your key and have her come back to me And have her come back to me How can you face me? After what I've been through After you broke that vow How can you face me now? How can you face me now? How can you face me now? 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wafelek 54 #4695 Napisano 2 Listopada 2020 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #4696 Napisano 8 Listopada 2020 (edytowane) takie tam wspomnienie .... Edytowane 8 Listopada 2020 przez LESKOS 1 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wafelek 54 #4697 Napisano 13 Listopada 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kumite 254 #4698 Napisano 13 Listopada 2020 Cudze chwalicie swojego nie znacie. Wykonanie walące na kolana wszelkie hity. Panie i Panowie oto ALABAMA w wykonaniu Ludmiły Jakubczak. Słucham w radiu Serenada z 1956 r 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #4699 Napisano 14 Listopada 2020 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6078 #4700 Napisano 16 Listopada 2020 Może trochę nie zgodne z "Maryną" ale ma ktoś coś takiego? Zegar z "fruwającym wahadłem? 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach