Młot Thora 147 #2501 Napisano 3 Września 2018 Coś na wieczór.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2502 Napisano 3 Września 2018 Kocham taki klimat , bluesowo soulowy.Klasyk, lubię ten kawałek w wykonaniu Bronk & Sven Zetterberg - Lets Straighten it Out (jak ktoś chce najdzie to pod taką nazwą na YOU TUBE.)Nie godzi się jednak zakłócać, pięknego wykonania spod ręki BB Kinga (RIP) na nagraniu miał 86 lat, duszę wciąż młodą ... Blues jest piękny. 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #2503 Napisano 3 Września 2018 (edytowane) To już trzy lata jak odszedł, ale ten czas pędzi. Edytowane 3 Września 2018 przez Młot Thora 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2504 Napisano 5 Września 2018 Ku pokrzepieniu nie oczekujących nadziei serc i dusz... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2505 Napisano 6 Września 2018 (edytowane) Powiem że nie znałem ... dobre!Ps. przesłuchałem dyskografię (dostępną) i wybrałem z 5 utworów do mojej ulubionej biblioteczki - Dzięki Piotrze !Pojawisz się w Srebrnej? Ps. 2 Zapewne znasz , ale coś w podobnym klimacie z Kalifornii ... takie trochę delikatne "smutaszenie" dla wyciszenia Edytowane 6 Września 2018 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2506 Napisano 6 Września 2018 Jak to moja Żona mówi, następna "smutna panienka": I jeszcze smutniejsza: I chyba moja najulubieńsza babska kapela z ostatnich lat. Trochę 4AD z dawnych dobrych lat. Gorąco polecam 2 pierwsze płyty. Fool i Warpaint. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2507 Napisano 6 Września 2018 Rozumiem że się przywitamy w Srebrnej 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2508 Napisano 6 Września 2018 (edytowane) Ci dołują mnie najbardziej... gdy mam ochotę na małe samobójstwo oczywiście Edytowane 6 Września 2018 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2509 Napisano 6 Września 2018 (edytowane) Zgadzam się ... a do tego francuski język. No to na jutrzejsze spotkanie - banalnie i optymistycznie ... Edytowane 6 Września 2018 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #2510 Napisano 6 Września 2018 (edytowane) Francuski nie jest taki zły i moim zdaniem całkiem nieżle potrafi obniżyć złe emocje, te samobójcze też. Edytowane 6 Września 2018 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2511 Napisano 6 Września 2018 (edytowane) Na koniec pielgrzymki. Hannah Wagner i Ernst Horn z kilkusetletnim przebojem (zbieram jego interpretacje - setkę już przekroczyłem). Edytowane 6 Września 2018 przez tarant 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2512 Napisano 6 Września 2018 No to jeszcze tylko dodam ulubiony (?) kawałek mojej żony, obraz naszego życia , jej życia ... Coś w tym jest ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #2513 Napisano 6 Września 2018 Czterdzieści lat minęło jak jeden dzień Chłopaki uczcili to koncertem 18-08-2018 w Ustrzykach Dolnych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2514 Napisano 6 Września 2018 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2515 Napisano 12 Września 2018 (edytowane) Polecam dziś na ten ostatni chyba tak ciepły dzień tego lata ... A dla wszystkich czujących się dziś samotnie ...ode mnie ... nie jest źle... Edytowane 12 Września 2018 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2516 Napisano 14 Września 2018 Czas na KAWĘ zapraszam ... Ciśnienie spada - powolutku i spokojnie, Piątek, piątek, piateczek... piątunio . Każdemu ile potrzeba ... i na żywo. 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2517 Napisano 17 Września 2018 Poniedziałczysko, praca, sterta samoodtwarzających się papierów.. brrMacie coś na poprawę chandrycznego nastroju? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2518 Napisano 17 Września 2018 (edytowane) Nie martw się ... Bedzie lepiej - koniecznie z wizją ROBIN w tle ... brak mi jego humoru ...A w ogóle to mam dzień do du(...) i na poprawkę : Edytowane 17 Września 2018 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2519 Napisano 17 Września 2018 (edytowane) No nie.. znam ten utwór przecież "dont łorry bi hapi" ale klip mi umknął z pamięci już. Rewelacja, śmiałam się (śmieszka w zasadzie jestem) i łza w oku na przemian. Wspaniały, cudowny Robin..ehhh. I drugi kawałek pogodny, piękne postacie tańczące na ulicach. Super - dzięki :-D I tak dla rozerwania się :-D Edytowane 17 Września 2018 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2520 Napisano 22 Września 2018 I co tu robić ... zimno , mokrawo i wietrznie ... Zegar skończyłem, za następny , nie chce mi się brać. Muszę tego troszkę pocelebrować .To chyba będzie dobre na dzisiejszy sobotni wieczór... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2521 Napisano 22 Września 2018 Alexander Veljanov. Jeden z najlepszych głosów zimno - gotyckiego rocka, połączenie Morrisona, Eldritcha i Curtisa wg mojej bardzo osobisto - osobliwej opinii. Śpiewająca połowa Deine Lakaien.Tutaj z bardzo ciekawą kapelą, Estampie, inteligentnie uwspólcześniającą brzmienie muzyki dawnej. Polecam gorąco całą płytę! 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2522 Napisano 22 Września 2018 (edytowane) Troszkę w tych klimatach mistycznych , moja faworytka, kojarzy mi się z Laponią i środkową Finlandią, gdzie spędziłem trochę czasu fotografując wszystko wokół. Mari Boine ...Śnieg, cisza, zamarznięte bagna , przyroda i ja maluczki w środku tej pustki... Edytowane 22 Września 2018 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2523 Napisano 22 Września 2018 Colonia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2524 Napisano 22 Września 2018 Troszkę w tych klimatach mistycznych , moja faworytka, kojarzy mi się z Laponią i środkową Finlandią, gdzie spędziłem trochę czasu fotografując wszystko wokół. Mari Boine ...Śnieg, cisza, zamarznięte bagna , przyroda i ja maluczki w środku tej pustki... I gra na bębenku z prakołem wychwytowym... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2525 Napisano 22 Września 2018 Jakiś unikat. Na lapońskich bębenkach szamańskich takiego elementu ni ma 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach