fibo 416 #276 Napisano 10 Marca 2013 Masz na myśli kiniolską wersję grilla na kółkach? Widać, że po takim wurście człowieka nosi (wozi)... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #277 Napisano 10 Marca 2013 No, super, Brutus jest kombinacją podwozia samochodu American Lafrance i silnika lotniczego V12 BMW. Chłopcy z muzeum w Sinsheim wykonali takiego potwora z tego co w magazynie znaleźli... też bym chciał taki magazyn 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 4 #278 Napisano 11 Marca 2013 Masz na myśli kiniolską wersję grilla na kółkach? Widać, że po takim wurście człowieka nosi (wozi)... Zjedli i efekt natychmiastowy - spiesza sie do ubikacji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #279 Napisano 11 Marca 2013 A propos wszechobecnego Deutsche Wurst Patent: Skrzydełka tez sa dobre... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #280 Napisano 12 Marca 2013 Strasznie mi moje konklawe rano na czarno przy odpalaniu dymi... pewnie mam ministranta w dolocie... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 109 #281 Napisano 12 Marca 2013 Przestań jeździć na oleju po frytkach - powinno przestać 0 Pozdrawiam Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #282 Napisano 12 Marca 2013 :D :D no proszszszsz.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #283 Napisano 12 Marca 2013 (edytowane) Strasznie mi moje konklawe rano na czarno przy odpalaniu dymi... pewnie mam ministranta w dolocie...To znak bys go sprzedał a walory uzyskane oddał na f arafie.... Edytowane 12 Marca 2013 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FRANK 1 #284 Napisano 12 Marca 2013 Krzysztofie przy minus 10 w marcu to Twoje konklawe juz ma dosyć .Co innego w styczniu przy minus 10 napewno wali bialym dymem.Tak na powaznie jechalem w nim i wcale nie jest tak żle.Nie sprzedawaj go .Czym bedziesz woził mechanizmy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 4 #285 Napisano 13 Marca 2013 Po oleju rzepakowym tak nie kopci. Ekologicznie bo pachnie smazonymi plackami.Na takim oleju przy minus cos-tam silnik nie zapali...wlewalo sie to i owo do mietka 124.Kiedys rzepakowy byl tanszy niz ropa, ale w Biedronce ludziska sie dziwili jak caly wozek oleju wozilem.Starsi to nawet sie niepokoili. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #286 Napisano 13 Marca 2013 Strasznie mi moje konklawe rano na czarno przy odpalaniu dymi... pewnie mam ministranta w dolocie... No i powinno przestać 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FRANK 1 #287 Napisano 13 Marca 2013 Mamy Papieża Franciszka.Kurcze jak sie cieszę,ze mam na imię Franciszek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #288 Napisano 13 Marca 2013 (edytowane) Spadkobierca Torquemady, hehe teraz się zacznie... Albo podzieli los Jana Pawła I ehhhh Edytowane 13 Marca 2013 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #289 Napisano 13 Marca 2013 Mamy Papieża Franciszka.Kurcze jak sie cieszę,ze mam na imię Franciszek. Zapadł mądry wybór, cieszę się. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FRANK 1 #290 Napisano 13 Marca 2013 Spadkobierca Torquemady, hehe teraz się zacznie... Albo podzieli los Jana Pawła I ehhhh Ja mysle,ze jezeli nasz Papiez wyniosl go na kardynala to chyba wiedzial co robi i jaki jest to czlowiek.Trzeba przyznac,ze ten wybor to kompletne zaskoczenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #291 Napisano 13 Marca 2013 (edytowane) Ja mysle,ze jezeli nasz Papiez wyniosl go na kardynala to chyba wiedzial co robi i jaki jest to czlowiek.Trzeba przyznac,ze ten wybor to kompletne zaskoczenie.A i sytuacja która doprowadzila do wyboru to tez.....niespodzianka.Jestem mile zaskoczony,i dobrze ze nie Włoch,widac Kosciół nie poddał sie mediom jak reszta Swiata......Dzis "dosłyszałem'ze jednak z pochodzenia Włoch..... Edytowane 14 Marca 2013 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #292 Napisano 14 Marca 2013 Kolejny biedny staruszek rzucony na pozarcie watykanskim intrygantom 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lusyk 7 #293 Napisano 14 Marca 2013 Biały niedźwiedź u mnie z okrutną siłą w nocy zaatakował. Dobrze, że mi wczoraj lód na stawie stopniał. Idę odłowić rybkę, ubieram choinkę i świętuję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jmh42 0 #294 Napisano 14 Marca 2013 05.02.2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #295 Napisano 14 Marca 2013 -27 ???? w Polsce tyle bylo tej nocy??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jmh42 0 #296 Napisano 14 Marca 2013 piątego lutego dwa tysiące dwunastego roku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #297 Napisano 14 Marca 2013 Brrrrr a gdzie ? Chyba nie na Dolnym Śląsku ? 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FRANK 1 #298 Napisano 14 Marca 2013 Lusyk piekne te widoki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #299 Napisano 14 Marca 2013 Witam. Bieszczady to piękne miejsce. W latach 80 bardzo często tam jeździłem. Ale i miejsce z którego pochodzę też jest piękne. Lusyk, zapewne krajobraz pokazany na tych zdjęciach jest Ci znany. Pozdrawiam 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #300 Napisano 14 Marca 2013 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach