Yodek 2548 #3201 Napisano 30 Maja 2019 Bezecne ale dobre, haha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaha 22 #3202 Napisano 30 Maja 2019 Zakup zegarka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #3203 Napisano 31 Maja 2019 Jak dla mnie tak pomiędzy Laurie Anderson a Dead Can Dance. Polecam LP Song of the Messenger. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3204 Napisano 4 Czerwca 2019 (edytowane) Można się załamać ... tren gość ma 67 lat ... Edytowane 4 Czerwca 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erzlot 298 #3205 Napisano 5 Czerwca 2019 Tak, tak "ten w lustrze to niestety ja" celnie to ujął Ob.GC 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #3206 Napisano 5 Czerwca 2019 ale co tam...I TAK WARTO ŻYĆ 0 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3207 Napisano 6 Czerwca 2019 (edytowane) A W ŻYCIU PIĘKNE SĄ TYLKO CHWILE.. Edytowane 6 Czerwca 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3208 Napisano 6 Czerwca 2019 O, Gośka się znalazła ... i jakaś taka rozmarzona ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3209 Napisano 6 Czerwca 2019 O, Gośka się znalazła ... i jakaś taka rozmarzona ... Taaa..Wyszłam za mąż i już wróciłam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #3210 Napisano 6 Czerwca 2019 No co Ty? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3211 Napisano 6 Czerwca 2019 (edytowane) Coś na rzeczy jest ... "Make love not war" - chyba że chcesz mieć to i to - wtedy się ożeń.No może być i taka konkluzja ...- Jaka jest najszybsza droga do serca mężczyzny?• Przez klatkę piersiową, ostrym nożem. Edytowane 6 Czerwca 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3212 Napisano 6 Czerwca 2019 Taaa..Wyszłam za mąż i już wróciłam Nie, no - to była kontynuacja piosenkowa z tekstu Ewy Bem - "wyszłam za mąż, zaraz wracam"... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3213 Napisano 6 Czerwca 2019 (edytowane) A ja coraz częściej słucham ... https://youtu.be/rnKbImRPhTE?list=RDgrHpcZE8XUI Edytowane 6 Czerwca 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #3214 Napisano 6 Czerwca 2019 A co Ty, przestań... wiosna jest... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3215 Napisano 6 Czerwca 2019 Rozwaliłem kolano, od tygodnia siedzę na du...pie, przejście z pietra na parter jest problemem wdał się poważny stan zapalny, wyjście z tego stanu zajmie parę tygodni. Powoli sobie zdaję sprawę, że ... się na prawdę starzeję . Retrospekcja staje się obecna powoli codziennie ... Masy rzeczy już nie zrobię , nie zobaczę, a nawet jeśli to i tak licznika to nie zmieni. Co do wiosny to prawie lato . Jeden z najciekawszych głosów dla mnie po latach wciąż brzmi pięknie ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3216 Napisano 6 Czerwca 2019 (edytowane) Do d..y z tym czego się nie zobaczy, nie zrobi.Zdrowie, tylko zdrowie się liczy. Najbliższych i swoje. Żeby na starość pamiętać jak trafić do kibla i móc przysłowiową szklankę wody sobie samemu nalać.Śmieszne, ale tylko tyle i aż tyle mi się marzy.. Edytowane 6 Czerwca 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #3217 Napisano 6 Czerwca 2019 (edytowane) Rozwaliłem kolano, od tygodnia siedzę na du...pie, przejście z pietra na parter jest problemem wdał się poważny stan zapalny, wyjście z tego stanu zajmie parę tygodni. Powoli sobie zdaję sprawę, że ... się na prawdę starzeję . Retrospekcja staje się obecna powoli codziennie ... Masy rzeczy już nie zrobię , nie zobaczę, a nawet jeśli to i tak licznika to nie zmieni. Co do wiosny to prawie lato . Jeden z najciekawszych głosów dla mnie po latach wciąż brzmi pięknie ... A co zrobiłeś z tym kolanem? Edytowane 6 Czerwca 2019 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3218 Napisano 6 Czerwca 2019 Z nieuczciwego życia - jak mówiła moja mama . Dna moczanowa i nieuważny nadmiar ruchu ... Wygląda to tak jakbyś w łożysko nasypał piasku i przejechał 100 km ... a kolano zmasakrowane z młodości - połowa łękotki, tylko jedno wiązanie krzyżowe i i uszkodzona na trwałe rzepka ... Teraz jem tylko owoce i marchewkę i gotowane ziemniaki , warzywa. 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3219 Napisano 6 Czerwca 2019 (edytowane) Wygląda na to, że zdrowy tryb życia jest niezdrowy dla życia .. Życie bez makaronikóff, piergóff to też nie życie.. Edytowane 6 Czerwca 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3220 Napisano 6 Czerwca 2019 (edytowane) Bez :- serów żółtych, pleśniowych, wszelkich tłustych i półtłustych-mięsa i przetworów-jajek-makaronów-grzybów-kapusty-słodyczy (wszelkich)-alkoholu-ciemnego pieczywa-ryb- bez soli ... Jak żyć, kurna, JAK ŻYĆ prose pani ...? na ryżu, ziemniakach i marchewce ... Edytowane 6 Czerwca 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3221 Napisano 6 Czerwca 2019 Masakra...!Jak bym musiała to bym musiała ale wyła bym z żalu ..Pal sześć mięso ale serki, rybki, jajeczka,i grzybki..O ŻESZ!Zapomniałam! Mam w służbowej lodowce chmurkę malinową do zjedzenia!Leeeecęę! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3222 Napisano 6 Czerwca 2019 A propos jedzenia ...Siedzi sobie facet w barze i czyta gazetę a przed nim stoi zupa. Do baru wpada drugi facet, strasznie głodny. Patrzy i widzi, że tamten pierwszy czyta gazetę i w ogóle nie pilnuje zupy. Bierze łyżkę i zaczyna mu jeść zupę. Je i je i je, aż na dnie widzi grzebień. Tak mu ten grzebień obrzydził, że aż zwymiotował. W tym momencie tamten, co czytał gazetę mówi do tego drugiego:- Co, pan też doszedł do grzebienia? 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3223 Napisano 6 Czerwca 2019 Nie, no apetycznie, apetycznie- a ja chmurkę mam jeść 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3224 Napisano 6 Czerwca 2019 A ja na to patrzeć ... no dobra ... W restauracji zdenerwowany gość zwraca się do kelnera: - Czy może mi pan wyjaśnić co robi ta mucha w moich lodach? - Czy ja wiem? Może jeździ na nartach.... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3225 Napisano 6 Czerwca 2019 (edytowane) Haha..na nartach.. Uwielbiam abstrakcyjne dykteryjki Edytowane 6 Czerwca 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach