Yodek 2549 #3251 Napisano 7 Czerwca 2019 (edytowane) To zwieńczając tydzień zdrowia psychicznego i upał: https://www.wiocha.pl/1580661,Myjcie_sie_dziewczyny Jako że to wdzięki Maryny Edytowane 7 Czerwca 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #3252 Napisano 7 Czerwca 2019 (edytowane) Gosia , muszę Ci powiedzieć że mój komputer akceptuje tylko i wyłącznie słuszne wybory ... czyli moje klimaty . Na wiocha.pl zareagował ... tak Edytowane 7 Czerwca 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #3253 Napisano 7 Czerwca 2019 Trochę nieobyczajne treści, fakt Neta oblatuję tylko ze smartfona więc cenzury nie mam ..Ale darknet to nie jest więc bez obaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #3254 Napisano 7 Czerwca 2019 no więc o to chodziło w tym wariactwie ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #3255 Napisano 7 Czerwca 2019 Nie, nie.. nie o "to"..Wykluczone 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #3256 Napisano 7 Czerwca 2019 To zwieńczając tydzień zdrowia psychicznego i upał:https://www.wiocha.pl/1580661,Myjcie_sie_dziewczynyJako że to wdzięki Maryny Wszystko w najlepszym porządku mycie podwozia w takie upały jak najbardziej wskazane;-)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #3257 Napisano 7 Czerwca 2019 Jasne 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #3258 Napisano 7 Czerwca 2019 (edytowane) Wszystko w najlepszym porządku mycie podwozia w takie upały jak najbardziej wskazane;-))O... longcase nie ma "filtra" Jak zwał to zwał - niech będzie "podwozie" - haha :D (można stracić warstwę antykorozyjną )Mnie urzekła niewątpliwa gracja tej Madame .. Edytowane 7 Czerwca 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #3259 Napisano 7 Czerwca 2019 JA też już nie mam filtra ... wszystko jasne 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #3260 Napisano 7 Czerwca 2019 (edytowane) JA też już nie mam filtra ... wszystko jasne Wycięty DPF?! :D Edytowane 7 Czerwca 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #3261 Napisano 7 Czerwca 2019 nie , domowy Apple ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #3262 Napisano 10 Czerwca 2019 (edytowane) Oglądamy film...koniecznie... Chef... a tu mjuzik... https://www.youtube.com/watch?v=ZsDUXo5TcZY Edytowane 10 Czerwca 2019 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #3263 Napisano 10 Czerwca 2019 A może coś takiego... 0 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #3264 Napisano 10 Czerwca 2019 Widzę że fanów szeroko pojętego Jazzu przybywa ... A New Orleans Jazz ma się dobrze 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #3265 Napisano 10 Czerwca 2019 (edytowane) Nigdy ich tu nie brakowało... https://www.youtube.com/watch?v=3mOleap5j_Y https://www.youtube.com/watch?v=gDHQuThDWfQ Edytowane 10 Czerwca 2019 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #3266 Napisano 10 Czerwca 2019 Mietka Szcześniaka poznałem na festiwalu filmów górskich w 1987 roku jako studenta pierwszego roku AM, znanego już piosenkarza (pierwsze miejsce w Opolu za tę piosenkę). Festiwal odbywał się na terenie nieszczęsnych targów Katowickich (tych od zawalenia się dachu), a obok były budynki Akademii Muzycznej. Wpadł zobaczyć co się dzieje i jakoś tak przyłączył się do naszej paczki na imprezie w trakcie festiwalu. Potem jakoś się kontakt urwał. Fajny był chłopak, z dużym poczuciem humoru, do tego świetny głos. Dorabiał w klubach czasami koncertując (Kocynder, Pyrlik ...), byłem na takich jazzujących występach ze dwa razy ...Do Jazzu trzeba chyba dorosnąć. Kiedyś ledwo tolerowałem, teraz słucham więcej niż często ... Ps. co do drugiego to nawet nie śmiem zachwalać ... bo to byłaby obraza . Wystarczy wymienić kto gra ...Krzesimir Dębski – skrzypceAndrzej Olejniczak – saksofon tenorowy i sopranowyJanusz Skowron – instrumenty klawiszoweKrzysztof Ścierański – gitara basowaKrzysztof Przybyłowicz – perkusjai reszta to jest milczeniem i słuchaniem ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #3267 Napisano 10 Czerwca 2019 (edytowane) Wychowałem się w tych klimatach... Cantabile in h- moll, to utwór Krzesimira, który potem stanowił muzykę do piosenki "Przyszli po zmroku", którą Szcześniak zdobył nagrodę im. Anny Jantar w Opolu w 85 roku. Moja mama była jedyną osobą w Polsce, która potrafiła rozczytać partytury Krzesimira, a potem je rozpisać na głosy, na orkiestrę. Jako dzieciak podróżowałem więc z rodzicami, ojciec pracował w Radiówce, Sopot, Opole, Opole, Sopot, Kołobrzeg... itd... Pierwszym koncertem na jakim byłem to w 1974 roku, mając 4 lata był występ Gary Brookera na festiwalu w Sopocie... Niewiele pamiętam, to fakt... https://www.youtube.com/watch?v=D-zReifm9EI&list=RDD-zReifm9EI&start_radio=1 Edytowane 10 Czerwca 2019 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #3268 Napisano 10 Czerwca 2019 (edytowane) Super, u mnie tylko ja słucham , reszta patrzy z politowaniem , żona też ... Edytowane 10 Czerwca 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #3269 Napisano 11 Czerwca 2019 (edytowane) A tak na fali upału ...Na egzaminie na prawo jazdy egzaminator pyta "podstępnie":- Co pani zrobi, jeśli po przejechaniu pięciu kilometrów stwierdzi pani, że zapomniała pani kluczyków"?- Zjadę na pobocze, włączę światła awaryjne, wysiadam z samochodu i sprawdzam, co za matoł mnie pchał taki kawał drogi... Edytowane 11 Czerwca 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #3270 Napisano 11 Czerwca 2019 (edytowane) Na fali upałów..Że macie jakieś siły jeszcze. W pracy gorąco afrykańskie, nasze okna od słonecznej strony. O czymś co nazywa się "klimatyzacja" można pomarzyć. Serwerownia jest cenna więc tam są klimatyzatory, plebs niech się topi.. :/Po pracy zakupy, odebrałam paczkę, w samochodzie klima podobno "działa" ale tylko powyżej 2 tyś. obrotów. Nie mam szans wkręcić silnika na takie obroty po drodze. Sprężarka chyba już dogorywa bo to stara rura Honda..Wlazłam do domu i amen..Niech diabli porwą takie lato Łysy kocur zadowolony, grilluje się na balkonie Edytowane 11 Czerwca 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #3271 Napisano 11 Czerwca 2019 Nie narzekaj, u mnie nawaliła klima mam okna od południowego wschodu duże tafle , w dzień o 12-tej było 29 stopni w pokoju ... na hali openspace 24 ... U szefa 22. Zgłaszam ... nic . W końcu wściekłem się poszedłem z "ryjem" - podziałało, przyszła ekipa zaczęła testować - wszystkim wyłączyli ... No to szef si gdzieś wyniósł. Włączyli , wrócił ... u mnie jak nie działało tak nie działa . Na koniec dnia było 30 ... Przyjechałem do domu -wszedłem pod zimny prysznic . Co za WIOSNA 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1800 #3272 Napisano 11 Czerwca 2019 Na fali upałów..Że macie jakieś siły jeszcze. W pracy gorąco afrykańskie, nasze okna od słonecznej strony. O czymś co nazywa się "klimatyzacja" można pomarzyć. Serwerownia jest cenna więc tam są klimatyzatory, plebs niech się topi.. :/Po pracy zakupy, odebrałam paczkę, w samochodzie klima podobno "działa" ale tylko powyżej 2 tyś. obrotów. Nie mam szans wkręcić silnika na takie obroty po drodze. Sprężarka chyba już dogorywa bo to stara rura Honda..Wlazłam do domu i amen..Niech diabli porwą takie lato Łysy kocur zadowolony, grilluje się na balkonieW Jazzie nie działa ? Nie możliwe ... uzupełnij czynnik ... nie wiem jakie teraz obowiązują zasady . Czy nadal za połówkę mechanik zrobi , jak należy ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #3273 Napisano 11 Czerwca 2019 (edytowane) Połówkę? W związku z protokołem z Kyoto, czynnik do klimatyzacji podlega reglamentacji i rejestracji. Wczoraj kupiłem czynnik r134a za 100 zł za kilogram i to była okazja... Z tego co piszesz, Gośka, to jest zbyt mało właśnie czynnika. Do Jazza wchodzi pewnie ze 400g. Zrób to, bo szkoda instalacji. Edytowane 11 Czerwca 2019 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #3274 Napisano 11 Czerwca 2019 Połówkę? W związku z protokołem z Kyoto, czynnik do klimatyzacji podlega reglamentacji i rejestracji. Wczoraj kupiłem czynnik r134a za 100 zł za kilogram i to była okazja... Z tego co piszesz, Gośka, to jest zbyt mało właśnie czynnika. Do Jazza wchodzi pewnie ze 400g. Zrób to, bo szkoda instalacji.Czynnik był uzupełniony i instalacja szczelna. Chłodzi tylko na wysokich obrotach..Starość, starość. Nawet jazz się starzeje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #3275 Napisano 11 Czerwca 2019 Zajechana sprężarka... no to klops... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach