Witold 56 55 #326 Napisano 22 Marca 2013 Za godzinę gramy z Ukrainą. Mój typ to 2:0 dla naszych !!! Fanów piłki i zegarów proszę o swoje typy.Pozdrowienia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #327 Napisano 22 Marca 2013 Oby się powiodło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FRANK 1 #328 Napisano 22 Marca 2013 Za godzinę gramy z Ukrainą. Mój typ to 2:0 dla naszych !!! Fanów piłki i zegarów proszę o swoje typy.Pozdrowienia3 : 2 dla Polski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #329 Napisano 22 Marca 2013 Co to jest Dwa, ale nie dla nas. Może stadion za nowy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FRANK 1 #330 Napisano 22 Marca 2013 To jest szok .Co oni robią.0 :2 dla Ukrainy .Jeszcz moge trafic swoj typ 3 : 2 dla Polski. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #331 Napisano 22 Marca 2013 Szanse rosną ... nadzieja wraca. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FRANK 1 #332 Napisano 22 Marca 2013 (edytowane) Idę spac.Szkoda zdrowia.Boruc dzisiaj jest słaby.Inny bramkarz z tych trzech jedną by wybronił. Edytowane 22 Marca 2013 przez FRANK 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #333 Napisano 22 Marca 2013 Chyba jeszcze tak łatwo, nie traciliśmy bramek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FRANK 1 #334 Napisano 22 Marca 2013 Chyba jeszcze tak łatwo, nie traciliśmy bramek.Obrona słaba i bramkarz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witold 56 55 #335 Napisano 22 Marca 2013 Katastrofa ! I to z Ukrainą......... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FRANK 1 #336 Napisano 22 Marca 2013 (edytowane) Obrona słaba i bramkarz.Jak mozna dopuszczac do takich sytuacji strzeleckich. Edytowane 22 Marca 2013 przez FRANK 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FRANK 1 #337 Napisano 22 Marca 2013 Serce mnie boli ale ogladam dalej.Moze Polacy sie podniosa w drugiej polowie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #338 Napisano 22 Marca 2013 Obrona słaba i bramkarz.Może niech lepiej nie wychodzą na drugą połowę. Z kim, my mamy te mecze wygrywać?Zmienić bramkarza a obrona słabiutka, oj słabiutka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FRANK 1 #339 Napisano 22 Marca 2013 Z San Marino moze wygramy u siebie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #340 Napisano 22 Marca 2013 Dobranoc 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witold 56 55 #341 Napisano 22 Marca 2013 Jestesmy bezradni. Bramkarz jest ok. To obrona robi te babole i Boruc nie ma nic do powiedzenia. Ukraincy sa szybsi, maja wiecej sił i jakiś pomysł na ten mecz. Gramy tak jakbyśmy byli uspieni. Wydaje się, że po prostu nie mamy potencjału ludzkiego i zaden nawet najlepszy trener na świecie z tymi grajkami nic by nie zrobił. Nasz eksportowa trójka - Lewandowski, Błaszczykowski i Piszczek, w kazdym meczu reprezentacji wyraxnie unika walki. No cóż - mecze w Bundeslidze są bardziej płatne. Lepiej teraz poprzeglądać nasze forum. To uspakaja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FRANK 1 #342 Napisano 22 Marca 2013 Jestesmy bezradni. Bramkarz jest ok. To obrona robi te babole i Boruc nie ma nic do powiedzenia. Ukraincy sa szybsi, maja wiecej sił i jakiś pomysł na ten mecz. Gramy tak jakbyśmy byli uspieni. Wydaje się, że po prostu nie mamy potencjału ludzkiego i zaden nawet najlepszy trener na świecie z tymi grajkami nic by nie zrobił. Nasz eksportowa trójka - Lewandowski, Błaszczykowski i Piszczek, w kazdym meczu reprezentacji wyraxnie unika walki. No cóż - mecze w Bundeslidze są bardziej płatne. Lepiej teraz poprzeglądać nasze forum. To uspakaja.Komentatorzy potwierdzili to co wczesniej pisalem,cyt."Musimy wygrac z San Marino" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PRGreg 31 #343 Napisano 23 Marca 2013 brak umiejętności...brak ambicji...brak motywacji......żenujące szkoda czasu nerwów i prądu na telewizor. A że można wystarczy popatrzeć na siatkarzy skoczków i wielu innych.Porównajcie sobie autentycznego i szczerego Piotra Żyłę który przed zawodami w Planicy powiedział że idzie "se polatać bo to straszna frajda" z tymi zblazowanymi kopaczami którym się nic nie chce tylko czekają na nowe kontrakty.Ja bym rozpędził to towarzystwo wzajemnej adoracji "w pieriod" i zaczął budować system szkolenia od podstaw krok po kroku ale konsekwentnie. 10-15 lat i będą efekty. Tak zrobiono ze skokami i w ciągu właśnie 10 lat dorobiliśmy się zdolnej młodzieży która teraz zdobywa medale. To samo było z siatkówką siatkówką. Piłka nożna osiągnęła dno absolutne nie ma reprezentacji i nie ma tez klubów w pucharach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #344 Napisano 23 Marca 2013 - Ty wiesz, że niektórzy Polacy zarabiają po 850 zł? – - Ja mam 650 zł - Ale oni miesięcznie, nie dziennieŻart angielski w Polskim stylu... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #345 Napisano 24 Marca 2013 Sport od dawna nie jest już szlachetny, obecnie to biznes taki jak każdy inny, tyle że kręci się przy tym czasami ogromne pieniądze. Nasi działacze i piłkarze wpadli na pomysł, że zamiast ogromnych pieniędzy lepiej dostawać tylko duże pieniądze, ale za nic, bez wysiłku i ciężkiej pracy. 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1779 #346 Napisano 25 Marca 2013 Bo przy jednej Marynie nie ma kontrowersji, dopiero jak są dwie. Ciekawe, że na dwie laski w dwuznacznej pozycji mogę popatrzeć spokojnie, a na dwóch facetów... łee...ciekawe, bo ja mam tak samo...pozdrawiamPanie Piotrze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1779 #347 Napisano 25 Marca 2013 jutro mecz z San Marino, jakie typy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #348 Napisano 25 Marca 2013 A pewnie te same "typy" wyjdą na boisko..... -ja sie ciesze,cała restauracja zarezerwowana....... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #349 Napisano 25 Marca 2013 Najnowszy sprzęt szkoleniowy naszej kadry piłkarskiej: 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #350 Napisano 25 Marca 2013 Tarant-na selekcjonera 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach