Yodek 2548 #4426 Napisano 29 Lipca 2020 U mnie zazwyczaj amarylis kwitnie wiosną, jeszcze przed rozwojem liści. Tutaj kwitnienie wbrew zasadom. Ale kwiat piękny, bardzo je lubię 😃 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #4427 Napisano 29 Lipca 2020 To chyba też o niezbyt właściwej porze, bo powinien zakwitnąć na Boże Narodzenie. U mnie trochę wcześniej, ciekawe, czy ten zakwitnie drugi raz. Pozdrawiam Jacek 0 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4428 Napisano 31 Lipca 2020 Coś dla sceptyków, negatorów zardzewiałych, przedmuchanych trąb jazz'owych 😜😜 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #4429 Napisano 31 Lipca 2020 No to moja riposta 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #4430 Napisano 31 Lipca 2020 (edytowane) Jaaasne... f*ck off...ale mimo tego, jest na świecie jeszcze sporo pogiętych trąb... Wiem, to bez związku... ale ja wolę tak... Edytowane 31 Lipca 2020 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #4431 Napisano 31 Lipca 2020 😛 1 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #4432 Napisano 31 Lipca 2020 Lesiu, już wróciłeś do domu? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6075 #4433 Napisano 31 Lipca 2020 Krzysiek.. kupiłeś to co chciałeś? Ja oprócz tych "gumek" i uchwytu, nie kupiłem nic 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #4434 Napisano 31 Lipca 2020 ['] 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #4435 Napisano 31 Lipca 2020 37 minut temu, mkl1 napisał: Krzysiek.. kupiłeś to co chciałeś? Ja oprócz tych "gumek" i uchwytu, nie kupiłem nic Nie, odpuściłem, druga strona zaczęła wybrzydzać... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #4436 Napisano 31 Lipca 2020 Kurna. Miało być tu bez tego zegarowego szajsu 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6075 #4437 Napisano 31 Lipca 2020 11 minut temu, tarant napisał: Miało być tu bez tego zegarowego szajsu Bo jest.... to nie były, żadne cykadła 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #4438 Napisano 31 Lipca 2020 (edytowane) To było coś zupełnie innego, więc spokojna Twoja rozczochrana... Miał być szybki deal ale stał się zbyt ryzykowny... Edytowane 31 Lipca 2020 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #4439 Napisano 31 Lipca 2020 8 minut temu, kiniol napisał: To było coś zupełnie innego, więc spokojna Twoja rozczochrana... Miał być szybki deal ale stał się zbyt ryzykowny... Akurat. I tak byś strzelił focha... 1 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #4440 Napisano 31 Lipca 2020 W życiu Panie Przodowniku... w życiu... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #4441 Napisano 1 Sierpnia 2020 A swoją drogą wstawił byś jakiś awatar tej litery K (kojarzy mi się, bynajmniej nie z Krzysztofem ) ... 😜 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #4442 Napisano 1 Sierpnia 2020 a z czym? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #4443 Napisano 1 Sierpnia 2020 Raz, że różowy (tego i malinowego - nie lubi od dzieciństwa) , dwa właśnie z nikim si nie kojarzy, a ty nie jesteś "Nikt" prawda ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6075 #4444 Napisano 1 Sierpnia 2020 2 godziny temu, kiniol napisał: a z czym? Z mechanizmem wieżowym zrób awatar... 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #4445 Napisano 1 Sierpnia 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, LESKOS napisał: Raz, że różowy (tego i malinowego - nie lubi od dzieciństwa) , dwa właśnie z nikim si nie kojarzy, a ty nie jesteś "Nikt" prawda ... Brawo, cóż za mistrzowska wolta... poszukam czegoś... Edytowane 1 Sierpnia 2020 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #4446 Napisano 1 Sierpnia 2020 Mistrzu , szukasz czegoś ...? Nadal widzę K i do tego różowe ... 🤗 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kumite 254 #4447 Napisano 2 Sierpnia 2020 Przy niedzieli po niedzieli. Ostatnio zajmująca mnie muzyka Gruzji. Utwór, który załapał się do Voyagera i jest już poza naszym układem słonecznym. Jestem fanem Sióstr Gogochuri, mój rytm i aktualne poczucie i nastawienie do życia. Za dużo obecnie szeroko pojętego "plastiku" w bezpośrednim znaczeniu i przypisanemu ludzkim zachowaniom. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobas 329 #4448 Napisano 2 Sierpnia 2020 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4449 Napisano 2 Sierpnia 2020 Jasi prezentuje swoje okazy ogrodowe - ja mogę tylko parapetowe - tym razem kwitnąca Aechmea, a zaraz za nią powtórnie kwitnąca, niezwykle silnie i słodko pachnąca - Hoya 😀 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #4450 Napisano 2 Sierpnia 2020 Piękne kwiatki. Kiedyś też miałem hoyę, ale dochowałem się tylko jednego kwiatka i potem mi zdechła. Kwiaty wyglądają jak sztuczne i pięknie pachną. Pozdrawiam Jacek 0 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach