PM1122 1786 #5026 Napisano 10 Kwietnia 2021 Piękna ta wiosna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5027 Napisano 10 Kwietnia 2021 2 godziny temu, kumite napisał(-a): O VAT nie zapominać, zaproponują kosztorysowo i wypłacą w netto jak pieniążki na konto. Naprawa w serwisie ASO będzie w brutto i oryginalne części . Podróby, zamienniki nie pasują i będzie kiepska naprawa. I tak mamy zamiar zrobić. ASO... Jakaś kreska na lakierze to pół biedy. Dobry lakiernik sobie poradzi ale jak trzeba części i jeszcze co nieco prostować to inna para kaloszy ☺️ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ATO 49 #5028 Napisano 10 Kwietnia 2021 12 godzin temu, motoolo napisał(-a): 70% przy naprawie z AC , przy rozliczeniu z OC sprawcy 100% Szkoda całkowita występuje zarówno w AC jak i OC. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motoolo 138 #5029 Napisano 11 Kwietnia 2021 11 godzin temu, ATO napisał(-a): Szkoda całkowita występuje zarówno w AC jak i OC. Tak tylko przy naprawie z AC szkoda całkowita jest juz przy 70% wartości pojazdu A przy naprawie z OC sprawcy szkoda całkowita dopiero przy przekroczeniu 100 % wartości pojazdu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ATO 49 #5030 Napisano 11 Kwietnia 2021 Ok, masz rację. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5031 Napisano 14 Kwietnia 2021 Bez zbędnego komentarza 2 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6089 #5032 Napisano 15 Kwietnia 2021 1 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #5033 Napisano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) No i doopa zimna ☹️ Kolega ma zły wynik testu i przez to, ja jestem zamknięty 😠 Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez PM1122 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6089 #5034 Napisano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) Czy bedę mógł coś jeszcze robić przy mechanizmach? wąsy mi się będą wkręcać 👀 Acha i google znajdują wszystko, co chcę , zanim dotknę klawiatury.. fajne.. Jak przechodzę koło anten telefonii komórkowej , to mnie wk#@wia, bo za dużo rozmów szłyszę... Ale tak to bardzo fajnie... Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez mkl1 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5035 Napisano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) Nie ma tragicznych , ani śmiesznych, efektów ubocznych (ASTRA) ... objawy grypy przej noc po szczepieniu i kolejny dzień.... nie ma co straszyć . Po Pfizerze w ogóle luzik . Daje szanse na życie za to ... Ps z tym podsłuchiwaniem komórek przesadziłeś to było przy NMT teraz nie ma możliwości 😉 Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6089 #5036 Napisano 16 Kwietnia 2021 Ja dostałęm FajnegoZera i dzisiaj guzik z majsterkowania.. ręka mi odpada... 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5037 Napisano 16 Kwietnia 2021 20 minut temu, mkl1 napisał(-a): Ja dostałęm FajnegoZera i dzisiaj guzik z majsterkowania.. ręka mi odpada... Załatwiłeś fajnegozera czy masz "swoje" lata? 😃 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6089 #5038 Napisano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) Zapisałęm się jak była "dziura wiekowa- co to zapisywali przez jeden dzień nawet 40-to latków )" i młyn w zapisach Dostałem potwierdzenie i dzisiaj podjechałem.. A latek też mi się naazbierało Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez mkl1 1 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5039 Napisano 16 Kwietnia 2021 No ... lata ... weź nie żartuj. Jesteś tutaj jak przedszkolak 🤣 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6089 #5040 Napisano 16 Kwietnia 2021 11 minut temu, LESKOS napisał(-a): Jesteś tutaj jak przedszkolak Tak wiem z powodu mizernych umiejętności i wiedzy .... 1 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #5041 Napisano 16 Kwietnia 2021 Teraz, mkl1 napisał(-a): Tak wiem z powodu mizernych umiejętności i wiedzy .... Nieee......, bo i wiedzy i umiejętności dosyć masz.... Ale staż To tak jak ja..... więc jeszcze jestem młody 😀 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6089 #5042 Napisano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) Zawsze ten "staż". Od kiedy pamiętam, wszystko OK, ale staż za mały.. Potem , no tak ma pan staż, ale potrzeba lodych rzutkich... tak czy tak do du@#y .....co do wiedzy to mam jej tyle, co oliwy w nakrywce ( łożysku ) zegarka naręcznego . lubię tylko bawić się mechanizmami i tylko tyle... Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez mkl1 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #5043 Napisano 16 Kwietnia 2021 Ja tam naręcznych nie dotykam.... maluśkie to to 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6089 #5044 Napisano 16 Kwietnia 2021 Dla mnie to już "kieszonki" robią się jakieś takie małe ? Ostatnio nawiercałem otwór w osi pod czop 0,15mm i ustawiałem tokarkę, chyba ze 30🤒 minut Chyba czas sprawić sobie mikroskopa... 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5045 Napisano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) O wiek fizyczny chodzi ... koledzy 😉 przynajmniej w sekcji zegary ... W reszcie, w całości forum (w porównaniu do reszty) to my jesteśmy tu emerytami ... niestety Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #5046 Napisano 16 Kwietnia 2021 15 minut temu, LESKOS napisał(-a): O wiek fizyczny chodzi ... koledzy 😉 przynajmniej w sekcji zegary ... W reszcie, w całości forum (w porównaniu do reszty) to my jesteśmy tu emerytami ... niestety Eeee, jeszcze nie emeryci... nie tak źle 😀 Ale w miejscu pracy, to zauważyłem, że zbyt często mówię,,, że kiedyś, już dość dawno "..... no dziadek jestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5047 Napisano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) Nie no koledzy ... wystarczy wejść na kilka najpopularniejszych tematów na forum ogólnym typu "Jaki zegarek masz dziś na ręku" (lub podobny), a tam pokład dosłownie zalany testosteronem - jak w liceum 😂😉 Koledzy młodszych roczników, jak rasowi "zegarkowi kulturyści" prężą nadgarstki w poszukiwaniu uczucia dominacji 😉😜 A u nas? ... a u nas raz na jakiś czas ktoś "napręży" co najwyżej sprężynkę lub linkę (ostrożnie bo może pęknie 🤭) a już połowa naszej grupy jest w stanie przedzawałowym 😜. Jedyne resztki testosteronu odparowują z nas jak Koleżanki pokażą ... budzik albo coś innego ciekawego. A czym my się tu głownie podniecamy ??? Restauracją próchna 😂, starej politury 🤣, naprawą spękanych pobitych, porysowanych twarzy zegarowych🤪 (czytaj tarcz zegarowych) ... Takie kółko zainteresowań Domu Dziadków... Ale mnie tu dobrze 👍 ✌️ Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #5048 Napisano 16 Kwietnia 2021 Aaa, to TAK. Tam, to nawet linijki nie mogę przeczytać.... nie mój klimat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5049 Napisano 16 Kwietnia 2021 5 minut temu, LESKOS napisał(-a): Nie no koledzy ... wystarczy wejść na kilka najpopularniejszych tematów na forum ogólnym typu "Jaki zegarek masz dziś na ręku" (lub podobny), a tam pokład dosłownie zalany testosteronem - jak w liceum 😂😉 Koledzy młodszych roczników, jak rasowi "zegarkowi kulturyści" prężą nadgarstki w poszukiwaniu uczucia dominacji 😉😜 A u nas? ... a u nas raz na jakiś czas ktoś "napręży" co najwyżej sprężynkę lub linkę (ostrożnie bo może pęknie 🤭) a już połowa naszej grupy jest w stanie przedzawałowym 😜. Jedyne resztki testosteronu odparowują z nas jak Koleżanki pokażą ... budzik albo coś innego ciekawego. A czym my się tu głownie podniecamy ??? Restauracją próchna 😂, starej politury 🤣, naprawą spękanych pobitych, porysowanych twarzy zegarowych🤪 (czytaj tarcz zegarowych) ... Takie kółko zainteresowań Domu Dziadków... Ale mnie tu dobrze 👍 ✌️ Mi też 😇😊 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5050 Napisano 16 Kwietnia 2021 no to tak w temacie 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach