Taraj 220 #5051 Napisano 20 Kwietnia 2021 Dzisiaj rano, duży nielot karmniku. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #5052 Napisano 20 Kwietnia 2021 A w Lidlu znany wzór piżamy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5053 Napisano 20 Kwietnia 2021 (edytowane) 2 minuty temu, PM1122 napisał(-a): A w Lidlu znany wzór piżamy 😂😂👍 Tydzień niemiecki 🤭 Edytowane 20 Kwietnia 2021 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motoolo 138 #5054 Napisano 20 Kwietnia 2021 Grubo poszli 😊 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5055 Napisano 20 Kwietnia 2021 Darmowe zamieszanie, darmowa reklama, większe zainteresowanie,więcej klientów ..🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #5056 Napisano 20 Kwietnia 2021 2 minuty temu, motoolo napisał(-a): Grubo poszli 😊 Ale już usłyszałem , że to fake news ..... jakiś trol to zrobił . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motoolo 138 #5057 Napisano 20 Kwietnia 2021 Zwróćcie uwage na cenę piżamy 1939 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5058 Napisano 20 Kwietnia 2021 Piżama jak piżama (powiedzmy 😉 ) ale literatura niemiecka - to dopiero pojechał troll jeden 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #5059 Napisano 20 Kwietnia 2021 Zwróćcie tez uwagę na markę piwa. O preclach i obrazach nie wspomnę... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #5060 Napisano 20 Kwietnia 2021 A książki ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5061 Napisano 22 Kwietnia 2021 (edytowane) taka mała huśtawka ... nastrojów https://media.giphy.com/media/MFDkE70pBuf7JkyBLM/giphy.mp4 Edytowane 22 Kwietnia 2021 przez LESKOS 2 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #5062 Napisano 23 Kwietnia 2021 (edytowane) A tu trochę sypie i taki ptaszek się pojawił . Trochę daleko był i gałęzie , ale go zbliżyłem . Edytowane 23 Kwietnia 2021 przez PM1122 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5063 Napisano 23 Kwietnia 2021 Dzięcioł duży , pstry , samiec 😉 czyli takie cóś 3 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #5064 Napisano 23 Kwietnia 2021 Błagam Was. Oglądajcie pewne powiększenia w samotności, bez ich publikowania. Swoją drogą - gapy z was. Późnym wieczorkiem podchmielony pijaczek przypadkiem znalazł się na cmentarzu. Zobaczył grabarza zajętego swoją pracą i postanowił go dla żartu nastraszyć. Podszedł do niego po cichutku od tyłu i wrzasnął: - UUUHHHUUUHHHAAA! Grabarz ani drgnął, zero reakcji. Pijaczek zniesmaczony nieudanym żartem odchodzi. Kiedy wychodzi poza teren cmentarza, nagle dostaje łopatą w łeb i pada na ziemię nieprzytomny... Pochyla się nad nim grabarz i grożąc palcem mówi: - Straszymy, biegamy, skaczemy i bawimy się ale za bramę nie wychodzimy! P.S. Nie chodziło o dzięcioła, jeżeli ktoś nie jest zorientowany 2 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #5065 Napisano 23 Kwietnia 2021 27 minut temu, tarant napisał(-a): Błagam Was. Oglądajcie pewne powiększenia w samotności, bez ich publikowania. Swoją drogą - gapy z was. Późnym wieczorkiem podchmielony pijaczek przypadkiem znalazł się na cmentarzu. Zobaczył grabarza zajętego swoją pracą i postanowił go dla żartu nastraszyć. Podszedł do niego po cichutku od tyłu i wrzasnął: - UUUHHHUUUHHHAAA! Grabarz ani drgnął, zero reakcji. Pijaczek zniesmaczony nieudanym żartem odchodzi. Kiedy wychodzi poza teren cmentarza, nagle dostaje łopatą w łeb i pada na ziemię nieprzytomny... Pochyla się nad nim grabarz i grożąc palcem mówi: - Straszymy, biegamy, skaczemy i bawimy się ale za bramę nie wychodzimy! P.S. Nie chodziło o dzięcioła, jeżeli ktoś nie jest zorientowany Bo wielu chce być takimi jak Leskos... a to się nie da... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #5066 Napisano 23 Kwietnia 2021 3 minuty temu, kiniol napisał(-a): Bo wielu chce być takimi jak Leskos... a to się nie da... W post scriptum było jak byk. Nie w jakości dzięciołów rzecz 2 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5067 Napisano 23 Kwietnia 2021 no to ja nie kumam ... oprócz części o "smentarzu" 1 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kumite 254 #5068 Napisano 23 Kwietnia 2021 (edytowane) Tutaj jest proza iberoamerykańska dokładnie w temacie jak nieboszczycy w tej mieścinie postanowili powstać , wyjść za bramy cmentarza i rozliczyć sprawy niezałatwione za życia. W sumie na wesoło, reakcje żywych i faktycznie dyskusje z umrzykami znakomite. https://lubimyczytac.pl/ksiazka/201321/incydent-w-antares dodam, że umrzyki, umarlaki, truposze, kościotrupy wyszły na miasto w aktualnej formie, niektórzy żywi mieszkańcy mocno dopatrywali się z kim dyskutują Pozdrawiam ps, to tylko przykład o jaką książkę chodzi -NIE KUPOWAĆ Edytowane 24 Kwietnia 2021 przez kumite suplement 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5069 Napisano 23 Kwietnia 2021 (edytowane) Godzinę temu, tarant napisał(-a): Błagam Was. Oglądajcie pewne powiększenia w samotności, bez ich publikowania. Swoją drogą - gapy z was. Późnym wieczorkiem podchmielony pijaczek przypadkiem znalazł się na cmentarzu. Zobaczył grabarza zajętego swoją pracą i postanowił go dla żartu nastraszyć. Podszedł do niego po cichutku od tyłu i wrzasnął: - UUUHHHUUUHHHAAA! Grabarz ani drgnął, zero reakcji. Pijaczek zniesmaczony nieudanym żartem odchodzi. Kiedy wychodzi poza teren cmentarza, nagle dostaje łopatą w łeb i pada na ziemię nieprzytomny... Pochyla się nad nim grabarz i grożąc palcem mówi: - Straszymy, biegamy, skaczemy i bawimy się ale za bramę nie wychodzimy! P.S. Nie chodziło o dzięcioła, jeżeli ktoś nie jest zorientowany Upśśś 🤭🤭🤭. Znów mnie emoszjons zwiódł na pokuszenie. 😆😆🖐️ Kocham gazetki Mea culpa 🤗 Edytowane 23 Kwietnia 2021 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1814 #5070 Napisano 23 Kwietnia 2021 to o mnie chodziło... postaram się już nie wypływać w taki sposób.. Nie spodziewałem się takiego poruszenia a przecież wskazałem tylko to co inni również mogli zauważyć bez problemu.. Jakby co, to od razu bijcie po łapach.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5071 Napisano 24 Kwietnia 2021 Zadra - mimo wszystko to ja mam palmę pierwszeństwa w przysparzaniu Padre irytacji na tym polu 🤭🤪 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #5072 Napisano 24 Kwietnia 2021 7 godzin temu, zadra napisał(-a): to o mnie chodziło... postaram się już nie wypływać w taki sposób.. Nie spodziewałem się takiego poruszenia a przecież wskazałem tylko to co inni również mogli zauważyć bez problemu.. Jakby co, to od razu bijcie po łapach.. Tej, a dzie to jes co żeś napisoł? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5073 Napisano 24 Kwietnia 2021 Censored 🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1814 #5074 Napisano 24 Kwietnia 2021 3 godziny temu, kiniol napisał(-a): Tej, a dzie to jes co żeś napisoł? na nieoficjalnej stronie lidla 😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5075 Napisano 24 Kwietnia 2021 Gośka mnie zainspirowała ... otwieram salon kosmetyczny dla tarcz ... 🤪 Jak zacząłem trochę rozkładać żona dziwnie na mnie spojrzała ....🤭 1 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach