tarant 2971 #726 Napisano 30 Listopada 2013 Się wrażliwi nie obrażą... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #727 Napisano 30 Listopada 2013 My zdies' emigranty.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FRANK 1 #728 Napisano 30 Listopada 2013 Przeniosłem się na Marynę z rozważaniami na temat wyższości prania kotów w myjkach ultradźwiękowych, bo nam się z Roczniaków obora zrobi Piotrek ja nie wiedziałem ,ze Ty masz tak ładnego przyjaciela.Jak się wabi? Ja bym go nazwał Gacek . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #729 Napisano 30 Listopada 2013 (edytowane) Ja mam tylko Teofila w menażerii...To jest zdjęcie sprzed ponad 5 lat. Teraz dobija dwudziestki i już mu się nie chce latać. Piotrek ja nie wiedziałem ,ze Ty masz tak ładnego przyjaciela.Jak się wabi? Ja bym go nazwał Gacek . Gremliny nie mają imion. Edytowane 30 Listopada 2013 przez tarant 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FRANK 1 #730 Napisano 30 Listopada 2013 On jest tylko podobny do Gremlina. Piotrze czy nauczyłeś Teofila coś mówić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #731 Napisano 30 Listopada 2013 Tak. "Cześć Teofilku", "Dzień dobry", "Co słychać". Nadto gwiżdże po kilka/naście taktów z Iron Man Black Sabbath, Smoke on the Water Deep Purple i motyw z Love Story. Na nauce hymnu zatkał mu się dysk (a było to jakieś 19 lat temu...). 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #732 Napisano 30 Listopada 2013 (edytowane) No to ja też się pochwalę moim bardzo sympatycznym przyjacielem z którym ciągle rozmawiam, razem śpimy, razem jemy, razem grzebiemy przy zegarach, razem siedzimy przy komputerze i obydwaj uwielbiamy jogurty Bakoma . Mojemu przyjacielowi Mruczkowi jedzenie kupuję ja, a mnie żarcie kupuje żona i właśnie przed godziną zjedliśmy obydwaj kolację, Mruczek zjadł świeżutką pokrojoną na małe kawałki wołowinkę, a ja podsmażoną kaszankę z cebulą. Tak sobie myślę, że mój Mruczek ma zdecydowanie lepszy żywot niż ja i ma chyba znacznie lepszego chlebodawcę. Edytowane 30 Listopada 2013 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #733 Napisano 30 Listopada 2013 Koty, pies i takie coś. To jakaś zasada musi być- moje też jedzą lepiej niż ja... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #734 Napisano 1 Grudnia 2013 A ten ostatni "słodziak"- na lwa go "przerabiasz"? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FRANK 1 #735 Napisano 1 Grudnia 2013 Mojego lenzika znacie lecz nie widzieliście jego pełnego profilu.Człowiek,który żyje wspólnie z jakimś zwierzątkiem jest bardziej wrażliwy na nieszczęście innych.Cieszę się,że wśród braci zegarmistrzowskiej jest nas tak dużo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotr.m 0 #736 Napisano 1 Grudnia 2013 Jak zwierzatka to i ja cos dorzuce.Najpierw przyjaciel ktory przyjechal jako malutki do nas wprost ze wsi: Ten sam kotek jak troche podrosl: Tu z kolei z siostrzyczka ktora rowniez wyladowala w naszym domu: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #737 Napisano 1 Grudnia 2013 (edytowane) A ten ostatni "słodziak"- na lwa go "przerabiasz"? To jest zwierzątko mojej córki . Ona na to mówi pies, ale na "pies" to sobie trzeba zasłużyć! Jest obleczony, francowaty, w kubraczek (!!!), bo mu zimno, jak temperatura spada poniżej +15. Na siku wypada galopem, leje migiem i zanim zdążysz powiedzieć "ło matko!", już jest pod kominkiem. Latem, powyżej 25 też nie jest dobrze- leży w cieniu i dyszy jak parowóz... Poza tym pierdzi, beka, chrapie w nocy, jest zbyt entuzjastyczny i nie ma zalet. Z bliska wygląda jak tłusty gacopyrz, co nawalony leciał po kolejną flaszkę i się zderzył obliczem ze ścianą. Skąd w tym nędznym ciałku tyle złego? Ale córka sobie wybrała, więc NIC nie mówię . Dzieci trzeba wspierać .Każdemu jest ciężko... Edytowane 1 Grudnia 2013 przez fibo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiaMF 234 #738 Napisano 1 Grudnia 2013 Tak, tak nasze zwierzaki to mają fajne życie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FRANK 1 #739 Napisano 1 Grudnia 2013 Czekałem Kasiu kiedy się pojawisz ze swoimi kociakami.Wszystkie zwierzaczki,które pokazujecie są śliczne i zapewne kochane. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klonsi1995 1 #740 Napisano 1 Grudnia 2013 a to moja jamniczka - bardzo uparta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klonsi1995 1 #741 Napisano 1 Grudnia 2013 no i jeszcze jedno zdjęcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #742 Napisano 1 Grudnia 2013 Tak, tak nasze zwierzaki to mają fajne życie Noo... 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiaMF 234 #743 Napisano 1 Grudnia 2013 kołderka, nutella czyli high life 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiaMF 234 #744 Napisano 1 Grudnia 2013 Się wrażliwi nie obrażą... angry-wet-cat.jpg Przeniosłem się na Marynę z rozważaniami na temat wyższości prania kotów w myjkach ultradźwiękowych, bo nam się z Roczniaków obora zrobi No normalne sadysty jesteście.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gosman 0 #745 Napisano 1 Grudnia 2013 a ja mam taką chodzącą popielniczkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #746 Napisano 2 Grudnia 2013 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #747 Napisano 3 Grudnia 2013 You are the cook ? They always survive ! http://fakty.interia.pl/swiat/news-znalazl-topielca-a-ten-chwycil-go-za-reke-makabryczne-kulisy,nId,1068226 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #748 Napisano 3 Grudnia 2013 You are the cook ? They always survive ! http://fakty.interia.pl/swiat/news-znalazl-topielca-a-ten-chwycil-go-za-reke-makabryczne-kulisy,nId,1068226 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #749 Napisano 4 Grudnia 2013 Facet wychodzi z więzienia po 25 latach odsiadki. Z przechowalni wydają mu stare spodnie od garnituru, stare nieważne już banknoty, zwietrzałą i wyblakłą napoczętą paczkę papierosów, pożółkłą koszulę itp.Facet zakłada spodnie, wkłada rękę do kieszeni i wyjmuje pokwitowanie na zegar oddany do naprawy. Myśli, przypomina sobie, że faktycznie przed pójściem do więzienia oddał zegar.Gdy już wyszedł za bramę, postanowił pojechać pod adres z kwitka. Zachodzi na miejsce, patrzy jest zakład, poszarzały napis "zegarmistrz, naprawa zegarów" .Wchodzi, od progu widzi podstarzałego zegarmistrza. Daje mu pokwitowanie, ten coś mrucząc pod nosem idzie na zaplecze.Po chwili wraca i mówi oddając pokwitowanie :- na czwartek bedzię gotowy ! 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiaMF 234 #750 Napisano 4 Grudnia 2013 no właśnie, niektórzy zegarmistrzowie tak mają Jak nie przypomnisz to poczekasz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach