kiniol 2282 #1576 Napisano 15 Kwietnia 2015 To jest mój ulubiony dom śląski, koło Ubocza, między Lwówkiem Śląskim a Gryfowem. Te głowice są tak umieszczone specjalnie, by sobie można było o liście akantu gnój z gumofilca zetrzeć... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2977 #1577 Napisano 15 Kwietnia 2015 A o wolutkę słomę przyrównać 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1578 Napisano 16 Kwietnia 2015 Trasa Warszawa-Poznań 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #1579 Napisano 16 Kwietnia 2015 Trasa Warszawa-PoznańBudownictwo Cyganów, widziałem jeszcze "lepsze" obiekty, ale z tymi kolumnami to faktycznie wiocha. 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1580 Napisano 16 Kwietnia 2015 Budownictwo Cyganów, widziałem jeszcze "lepsze" obiekty, ale z tymi kolumnami to faktycznie wiocha.Można odnieść wrażenie że Shrek tam mieszka....z osłem 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #1581 Napisano 16 Kwietnia 2015 Od lat ten dom stoi niedokończony, może inwestor dostał zawału gdy zobaczył co mu "budowlańcy" wysmyczyli. 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1582 Napisano 16 Kwietnia 2015 Od lat ten dom stoi niedokończony, może inwestor dostał zawału gdy zobaczył co mu "budowlańcy" wysmyczyli. Lub po stylu sądząc zafundowano mu parę lat w Wołowie..... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #1583 Napisano 20 Kwietnia 2015 Tak skończymy... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2977 #1584 Napisano 27 Kwietnia 2015 Upały się zaczynają... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #1585 Napisano 27 Kwietnia 2015 Wyciekl autobus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 8192 #1586 Napisano 14 Maja 2015 Ostatnio jeden znajomy przyszedł mi powiedzieć, iż u nich na wsi kilka osób młodzieży wracało z potupawki i jednej lali zechciało się sikac, więc poszła z drogi w las i trzy godziny minęło zanim ją znaleźli; miała 25 ran kłutych. Spytałem go co się stalo a ten debil mówi, że na jeża siadła. Wiem, ze to stary kawał, ale ten ....cenzura.... Mnie nabrał. 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #1587 Napisano 21 Maja 2015 (edytowane) http://jbzd.pl/obr/257526/o-ku-waczy jak mi sie kreci w glowie, gdy to ogladam to znaczy, ze mam lek wysokosci? a na marginesie bravo dla tego pana.... za DEBILIZM temu tez nic nie brakuje Edytowane 21 Maja 2015 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #1588 Napisano 21 Maja 2015 To że jest debilem nie ma wątpliwości. Gdyby doszło do zwarcia to by można go szufelką na kurz zbierać Ale trzeba przyznać że skubany ma dużo szczęścia i odwagi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #1589 Napisano 21 Maja 2015 glupii zawsze ma szczescie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #1590 Napisano 21 Maja 2015 Tak skończymy..." (...)" Odnosząc się do postu Kolegi, z całego forum to chyba najodpowiedniejsze miejsce ... 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #1591 Napisano 21 Maja 2015 niech ta Pani juz nic nigdy nie mowi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2977 #1592 Napisano 23 Maja 2015 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2977 #1593 Napisano 23 Maja 2015 Cii, dzisiaj to nie są żarty. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1594 Napisano 23 Maja 2015 Bień ,my tu jeszcze z Francem wrócimy (nawet na pół etatu):-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WueM 120 #1595 Napisano 28 Maja 2015 Czy w sytuacji, gdy dwa pojazdy stojące obok siebie (są namalowane dwa pasy ruchu) ruszają spod świateł na zielonym, to ten który jest nieco w przodzie (powiedzmy, że na lewym pasie ruchu) jest wyprzedzającym, a ten drugi wyprzedzanym? 0 Wojtek + Certina Club 2000 od lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekp 516 #1596 Napisano 28 Maja 2015 Wyprzedzajacy (najczesciej z lewej strony ale ....) to ten ktory osiaga wieksza predkosc i po prostu go wyprzedza patrzac na pojazdy z boku,moze to m byc pojazd zarowno z lewej strony jak i z prawej moim zdaniem oczywiscie uwzgledniajac okolocznosci zakazu wyprzedzania i wiele innych,W terenie zabudowanym na jezdni dwupasmowej mozna a poza zabudowanym na trzypasmowej tez mozna z prawej lub np kiedy wyprzedzany skreca w lewo sygnalizujac to .Pojazdy uprzywilejowane na terenie zabudowanym zakaz wyprzedzania.Kierującemu pojazdem wyprzedzanym zabrania się w czasie wyprzedzania i bezpośrednio po nim zwiększania prędkości.Miales jakies przykre zdarzenie ze pytasz czy tylko nas sprawdzasz? 0 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WueM 120 #1597 Napisano 28 Maja 2015 Mam do czynienia z policjantką, a wjechał we mnie mercedes S500. Chodzi mi o kwalifikację manewru ruszania dwóch pojazdów spod świateł w momencie zapalenia się zielonego. Czy można mówić o wyprzedzaniu? Wtedy bowiem wyprzedzany nie ma prawa zwiększać prędkości, a przecież musi, bo rusza z miejsca. 0 Wojtek + Certina Club 2000 od lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2977 #1598 Napisano 28 Maja 2015 Bzdura jakaś z tym wyprzedzaniem podczas ruszania spod świateł.Coś w stylu posła z kawału, co to wjechał w 2 przechodniów na pasach. Ten, który wybił szybę został oskarżony o uszkodzenie mienia, ten, co poleciał w krzaki - o ucieczkę z miejsca zdarzenia 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekp 516 #1599 Napisano 28 Maja 2015 (edytowane) Jezeli wyprzesdzajacy przed zamiarem wykonania manewru wlaczyl odpowiedni kierunkowskaz,czyli zasygnalizowal zamiar wyprzedzania to wyprzedzany przez ten czas do zakonczenia manewru nie powinien przypsieszyc-tak mi sie wydaje ale sytuacja zaraz po ruszeniu ze swiatel jest ciekawa.Byles wyprzedzany czy wyprzedzale Zaraz zaraz ,jesli ktos Ci wjechal w Twoj bok to niestety jak Ty jechales caly czas swoim pasem to napewno jego wina w tym konkretnym przypadku(zakladam ze nie bylo tam zaraz drogi ze znakiem ustap pierwszenstwa itp)Jesli wyprzedzales z lewej strony to w wiekszosci przypadkow jesli zmieniles pas na prawy i ktos Cie wtedy walnal to niestety jego wina bo przyspieszyl jako wyprzedzany.Chyba ze ten szczegolny przypadek wyprzedzania z prawej strony,trzeba by znac szczegolowe polozenie pojazdow przed i po zdarzeniu ,warunki na drodze ,wszystkie oznakowania czy dwupasmowa jednokierunkowa czy inna itp. Edytowane 28 Maja 2015 przez janekp 0 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiaMF 234 #1600 Napisano 29 Maja 2015 (edytowane) Czy to nasz Tarancik? Ależ słodziaczek Edytowane 29 Maja 2015 przez kasiaMF 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach