Mariusz 109 #2126 Napisano 17 Marca 2017 Przepis na szarlotkę:1. Z lodówki weź 10 jajek, połóż na stole ocalałe 7, wytrzyj podłogę, następnym razem uważaj!2. Weź sporą miskę i wbij jajka rozbijając je o brzeg naczynia.3. Wytrzyj podłogę, następnym razem bardziej uważaj! W naczyniu mamy 5 żółtek.4. Weź mikser i wstaw do niego skrzydełka i zacznij ubijać jajka.5. Wstaw od nowa skrzydełka do miksera, tym razem do oporu. Zacznij ubijać.6. Umyj twarz, ręce i plecy. W naczyniu pozostały 2 żółtka, dokładnie tyle potrzeba na szarlotkę.7. Oklej ściany i sufit kuchni gazetami, meble pokryj folią, będziemy dodawać mąkę.8. Nasyp 20 dkg mąki do szklanki, pozostałe 80 dkg zbierz z powrotem do torebki.9. Sprawdź czy ściany i sufit są oklejone szczelnie, przystąp do miksowania.10. Weź szybciutko prysznic!11. Weź 4 jabłka i ostry nóż.12. Idź do apteki po jodynę, plaster i bandaże. Po powrocie zacznij obierać jabłka. Przemyj jodyną kciuk!13. Potnij jabłka w kostkę pamiętając, że potrzebujemy 2 jabłek, więc nie wolno zjeść więcej niż połowę! Przemyj jodyną palec wskazujący i środkowy.14. Jedyne pozostałe jabłko pocięte w kostkę wrzuć do naczynia z ciastem, pozbieraj z podłogi pozostałe kawałki i przemyj wodą.15. Wymieszaj wszystkie składniki w naczyniu mikserem, umyj lodówkę, bo jak zaschnie to nie domyjesz!16. Przelej ciasto do foremki, wstaw do piekarnika.17. Po godzinie jeśli nie widać żadnych zmian włącz piekarnik.18. Po przebudzeniu nie dzwoń po straż pożarną! Otwórz okno i piekarnik. 0 Pozdrawiam Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2127 Napisano 17 Marca 2017 Ładne ... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2128 Napisano 17 Marca 2017 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2129 Napisano 18 Marca 2017 To oczywiście czas zaciera i fałszuje bolesność i ostrość wspomnień, ale coś w tym obrazku jest. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2130 Napisano 18 Marca 2017 A ja bym chciał wreszcie wytoczyć z powodzeniem os balansową... Dzisiaj spierprzyłem dwie... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2131 Napisano 18 Marca 2017 Robisz w szabas to i masz... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek1a2b 127 #2132 Napisano 18 Marca 2017 A ja bym chciał wreszcie wytoczyć z powodzeniem os balansową... Dzisiaj spierprzyłem dwie...A ja dzisiaj pierwszy raz uruchomiłem tokarkę i dorobiłem jedną oś do zegara Za bardzo nie wiedziałem jak czopy spolerować więc użyłem wełny stalowej 000 i chyba dobrze wyszło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2133 Napisano 18 Marca 2017 Gdy tylko zaszło szabasowe słońce od razu mi się udało... Lechaim! 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #2134 Napisano 18 Marca 2017 (edytowane) A ja dzisiaj pierwszy raz uruchomiłem tokarkę i dorobiłem jedną oś do zegara Za bardzo nie wiedziałem jak czopy spolerować więc użyłem wełny stalowej 000 i chyba dobrze wyszło. Dobrze obrobiona powierzchnia czopa powinna być gładka. Wełna stalowa jej nie wygładzi tylko wybłyszczy, a to nie to samo. Jak obejrzysz czop przez duże szkiełko to zobaczysz. Edytowane 18 Marca 2017 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek1a2b 127 #2135 Napisano 18 Marca 2017 Dobrze obrobiona powierzchnia czopa powinna być gładka. Wełna stalowa jej nie wygładzi tylko wybłyszczy, a to nie to samo. Jak obejrzysz czop przez duże szkiełko to zobaczysz. cenna uwaga - jutro to zweryfikuję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2136 Napisano 27 Marca 2017 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2137 Napisano 27 Marca 2017 (edytowane) To wiele wyjaśnia Edytowane 27 Marca 2017 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2138 Napisano 29 Marca 2017 Tak moja żona od roku obiecuje zrobić , ale z moimi zabawkami ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2139 Napisano 29 Marca 2017 Musisz delikatnie zasygnalizować żonie, że może podzielić los zabawek... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #2140 Napisano 29 Marca 2017 A zabawki da się odkopać ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2141 Napisano 2 Kwietnia 2017 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 98 #2142 Napisano 3 Kwietnia 2017 No dobra...Czy warto czekać aż załadują się te grafiki? 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2143 Napisano 3 Kwietnia 2017 A one się nie zaladuja? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2144 Napisano 3 Kwietnia 2017 tematyka obrazów PULSARY ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 98 #2145 Napisano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) https://goo.gl/photos/Gr4YKoq7ZiDn8ZR89 Onkabiedr kienis nyce - szamyzapra od Odzicświebo Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez amroziuk 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wafelek 54 #2146 Napisano 9 Kwietnia 2017 wake up 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2147 Napisano 12 Kwietnia 2017 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2148 Napisano 13 Kwietnia 2017 No szlysznie... gdzie to? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erzlot 298 #2149 Napisano 13 Kwietnia 2017 Klima w stylu romańskim 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 132 #2150 Napisano 13 Kwietnia 2017 Klima w stylu romańskim Chyba raczej rumuńskim. Ktoś fantazję miał Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach