Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

apachepoznań

Gdzie kupić Seiko-sklepy internetowe PL jak i cały świat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pytanie do reglassa: w którym sklepie czekałeś 33 dni na sumo

Czy seiyajapan jest wiarygodnym sprzedawcą

kz54

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam sklep Higuchi'ego. Moje Sumo w siódmym dniu roboczym dotarło do mnie. Wysłane z Japonii, dotarło po trzech dniach do Polski. Reszta czasu to odprawy celne ....

,,..warto być uczciwym, choć nie zawsze się to opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość romseyman

A moze wpisz w Google'a model, ktorego szukasz, wybierz zakladke shopping ( ja akurat mam wersje angielska wiec moze byc kup/zakup/zakupy czy cos podobnego w polskiej wersji ) i bedziesz mial duzy wybor. Wez pod uwage cene przesylki, ewentualne clo. Do mnie zegarek z Singapuru szedl 3 dni z Chronograph-Divers.com bo akurat wtedy tam byla dobra cena ale tego sprzedawce moge polecic.

Udanych zakupow. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ze swojej strony mogę polecić sklep mywatcheshub. Wysłali dzień po otrzymaniu zapłaty paypalem. Przesyłka szła od piątku, do piątku z tego co pamiętam, więc tydzień. Na pytania też szybko odpowiadają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, może ktoś z forumowiczów zajmuje się sprowadzaniem zegarków? Interesuje mnie nowy monster :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chciałbym się dowiedzieć od kolegów którzy kupowali od watchhubs.com, czy dostali wraz z zegarkiem jakąś kartę gwarancyjną lub certificate of guarantee? Zastanawiam się jak jest rozliczana gwarancja lub czy w ogóle jest na terenie Europy? Ja otrzymałem tylko (prócz zegarka i pudełka) instrukcje i nic więcej.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość zygmac

W Lux Timie -Seiko Prospex Scuba Automatic SBDC 001- za 3200 zł.!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te wykrzykniki to dlatego, że drogo, że tanio, czy, że oferują?

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Że drogo, jak sądzę, choć może i dlatego też że oferują :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oferują... nie mając na stanie, tak to każdy może sobie oferować i sprowadzać dopiero jak ktoś kliknie ;)

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to lipa- ja nie klikałem :) Zresztą gdybym miał jeszcze raz kupować to ponownie prawie bezpośrednio od Japończyków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam pytanie do reglassa: w którym sklepie czekałeś 33 dni na sumo

Czy seiyajapan jest wiarygodnym sprzedawcą

kz54

Seiyajapan jest polecanym sprzedawca dlatego tez zdecydowałem sie na zamowienie u niego Sumiaka. Platnosci dokonalem przez Paypala 29kwietnia w nocy, 30 kwietnia wg. trackingu EMS paczka zostala wyslana z Japonii, 2 maja byla juz w Warszawie i od tego czasu jest w Oddziale Celnym I Pocztowym na Łączyny w Warszawie. 7maja dostalem polecony z Pocztex'u zebym wyslal odpowiednie dokumenty celem nadania przesylce przeznaczenia celnego, co zrobilem najpierw mailowo, ale z braku odpowiedzi dzien pozniej wysłalem poleconym priorytetem. Jak juz zegarek do mnie dotrze to moge napisac ile cla i VAT (pewnie 23%) mi naliczyli.

pzdr

Tomek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chciałbym się dowiedzieć od kolegów którzy kupowali od watchhubs.com, czy dostali wraz z zegarkiem jakąś kartę gwarancyjną lub certificate of guarantee? Zastanawiam się jak jest rozliczana gwarancja lub czy w ogóle jest na terenie Europy? Ja otrzymałem tylko (prócz zegarka i pudełka) instrukcje i nic więcej.

Pozdrawiam

Dziś dostałem zegarek kupiony w tym sklepie i poza pudełeczkiem nie otrzymałem w zestawie nic więcej. Szczerze mówiąc jest mi to obojętne, gwarancja do Seiko i tak się nie przyda (instrukcja do 7S36 także nie jest mi potrzebna). :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Seven co zanabyłeś pochwal się.

Edit.

Juz widzialem piąteczkę :-)

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie pytanie mam - czy można jeszcze kupić Seiko SKZ249K1? Znalazłem kilka sklepów ale wszędzie ten model jest niedostępny...

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SeiyaJapan.com is closed for a while because Seiya is not good at his health condition. Thank you very much for your kind understanding. Seiya Kobayashi

Niedobrze :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzisiaj też na to trafiłem,

życzę szybkiego powrotu do zdrowia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze dobrze nie ruszyła nowa strona a już nieczynna :/

Polecam szukać na http://global.rakuten.com/en/

Wybór ofert z wielu sklepów. Kupiłem sprawnie i w miarę niedrogo SARB017, teraz leci do mnie bransoleta.

Polecany shoppinginjapan ma bardzo nierówne ceny, jedne atrakcyjne a inne niekorzystne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety wszedzie gdzie nie patrze snae67 lub snae87 badz 89 za rozsadna cene sa nied <_< stepne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety wszedzie gdzie nie patrze snae67 lub snae87 badz 89 za rozsadna cene sa nied <_< stepne

Niestety coraz mniej dostępnych zegarków w dobrych cenach :(

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.