Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Robnyc

Jakimi rowerami jeżdżą członkowie forum

Rekomendowane odpowiedzi

@ecipeci 18:40 skrzyżowanie Witomińska/Warszawska 😎 

Tylko nogi byś ogolił 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie ktoś rozszyfruje numer ramy ? - nic nie mogę znaleźć.

KTM Formula.

20210720_194102.jpg

GW 9110 , DW 5600c 901 , GW 9400 1er , DW 9052 1659 , GS 1050 B , GS 1150 , Casio 31 QR-12 ,GS 1200 B , DW 9000 1659 , Atlantic Worldmaster ,Tissot Antimagnetique , Zenith 28800 ,Orient patelnia, Orient tristar , Orient Ray 2 blue , DW 6900 x 2 , Orient Chrono Ace , Orient quartz ,Orient Triton I .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co niby chcesz znaleźć jak to nr seryjny producenta i danego modelu? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
25 minut temu, Burns napisał(-a):

A co niby chcesz znaleźć jak to nr seryjny producenta i danego modelu? 

datę produkcji może...

GW 9110 , DW 5600c 901 , GW 9400 1er , DW 9052 1659 , GS 1050 B , GS 1150 , Casio 31 QR-12 ,GS 1200 B , DW 9000 1659 , Atlantic Worldmaster ,Tissot Antimagnetique , Zenith 28800 ,Orient patelnia, Orient tristar , Orient Ray 2 blue , DW 6900 x 2 , Orient Chrono Ace , Orient quartz ,Orient Triton I .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Keniutek napisał(-a):

@ecipeci 18:40 skrzyżowanie Witomińska/Warszawska 😎 

Tylko nogi byś ogolił 😉

jechałeś rowerem czy autem ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Autem... rower nie widział świeżego powietrza już prawie 2 lata 🤨

No i zagadałbym będąc obok 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, Keniutek napisał(-a):

Autem... rower nie widział świeżego powietrza już prawie 2 lata 🤨

No i zagadałbym będąc obok 😉

tzn. że nie jeździsz nic ?

a Terre zamówiłeś ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, darekmp3 napisał(-a):

Nowy Scott Addict Gravel 2022
Jeździłbym emoji4.png

tak ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tak ?

Oglądam ten kanał od dawna. 100 kmh na gravelu robi wrażenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak się składać na ramie z d..ą pod siodełkiem przy prawie 100km/h to dla mnie kozak. Ja przy niecałych 50km/h w takiej pozycji czuję, że rower żyje swoim życiem i chwila dekoncentracji grozi szlifem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam obejrzeć inne filmy Safy i zwrócić uwagę na te drogi po których jeździ i krajobrazy Kalifornia jest piękna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
20 godzin temu, darekmp3 napisał(-a):

Nowy Scott Addict Gravel 2022
Jeździłbym emoji4.png

01f15e0cbbd685592c75c5ffc45dd833.jpg

O rany! Chyba zacznę wierzyć w Mikołaja i napisze list, albo podejdę dzisiaj do kolektury. Albo nawet zagram online, co będę łaził i przeszkadzał. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W weekend kierunek Krakow. Sprzęt przygotowany, może nie zgubie dobytku e72e4bdca96e420bd27e011a76cbcae6.jpg

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WTR będziesz jechał ? jechałem tę trasę w opcji Katowice-Kraków-Katowice dwa lata temu. Na WTR wjechałem na wysokości Oświęcimia

Jeżeli tak, to o bagaż nie masz się co martwić, bo większość trasy to asfalt i miejscami ubity żwirek.

Przez chwilę nawet jechałem z gościem który był na szosie z oponami 23mm, i twierdził, że odcinek Brzeszcze - Kraków na takim sprzęcie jechał bez problemów . 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

My new kid! :wub: 

om4qw8KUm3qCBjciPqARt5QZFXN4Cla76I_ZMVcolpoMnma4YEtPhs6sV8qaIGdAroY41DvdyB3PZkphGXKDdMvj6ki0Spx9KS2x33AaAGt5VgaUmn3z1j57MejR0zXdYPCUM5zGYCQoKoFNfrudBqEFc74H8KeLtspYkO8p2u7fjR7B53ilJy70T-tSq4DkBx1gei4q7eeyd_4RtNagZ528JHrqQyLF3AmPXgIsSiIKjz3HaCTg36YkHRTYlbmdPmqZ03Ah-VmeISbAUhwN8UuLBdMFLws_WsqjtogJMmLiRRfEDQubanQk_sNQWe2THfabj_jgCsXFI2yzWTQI3uAAs5N0rKQ-ssGQpE5kj2O8OnA9T_zgxlUuW6IyKxlaFbr_kMiSLoyJhYI2zxcO3bOMiMpbqBT6XwbrNmhqre5HSNIjFPDvp4e3FbyhQSRpEiQt7Ug0af9RB2KS_2fJJpfyZlQ62BzXKy5A0DZWQbc0HwTRnGl8NFj_jzC-CtI49_tXPwqMXKswN2Kgc-3atUs_jHK9cbb7OL7u7xMQBrsYCRkroZ5VSunfumrbPYho9t2plhHG9-MxZwsyuYjcDJqtjccpdCF6ADswcjHoDjFzFh2bjA-nYW-TIrYBQmG9ypGGD2tQ8GW-Fys3_sbOKnLO50tS09m8EMIs4P62PLQjLCBEODquhVgzVr3W0n7Zhv3emKvROqqKKPqXhP5zDPlG=w1258-h943-no?authuser=0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny tylko po co z tyłu tak wielkie zębatki pakują, wiem można zmienić, ale widzę ogólny trend mi były bezużyteczne. A ogólnie rower fajny vintage style.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Kwiatek napisał(-a):

My new kid! :wub: 

om4qw8KUm3qCBjciPqARt5QZFXN4Cla76I_ZMVcolpoMnma4YEtPhs6sV8qaIGdAroY41DvdyB3PZkphGXKDdMvj6ki0Spx9KS2x33AaAGt5VgaUmn3z1j57MejR0zXdYPCUM5zGYCQoKoFNfrudBqEFc74H8KeLtspYkO8p2u7fjR7B53ilJy70T-tSq4DkBx1gei4q7eeyd_4RtNagZ528JHrqQyLF3AmPXgIsSiIKjz3HaCTg36YkHRTYlbmdPmqZ03Ah-VmeISbAUhwN8UuLBdMFLws_WsqjtogJMmLiRRfEDQubanQk_sNQWe2THfabj_jgCsXFI2yzWTQI3uAAs5N0rKQ-ssGQpE5kj2O8OnA9T_zgxlUuW6IyKxlaFbr_kMiSLoyJhYI2zxcO3bOMiMpbqBT6XwbrNmhqre5HSNIjFPDvp4e3FbyhQSRpEiQt7Ug0af9RB2KS_2fJJpfyZlQ62BzXKy5A0DZWQbc0HwTRnGl8NFj_jzC-CtI49_tXPwqMXKswN2Kgc-3atUs_jHK9cbb7OL7u7xMQBrsYCRkroZ5VSunfumrbPYho9t2plhHG9-MxZwsyuYjcDJqtjccpdCF6ADswcjHoDjFzFh2bjA-nYW-TIrYBQmG9ypGGD2tQ8GW-Fys3_sbOKnLO50tS09m8EMIs4P62PLQjLCBEODquhVgzVr3W0n7Zhv3emKvROqqKKPqXhP5zDPlG=w1258-h943-no?authuser=0

Super..Napisz coś więcej o nim,

Jaki osprzet, waga, jaki rozmiar kół i z jakiego materiału jest wykonana rama...no i cene /jeżeli to nie tajemnica/ no i co to za marka i model

Mi podchodzi cały, taki jaki jest.

Czy on ma jakieś mocowanie np na bidon na górnej rurze ? Bo mam wrażenie jakbym widział srubki jakieś.

A najlepiej to wiecej fotek wklej :P

24 minuty temu, satanic napisał(-a):

Fajny tylko po co z tyłu tak wielkie zębatki pakują, wiem można zmienić, ale widzę ogólny trend mi były bezużyteczne. A ogólnie rower fajny vintage style.

Bo to 1x cos tam..producenci po prostu zakładają, że bedzie użytkowany w górach i blatami z tyłu wyrównują brak blatów z przodu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek
18 minut temu, -mrovka- napisał(-a):

Super..Napisz coś więcej o nim,

Jaki osprzet, waga, jaki rozmiar kół i z jakiego materiału jest wykonana rama...no i cene /jeżeli to nie tajemnica/ no i co to za marka i model

Mi podchodzi cały, taki jaki jest.

Czy on ma jakieś mocowanie np na bidon na górnej rurze ? Bo mam wrażenie jakbym widział srubki jakieś.

A najlepiej to wiecej fotek wklej :P

Więcej fotek będzie na pewno, ale w przyszłości ;) 

To Marin Pine Moutnain 1, typowy wyprawowiec, długo się zastanawiałem czego chcę i w końcu podjąłem decyzję - cena jest w sieci ;) 

Waga 15,4 kg opona bezdętkowy Wee Tire 29" o szerokości 2,6" więc traktor. Kierownica "bedroll" 780 mm więc jest co na niej montować.

Mocowań ma sporawo, bo to rower wręczy przygotowany do bickepackingu. 3 dziury na rurze pionowej; 4 na górnej i 8 na rurze dolnej, tak więc podziurawiony mocno. Rama jest stalowa z cieniowanej stali chromowo molibdenowej 4130 :D

Więcej można poczytać w sieci.

52 minuty temu, satanic napisał(-a):

Rower jak wspominałem można mocno obciążyć sakwami jak poniżej na przykład, wtedy trochę tych blatów może być użytecznych.

Marin Pine Mountain 2 Review

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Strasznie zgrabnie wygląda, przy tym zdjęciu koło drzewa, zastanawiałem się czy to nie aby 26 cali :)

Mówisz stal .. fajnie, bo bedzie pochłaniała drgania podczas jazdy...no i na stali, w dzisiejszych czasach, śmigają tylko prawdziwi rowerowi fetyszyści hehe

Pytałem o materiał dlatego..bo wiem że tytanowe ramy rzadko kiedy maja trapezowane główki. / przynajmniej kiedyś był taki trend/

Fajny jest..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, -mrovka- napisał(-a):

fajnie, bo bedzie pochłaniała drgania podczas jazdy...no i na stali, w dzisiejszych czasach,

Takie sranie w banie z tą stalą - utarty slogan, trzęsie jak wszystko tylko inaczej.

Tak, jest fajny - jeździłbym.

Jaki to rozmiar i ile waży tak jak stoi ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi