Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Robnyc

Jakimi rowerami jeżdżą członkowie forum

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
W dniu 8.07.2025 o 17:59, Heavyweight2712 napisał(-a):

JEST MOC 💪👊

Jutro płaska czasówka i pewnie Remco odrobi straty w generalce. Po tych czterech etapach wydaje mi się, że to może być bardzo ciekawy wyścig. Jonas wygląda lepiej niż w zeszłym roku. W walce o zwycięstwo nie widzę nikogo poza Tadejem i Jonasem. No ale to 3 tygodnie ścigania i zobaczymy 😉

Edytowane przez zegarkowo_rowerowo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, zegarkowo_rowerowo napisał(-a):

Jutro płaska czasówka i pewnie źrenic odrobi straty w generalce. Po tych czterech etapach wydaje mi się, że to może być bardzo ciekawy wyścig. Jonas wygląda lepiej niż w zeszłym roku. W walce o zwycięstwo nie widzę nikogo poza Tadejem i Jonasem. No ale to 3 tygodnie ścigania i zobaczymy 😉

Na razie jest dość nerwowo w peletonie. Oby faworyci nie dostali strzała jak Jasper Philipsen.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, sanik napisał(-a):

Na razie jest dość nerwowo w peletonie. Oby faworyci nie dostali strzała jak Jasper Philipsen.

W zawodowy peletonie zawsze jest nerwowo. Szczególnie na etapach, które kończą się finiszami z większej grupy. Wtedy jest rzeźnia 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, zegarkowo_rowerowo napisał(-a):

W zawodowy peletonie zawsze jest nerwowo. Szczególnie na etapach, które kończą się finiszami z większej grupy. Wtedy jest rzeźnia 😜

Nerwowo to musiało być u nich 😁 https://eurosport.tvn24.pl/kolarstwo/tour-de-france/2025/tour-de-france-2025.-zlodzieje-ukradli-jedenascie-rowerow-zespolowi-cofidis_sto23199200/story.shtml

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poleci ktoś porządny uchwyt do zawieszenia roweru na ścianie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, arturlep napisał(-a):

poleci ktoś porządny uchwyt do zawieszenia roweru na ścianie?

Oni produkują bardzo fajne uchwyty na rower, podoba mi się ich projekt, jest wiele innych uchwytów w postaci zwykłych zagiętych rurek ale ten akurat jest taki nowocześniejszy

https://www.stasdock.com/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Polecicie jakąś sensowną lampkę, do nocnej jazdy, nie za miliony?

Edytowane przez petruss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, Heavyweight2712 napisał(-a):

A co to jest ta ,,lamka” ?

Poprawiono.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W poszukiwaniu pogody, nogi poniosły do Ciechanowa. I się udało ☀️🚴👍

1752409736935.png

IMG_20250713_141643.jpg

IMG_20250713_113631.jpg

IMG_20250713_123349_1.jpg

IMG_20250713_131308.jpg

IMG_20250713_115401.jpg

Edytowane przez sanik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 11.07.2025 o 21:56, petruss napisał(-a):

Polecicie jakąś sensowną lampkę, do nocnej jazdy, nie za miliony?

Ja na dwóch rowerach używam Lumintop B01 i jestem bardzo zadowolony. Świeci dobrze, ma odcięcie, żeby nie oślepiać jadących z naprzeciwka. Polecam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.06.2025 o 20:34, piteks napisał(-a):

Bardzo lubię chodzić po górach. Jak tylko jest dobra pogoda, to w weekendy staram się trochę połazić. Pora roku nie ma dla mnie znaczenia. Jednak od pewnego czasu zaczyna za mną "chodzić" kupno roweru górskiego ze wspomaganiem elektrycznym (mam już swoje lata😁). Podoba mi się taka forma aktywności. I tutaj mam pytanie do kolegów, którzy już się w ten sposób bawią. Jaki rower sobie kupić? Nie znam się na osprzętach itp. dlatego najlepiej jakby ktoś mądry podrzucił parę przykładowych modeli. Cena nie jest dla mnie najważniejsza (mogę dopłacić do wygody, bezpieczeństwa, trwałości, niezawodności itd.) Generalnie to co do tej pory robiłem z "buta" teraz chciałbym przejechać rowerem (czyli wyjechać i zjechać spokojnie aby się nie zabić - to warunek mojej żony😉).

W końcu wybrałem.

https://www.canyon.com/pl-pl/electric-bikes/electric-mountain-bikes/neuron-on/al/neuron-on-al-9/4059.html?dwvar_4059_pv_rahmenfarbe=M167_P01&dwvar_4059_pv_rahmengroesse=S&srsltid=AfmBOopwAnK78PobkITUcgZOCK7MnIHN-HXd3FR-cqd8T01ZZwuAxUaqLhE

Rower zamówiony. W pierwszej połowie sierpnia powinna dotrzeć paczka. Mam nadzieję, że jest to takie proste jak filmikach instruktażowych.

IWC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi