Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Robnyc

Jakimi rowerami jeżdżą członkowie forum

Recommended Posts

Niezbyt pochlebnie się wypowiadał na temat twojego roweru.

Edited by suqub

Jakbym mial sie przejmowac takimi recenzjami to bym juz dawno posiwial :)

Mierzylem wlasnie ta wersje z recenzji - jak dla mnie rewelacja a co dopiero bedzie w wersji "0" :)

Panowie jaka czapę na zimę polecacie z windstopperem? Mam 3 tydzień zapalenie zatok. Ból niemiły ...No ale jeżdżąc na rowerze to niestety nie pomagam...:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

ja mam przewlekłe zapalenie zatok, zwykła czapka ale odpuszczam jazdę jak temp spada poniżej -4, jazda po lesie, gdzie nie ma otwartych przestrzeni i gdy cokolwiek zaczyna się dziać z zatokiami to nawet nie myślę o rowerze. Moja lekarka i tak zrobiła dziwną minę jak usłyszała o rowerze - powiedziała, że w październiku powinienem odwiesić rower na hak i czekać na wiosnę albo kupić trenażer. Lepiej odpuść i wylecz zatoki bo władujesz się na dolegliwości do końca życia

Edited by trollu

Ecipeci, chcesz kupować fathoma? Taką wersję jak na filmie? Czy inną? I za ile?

Taka wersja pokazana do tej wyżej, to jak ferrari do trabanta. A i cena dobra. Bierz śmiało :)

w Polsce będą dostepne dwie wersje Fathoma 29er - "1" i "2"

wersję "0" trzeba zamawiać pod klienta przez Giant Polska u np. Giant Niemcy

to brać czy nie ? bo jeszcze się mogę rozmyślić ;)

Bierz. Świetny rower na świetnym osprzęcie w bardzo dobrej cenie

no to mnie uspokoiłeś ;)

Fathom 1 już źle nie wygląda - prawie cały na SLXie z takim widelcem SR SUNTOUR Axon RL-RC a kosztuje 5200 pln czyli 500 pln więcej od Fathoma 2

Moja wiatróweczka.

Weihrauch hw 77 k n.A. Jeśli kogoś interesuje. W innym temacie pokazywana i wyniki strzelania na 50 m też tam gdzieś są :) :)

Panowie jaka czapę na zimę polecacie z windstopperem? Mam 3 tydzień zapalenie zatok. Ból niemiły ...No ale jeżdżąc na rowerze to niestety nie pomagam... :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Taka pod kask nawet typowo letni w zupełności styka:

https://www.decathlon.pl/czapka-do-biegania-id_8281747.html

Kominiarka -  nie zdała egzaminu, przy - 15 po 30 km wszystko wokoło otworów zamarzało, no i przez resztę dystansu było średnio.

W biegówce nawet pod silny mroźny wiatr na otwartej przestrzeni jest ok. Jedynie trzeba uważać , by się nie przegrzać na klacie, a często tak mam jak walczę pod wiatr.

Moja wiatróweczka.

Weihrauch hw 77 k n.A. Jeśli kogoś interesuje. W innym temacie pokazywana i wyniki strzelania na 50 m też tam gdzieś są :) :)

"Rolex" po prawej tez robi robotę :)

Deus Dona Me Vi

Możecie mnie oświecić? Dlaczego lepsiejsze rowery są w wielu sklepach sprzedawane bez pedałów?

rXQHFG4.jpg

Nie tyle co lepsiejsze  co już do konkretnej specjalizacji, a dlatego bez, bo użytkownicy i tak od razu zakupują(bądź już mają) pod odpowiednie systemy. jeżeli chodzi o nowych to i tak zaczynają edukację zazwyczaj od platform, no chyba , że ktoś od razu chce zaczynać od zatrzasków np w szosie.