Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Robnyc

Jakimi rowerami jeżdżą członkowie forum

Rekomendowane odpowiedzi

Wim. Czekam na relacje. Będzie wojna domowa o pilota.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zrobiłem Fathomem w jeden dzień prawie 90 km z Gdyni do Krynicy Morskiej, chcialbym w tym sezonie zrobic ponad 100 km ale szosą - myślę że do zrobienia lekko :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewniem. Szosą się leci genialnie po drodze asfaltowej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez kocich łbów i wyrw. Jak są łaty w asfalcie, to nie jest źle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

upadek jak upadek, czlowiek 99x sie przewróci i bedzie ok a za setnym razem wychodzi jak u mnie  ;)  wpadłem w bruzdę, koło zostało a ja kontynuowałem podróż czyli lot  ;)

Współczuję.... wracaj do zdrowia i na rower oczywiście :)

szosowo dziś :)

Piękne malowanie tej szosy :)

Ja zrobiłem Fathomem w jeden dzień prawie 90 km z Gdyni do Krynicy Morskiej, chcialbym w tym sezonie zrobic ponad 100 km ale szosą - myślę że do zrobienia lekko :)

Spokojnie zrobisz ponad 100 w 1 dzień, kwestia w jakim czasie. Twój GIANT mi się bardzo podoba. Jeden odcinek na Twojej trasie ma chyba ze 3 km po kocich łbach, pamiętam bo jechałem autem na wakacje do Stegny, uuuu wytrzepało nas tam ;)

Seiko_BM + GW-9200 + GW-M5610 + Citizen_CB0011-18E + DAMASKO_DC_56 = WNM :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękne malowanie tej szosy :)

Spokojnie zrobisz ponad 100 w 1 dzień, kwestia w jakim czasie. Twój GIANT mi się bardzo podoba. Jeden odcinek na Twojej trasie ma chyba ze 3 km po kocich łbach, pamiętam bo jechałem autem na wakacje do Stegny, uuuu wytrzepało nas tam ;)

jechaliśmy na początku lipca i na wybranej przez nas trasie Gdynia - Krynica Morska nie było kocich łbów :)

najgorsza nawierzchnia jest na drodze z Krynicy do miejscowości Piaski w stronę granicy z Rosją, dużo lepsza jest ścieżka rowerowa w lesie :)

Gdynia-Dębki-Gdynia wychodzi trochę ponad 100 km - może pojadę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dębki super miejscówka na plazing. Fajna plaża, dużo ludzi tam jeszcze nie jeździ.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bylem tam juz pare ladnych lat, ale juz kiedys wydawalo mi sie tam ciasno :)

Ecipeci, chcesz tam jechac asfaltem, czy jakimis bokami ?

Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przydałby mi się jakiś rowerek stacjonarny, kręciłbym w pokoju :P  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bylem tam juz pare ladnych lat, ale juz kiedys wydawalo mi sie tam ciasno :)

Ecipeci, chcesz tam jechac asfaltem, czy jakimis bokami ?

tam jest bardzo ciasno :)

plan na razie bardzo wstępny, asfaltem Gdynia-Reda-Wejherowo-Krokowa-Dębki i powrót

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qrcze nie wiem czy bym sie odwazyl asfaltem. Tam byl spory ruch w sezonie,a rowerzysta na polskiej drodze porusza sie prawie na takich samych prawach jak kot, czy kura, nikt jakos specjalnie nie respektuje jego prawa do poruszania sie na drogach publicznych.

Mimo wszystko zazdroszcze Ci tej wycieczki :)

Edytowane przez 70'

Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przydałby mi się jakiś rowerek stacjonarny, kręciłbym w pokoju :P

Trenażer :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qrcze nie wiem czy bym sie odwazyl asfaltem. Tam byl spory ruch w sezonie,a rowerzysta na polskiej drodze porusza sie prawie na takich samych prawach jak kot, czy kura, nikt jakos specjalnie nie respektuje jego prawa do poruszania sie na drogach publicznych.

Mimo wszystko zazdroszcze Ci tej wycieczki :)

jeżdżenie czymkolwiek po polskich drogach jest niebezpieczne a zwłaszcza na rowerze, no nic zobaczymy, póki co to plan, być może uda się zrealizować :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja wyznaję inną filozofie :) Szosa endurance na dłuższą jazdę i typowe MTB do lasu :)

Ostatnio przekonałem się( no dobra odświerzyłem, bo wiedziałem tylko zapomniałem) jaka jest przepaść pomiędzy endurance , a typowym agresorem. Za pierwszym razem myślałem, że jest coś ze mną nie tak, ale wczoraj ponownie wytargałem Gazelle z nory, no i efekt jak za pierwszym razem.

Wycześnym Tribanem na Fulcrumach trzeba się trochę narobić, a tu jazda w tlenie, która wygląda jak jakiś kierat w 3-ciej strefie :)

gazelle2.jpg

Wydawało by się, a to taki staroć w sumie i stalowy i lekki co i 3-ta naraz jechał nie raz.

gazelle1.jpg

Edytowane przez kaido2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli na którym jechało Ci się lepiej? Na endurance? Czy na racing?

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli chodzi o mnie to , czy jadę na tym, czy na tym "lepiej = tak samo", jednak na ścigaczu efektywność i wydajność jest zupełnie inna in+ . Geo robi sporą robotę i jak dla mnie jest przepaść, a o podjazdach już nie mówie. Hopki brałem na pełnym bucie bez redukcji przełożenia i wytracenia prędkości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hopki brałem na pełnym bucie bez redukcji przełożenia i wytracenia prędkości.

Ciśniesz chłopie!!! czasem zaglądne na Endo no to powiem Ci, że "mosz parę" w nogach :)

Seiko_BM + GW-9200 + GW-M5610 + Citizen_CB0011-18E + DAMASKO_DC_56 = WNM :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heheh.... Sam się dziwię, tyle kilosów już wykręcone i wyniki lepsze jak w tamtym roku. Powinna być tendencja spadkowa..... Nawet udało się co nieco wygrać, w tamtym roku pierwsza 10-ka, a tu proszę czołóweczka ( takie tam z ostatniego) :)

romet%20ost.jpg

romet%20pud%C5%82o.jpg

romet1.jpg

Tak  a pro po, jak ktoś ma konto na endo i chciałby wspomóc to zapraszam do drużyny Bartka https://www.endomondo.com/teams/33637108

Jedziemy w konkretnej sprawie, więcej szczegółów https://www.facebook.com/events/243087296193149/252053835296495

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to dojechałem. Tarnów, Grybów. 63 km.

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ładnie  B)

aa gdyby ktoś był chętny na skręcane gripy to niech pisze - mam na sell nowe czarne Bontragery Race Lite - zdjęte z fuela, nawet raz nie jeżdżone. Oddam za 5 dyszek +kw ;)

https://www.trekbikes.com/pl/pl_PL/cz%C4%99%C5%9Bci-rowerowe/akcesoria-rowerowe/gripy-i-chwyty-kierownicy/bontrager-race-lite/p/11257/?colorCode=grey_black

Edytowane przez trollu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to dojechałem. Tarnów, Grybów. 63 km.

:)

elegancko :)

Tour de France oglądacie ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ładnie  B)

aa gdyby ktoś był chętny na skręcane gripy to niech pisze - mam na sell nowe czarne Bontragery Race Lite - zdjęte z fuela, nawet raz nie jeżdżone. Oddam za 5 dyszek +kw ;)

https://www.trekbikes.com/pl/pl_PL/części-rowerowe/akcesoria-rowerowe/gripy-i-chwyty-kierownicy/bontrager-race-lite/p/11257/?colorCode=grey_black

Biore

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tour de France oglądacie ? :)

Próbuje, ale mam remont

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak to wyglądało

495df41ae1cb933df6e271238392e674.jpgfaf887a07bca9b4af9a19647f6f789c5.jpg8fc13856c0bb9b7aaa17aacd608549ea.jpgc5eb4d2510a61ea732cbdd67c6ff6865.jpge7524388b41677e24add510cdb39545d.jpga91c8be9c9bbb74c0447ff0c4ba589a0.jpg

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi