Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

QuadrifoglioVerde

PROJEKT BUDŻETOWEGO ZEGARKA FORUMOWEGO CHRONO ZA 432 ZŁ

Czy podoba Ci się pomysł projekt taniego kwarca ?  

460 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Z chwilą gdy kamera zrobi zbliżenie na nadgarstek Bonda ceny VC wzrosną o 1000%, podobno zły charakter - przeciwnik Bonda ma pochodzić z Europy środkowej i na ręce będzie czaił się budzący respekt, czarny zegarek z miedzianą koronką w kształcie kuli. Nieoficjalnie mówi się, że to znajomy kuzyna człowieka ze złotym pistoletem :ph34r:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...i ciekawe czy będzie ten sławny tekst w nowej wersji zapewne nieco zmodyfikowany..

ona patrząc na jego (Bonda (red) nadgarstek  :D Rolex?

On (Bond) nie, Vratislavia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A kiedy rusza zapisy ? . Limitke przechwycila moja " pani " po zalozeniu paska w kolorze sekundnika nie rozstaje sie z nim  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I proponuję zmienić temat... usunąć "za 432" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwłaszcza, że cena w żadnym przypadku taka nie była ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest tylko jeden "myk" - ten Aston był produkowany od 1963 do 1965 a zegarek ewidentnie nawiązuje (do mniej więcej) połowy lat 70... Ale to tylko taki szczegół.

LOGO12 (Kopiowanie).png  KMZiZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest tylko jeden "myk" - ten Aston był produkowany od 1963 do 1965 a zegarek ewidentnie nawiązuje (do mniej więcej) połowy lat 70... Ale to tylko taki szczegół.

Zgadza sie :-) czekałem aż ktoś to zauważy. Problem w tym że akurat auta z lat 70tych nie były już tak piękne. Modne stawały sie kanciaste kształty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D a np. Lamborghini Miura lub Ferrari Daytona? Co prawda powstały jeszcze w latach 60., ale są dużo nowocześniejsze. ^_^

LOGO12 (Kopiowanie).png  KMZiZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jakoś bardziej precyzyjnie można tu informację podać odnośnie tego zegarka:

ac54826886e818c52faeafef3365c466.jpg

????????????

Tzn. kiedy mniej więcej byłby finał, jaka cena i kiedy wpłata miała by być?  Sporo teraz się dzieje jest Vis i "garnitura" na drugim forum Żabol i parę jeszcze innych zegarkowych planów zakupowych więc dobrze by było jakąś strategię obmyślić... ;) stąd moje naciski :)

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy podajcie proszę wymiary tego zegarka bo nie mam siły szukać tego w tak olbrzymiej ilości postow a w pierwszych 100 postach tego tematu nie widze inf. oprócz 42 mm bez koronki. Jaki ma L2L to chrono i grubość!?. Temat śledze od niedawna a ta ostatnia wersja niebieska jest mega.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy podajcie proszę wymiary tego zegarka bo nie mam siły szukać tego w tak olbrzymiej ilości postow a w pierwszych 100 postach tego tematu nie widze inf. oprócz 42 mm bez koronki. Jaki ma L2L to chrono i grubość!?. Temat śledze od niedawna a ta ostatnia wersja niebieska jest mega.

l2l ok 46mm, grubość ok 12mm.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

l2l ok 46mm, grubość ok 12mm.

QV - wrzuć proszę może na pierwszą stronę tego tematu wszystkie rendery i opisy... Limitka i nielimitka jest to dorzuć opis + render + czas realizacji zielony, żółty i dwa ostatnie :)

Ktoś kto wchodzi tutaj pierwszy raz nie ma szans na przebrnięcie tematu, a tak gdyby wszystko było podsumowane/zebrane w pierwszym poście łatwiej znalazłbyś kolejnych zainteresowanych :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się. Nowe, zainteresowane zegarkiem osoby nie mają szans na przeczytanie wszystkiego i wyłuskanie pewnych kluczowych informacji. A tak to by były wszelkie potrzebne inf. dla osob ktore nie śledziły tematu od początku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Uh!... Przez weekend offline i dopiero teraz (od piątku) dorwałem się do forum, a tu takie niespodzianki! :D

Dekielek do nowego chrono świetny! W ogóle nowy projekt świetny. Coś mi się widzi, że Żona będzie miała łatwą sytuację z kupowaniem prezentów - kuferki na zegarki przy każdej okazji. ;):D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dekielek świetny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

coś mi się wydaje, że jak ruszą zapisy to serwery zaczną się grzać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.