Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

maze123

Rolex Datejust 16 200 czy Omega Aqua Terra "Golf"

Rekomendowane odpowiedzi

Pomógł...:-)

To, to....już na Twoim ręku jest...?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

What The F..K!

Gratuluje! ;-)

A mógłbyś zrobić zdjęcie koronki i dekla... Chociaż popatrze...;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze raz wielkie dzieki Panowie za wszystkie opinie. Wybor nielatwy ale i zegarki o troche innym przeznaczeniu i dlatego naprawde trudno je porownywac. Tak jak pisalem najlepiej byloby miec oba :rolleyes: Niemniej jednak decyzja zostala podjeta. Pewnie z moich postow mozna bylo wyczytac w ktora strone przechyla sie szala. Nie rozstrzygam bynajmniej, ktory zegarek jest lepszy. Wybralem po prostu zegarek, ktory w wiekszym stopniu realizuje moje oczekiwania.

Zacytuje mojego znajomego, ktory ma pdobny do mnie gust i ktorego rownie zapytalem co by mi radzil. Odpowiedzial mniej wiecej tak "Przeciez ty juz dobrze wiesz co masz wybrac, ale jezeli rzeczywiscie chcesz znac moje zdanie to powiem tak: Omega ma bardziej meski rozmiar, bedzie bardziej uniwesalna, ma mechanizm, ktory ma potencjal zdetronizowac Rolka, wykonanie wydaje sie tez lepsze. To powiedziawszy radze Ci zebys wzial .... Rolexa"

Oto i on:

i24e.jpg

Uploaded with ImageShack.us

piękny!!!

wcale nie jest mały, idealnie leży na twoim nadgarstku.

a znajmy miał dobrą podpowiedź - podzielam jego zdanie, a od tej chwili twoje.

niech się nosi ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przewidywalny zakup :) . Niech cieszy jak najdluzej. A gdzie reszta nadgarstka na zdjeciu ? ;)

Ogladalem taki w sobote i na moim 17.5 cm nadgarstku nie wygladal tak "poteznie" :)

Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za wszystkie mile slowa. Rzeczywiscie na pierwszym zdjeciu wyglada na wiekszy niz jest naprawde, ale ponizsze zdjecie chyba potwierdza, ze jest idealny na nadgarstek mojej wielkosci. Omega byla niestety za duza biorac szczegolnie pod uwage do jakiego glownie stroju bede zegarek nosil.

84r.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

What The F..K! Gratuluje! ;-) A mógłbyś zrobić zdjęcie koronki i dekla... Chociaż popatrze...;-)

Dzieki:) Zegarek naprawde cieszy. Dekiel nic specjalnego, caly czas jeszcze z hologramem

cox9.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na tym drugim zdjęciu widać, jak ładnie leży, jak idealnie to dopasowany rozmiar do Twojego nadgarstka. naprawdę serdecznie gratuluję.

w ogóle jak tak patrzę na Twoje fotki, to ten Datejust wygląda dużo lepiej niż na innych zdjęciach, które oglądałem. jestem miło zaskoczony, jak ładny jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

plażę widzę - zabierasz go do wody ? czy jednak będziesz trzymał z dala od piachu i wody ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cud miód malinka :). Mógłbyś na PW podzielić się ile zapłaciłeś za niego? :)

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

było napisane w temacie, ale się zmyło B)  :ph34r:  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten, o którego pytałeś moim zdaniem dużo ładniejszy, ale gratuluję zakupu. Niech się dobrze nosi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

plażę widzę - zabierasz go do wody ? czy jednak będziesz trzymał z dala od piachu i wody ?

Na plazy juz byl, ale do wody to go raczej nie zaryzykuje zabrac:)

było napisane w temacie, ale się zmyło B)  :ph34r:

w miedzy czasie cena ulegla zmianie takze usunalem, zeby nie wprowadzalo w blad.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten, o którego pytałeś moim zdaniem dużo ładniejszy, ale gratuluję zakupu. Niech się dobrze nosi.

Podzielam zdanie Krystiana. Wersja z indeksami dużo bardziej klimatyczna i ładniejsza. A zakupu gratuluję, niech cieszy jak najdłużej!

"Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez kiedys uwazalem, ze same indeksy prezentuja sie lepiej. Generalnie bylem tez zawsze zwolennikiem indeksow arabskich. W tym jednak modelu nie tylko indeksy rzymskie mi nie przeszkadzaja, ale uwazam, ze nawet lepiej sie prezentuja. Na tarczy srebnej nie ma juz tego efektu. Nie wiem czy jest to zatem kwestia odrozniania sie indekrow na tle koloru tarczy czy tez moze to autosugestia wywolana radoscia z nowego zakupu :rolleyes: niemniej jednak mi wlasnie ta wersja najbardziej sie podoba 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...niemniej jednak mi wlasnie ta wersja najbardziej sie podoba

To jest właśnie najważniejsze.

Jeszcze raz gratuluję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To Costa Brava. Niestety nedlugo trzeba wyjezdzac :( Ale zostanie Rolex na pocieszenie :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak.kupiony od hiszpanskiego dealera Rolexa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli mam byc szczery to nie wiem jaka bylaby cena w PL bo mieszkam w Lux. Nie wiem tez czy latwo udaloby mi sie znalezc jeszcze gdzies ten model w salonie bo nie jest on juz produkowany. Mi akurat ten wlasnie model bardzo sie podobal dlatego byl to kolejny argument za. Patrzac jednakze na ceny uzywanych modeli to mysle, ze cenna byla bardzo dobra i trudno byloby dostac go taniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też się długo zastanawiałem pomiędzy tymi dwoma modelami, ale ostatecznie się skusiłem na Aqua Terrę 8500 38.5 mm. 

post-44038-0-04445100-1433328153_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze jedno zdjęcie.  :)

Z Omegą, którą od Ciebie kupiłem. 

post-44038-0-19085400-1433328853_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.