Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Podobna zawartość
-
Przez Kordal
Cześć, kilka lat temu dostałem taki o to zegarek. Dopiero teraz jednak zainteresowałem się noszeniem zegarka i odpakowałem dawny podarunek. Niestety ciężko mi znaleźć konkretne informacje na jego temat. Na pasku napisane POLJOT a w internecie Sturmanskie Gagarin. Wiem, że jest związany z pierwszym kosmonautą na orbicie oraz, że ma numer seryjny 356/999. Może ktoś będzie wiedział coś więcej na temat tego zegarka. Jestem bardzo ciekawy jaka historia się za nim kryje. Z góry dziękuję za pomoc.
-
Przez Novikus257
Witam wszystkich i każdego z osobna.
Zarejestrowałem się na forum, ponieważ znalazłem je dość niedawno, a wydaje mi się bardzo ciekawe.
Sam posiadam niewiele zegarków, ale noszę jakiś zawsze, niemal nieprzerwanie od 16 roku życia. Mówią, że to jedyna biżuteria odpowiednia dla mężczyzny.
Posiadam w swojej mikro "kolekcji":
Casio F-91W
Lorus RT365EX9
Festina 16234/6
Seiko SUR375P1
A aktualnie wszystkie poszły nieco w odstawkę, bo dwa tygodnie temu nabyłem za śmieszne pieniądze wręcz, nowiutkiego Garmin Epix pro gen 2 47mm.
Pozdrawiam!
-
Przez koorchuck
Sprzedam rzadką wersję Pro Treka PRW S-3100 z szafirowym szkiełkiem, solarem, radio controlled i innymi bajerami znanymi z Multiband 6. Był dostępny dość krótko w sprzedaży i z tego, co widzę, to teraz można go znaleźć tylko na eBay.
Kupiony 2, może 3 lata temu, nowy kosztował 1300 zł. Noszony przez jakiś czas na co dzień, w góry, na rower itp. Nie był tyrany przy żadnych ciężkich robotach.
Stan zachowawcze 7, ale na 8 pewnie by się też mógł załapać. Szkło oczywiście czyste, dekiel i koperta też, jedynie pasek wyślizgany i trochę porysowany.
Cena - 650 zł z dostawą paczkomatem.
-
Przez christ0ff
Ball Engineer III Marvelight Chronometer 40 mm czerwony + dodatki
Ref. NM9026C-S6CJ-RD.
Zakupiony u Dolińskiego w listopadzie 2023r.
Zegarek na gwarancji do listopada 2028 r. (zakup jest zarejestrowany na stronie BALL’a).
Full set.
Stan: forumowe 8,5-9,0/10
Koperta, szkło i bransoleta w idealnym stanie. Delikatne ryski na spodniej części uszu od zmiany pasków (delikatne, nie kolą w oczy).
Posiada wszystkie dokumenty (dowód zakupu, karta producenta, certyfikat chronometru), dodatkowe ogniwa bransolety.
Mechanicznie w pełni sprawny. Na poprawnym chodzie. Nigdy nie był otwierany.
Do zegarka dodaję:
- rotomat Beco Technic Fancy Brick (całkowicie sprawny, raz użyty),
- skórzany pasek Hirsch w kolorze bordowym (idealnie komponuje się z kolorem tarczy).
Zegarek jest „jednym z”, więc nie jest zmęczony życiem. Prezentowany na nadgarstku o obwodzie 16,5 cm.
CENA: 6500 PLN.
Odbiór osobisty na Śląsku lub wysyłka (kurierem lub paczkomatem) w cenie.
-
Przez demalis
Cześć,
Chciałbym się poradzić, jaki zegarek wybrać. Obecnie posiadam Casio SGW-450h - jednakże "umarł", a chciałbym kupić podobny zegarek.
Myślałem nad:
Casio Protrek PRT-B50-1ER
G-SHOCK Casio G-SQUAD
A może lepiej kupić smartwatcha?
-