Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
chrono-craze

Klub Miłośników Zegarków ROLEX

Rekomendowane odpowiedzi

Gdyby Lotus wrócił , byłby teraz „pożar w burdelu II”.

Z przykrością ale muszę Cię zawieść bo nie będę się podszywał pod Lotusa, jak domniemuje legendę tego forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako użytkownik Tudor GMT dałem wpis o tym ze pasek NATO uwypukla jego zbyt dużą grubość (bok koperty nie jest obrobiony na dodatek). Nie zmienia to mojej oceny co do zegarka który jest mega kozakiem .

Uszczypliwości zaczęli użytkownicy którzy pewnie w życiu na oczy nie widzieli tego modelu ale mają sporo czasu aby w każdym wątku zabierać głos .

Co do Lotusa, przeczytałem cześć jego wpisów, domyślam się już dlaczego pewna grupa użytkowników reaguje nerwowo.

To teraz taki quiz. Znajdź różnice (oprócz zegarka oczywiście)  ;)

Pierwsza fotka wrzucona przez @speddiego  http://zegarkiclub.pl/forum/topic/95440-klub-miłośników-zegarków-rolex/page-1507#entry2632294

Druga fotka wrzucona przez @lotusa http://zegarkiclub.pl/forum/topic/95440-klub-miłośników-zegarków-rolex/page-1399#entry2567062

Szukajcie na lewo od 50 minuty  B) ... na ręce

Ciekawe, kiedy zacznie sie kasowanie zdjęć... :lol:

Te z OLX też sobie skopiowałem  :rolleyes:

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To teraz taki quiz. Znajdź różnice (oprócz zegarka oczywiście)  ;)

Pierwsza fotka wrzucona przez @speddiego  http://zegarkiclub.pl/forum/topic/95440-klub-miłośników-zegarków-rolex/page-1507#entry2632294

Druga fotka wrzucona przez @lotusa http://zegarkiclub.pl/forum/topic/95440-klub-miłośników-zegarków-rolex/page-1399#entry2567062

Szukajcie na lewo od 50 minuty  B) ... na ręce

Ciekawe, kiedy zacznie sie kasowanie zdjęć... :lol:

Te z OLX też sobie skopiowałem  :rolleyes:

Ewidentnie to samo znamię na ręce, identyczne ułożenie ręki.

Widzisz @speedy jak łatwo wpadłeś :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomyślałbym że jesteś psychofanem ale wiem że lubisz się tu pokazać i popisać , taka potrzeba akceptacji rozumiem przez innych.

Poza tym chłopie nie szkoda Ci życia na oglądanie męskiego ciała:-)))

Robisz z tego forum jakiś plebejski pudelek.

Jeszcze OLX , co za kolo:))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten troll podszywał sie pod moim nickiem na OLX i próbował sprzedawać "oryginalne Omegi i Tudory" za 2/3k  <_<

To chyba wszystko, co mam do powiedzenia o tym zasrańcu  <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten troll podszywał sie pod moim nickiem na OLX i próbował sprzedawać "oryginalne Omegi i Tudory" za 2/3k <_<

To chyba wszystko, co mam do powiedzenia o tym zasrańcu <_<

Ooopss...Ty chyba naprawdę coś nie ten teges...Może wyluzuj trochę bo już brednie piszesz i jeszcze jakieś obraźliwe przymiotniki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...

jeżeli skusiłbym się na jeszcze jeden zegarek Rolka, ciężko byłoby mi się zdecydować czy GMT czy Sub. Kiedyś zdecydowanie czarny GMT a teraz jakoś chyba jednak Sub mi się bardziej podoba - jest spokojniejszy, mniej się w tym zegarku dzieje, bezel nie rzuca się tak w oczy. Chociaż z drugiej druga strefa czasowa to fajna komplikacja.

Jak GMT to tylko na oyster, zupełnie jubilee mi nie pasuje do tego modelu - za elegancka, za klasyczna.

Czarnego GMT nowego już w AD nie kupisz. Przestali produkować. Od tego roku wszystkie stalowe GMT u AD tylko na jubilee.

Wybór pozostaje używka lub nowy.

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ooopss...Ty chyba naprawdę coś nie ten teges...Może wyluzuj trochę bo już brednie piszesz i jeszcze jakieś obraźliwe przymiotniki...

Pisałem o tym trollu - zasrańcu z OLX :ph34r:

Edytowane przez mario1971

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten troll podszywał sie pod moim nickiem na OLX i próbował sprzedawać "oryginalne Omegi i Tudory" za 2/3k  <_<

Grubo. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie to smutne , że zegarki firmy Rolex wyciągają z człowieka najgorsze zachowania. Po ch.j się podszywać pod kogoś. Czy szpanować czymś czego nie masz. Tyle tego już tu było. Po ch.j ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pisałem o tym trollu - zasrańcu z OLX :ph34r:

Chłopie zacznij myśleć co piszesz na forum bo dopóki grasz role klakiera to można się pośmiać ale jak zaczynasz pisać jakieś insynuacje to już nie jest jakiś zegarkowy pudelek.

Jeśli ktoś coś robi kosztem Ciebie to sobie z nim załatw ale mną sobie gęby nie wycieraj.

To jest ostatni mój wpis bo naprawdę , chyba tracę czas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest ostatni mój wpis bo naprawdę , chyba tracę czas

Ja myślę, że ostatni  <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie to smutne , że zegarki firmy Rolex wyciągają z człowieka najgorsze zachowania. Po ch.j się podszywać pod kogoś. Czy szpanować czymś czego nie masz. Tyle tego już tu było. Po ch.j ?

Zawsze byli tacy, którzy mieli „ inny system wartości” , internet pozwolił im „zaistnieć”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiem twierdzić, że Rolex, to tylko malutka kropka nad wielkim I.

Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze byli tacy, którzy mieli „ inny system wartości” , internet pozwolił im „zaistnieć”

To naturalne że ludzie maja różne systemy wartości

Edytowane przez speedy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie teraz rozumiem, też bym się wkurzył. Są tacy ludzie, którzy czują się niedowartościowani, pomiatają nimi w życiu i uciekają ze swoją frustracją do netu. Jak to mówią kozak w necie a zero w świecie - żeby nie napisać dosadniej. 

Ale za inteligentny to on nie jest, na szczęście. Wystawiać oryginalny zegarek Omegi za 2-3k ? Wrzucać zdjęcie ręki mając charakterystyczne znamię ? Ale mniejsza z nim.

Czarnego GMT nowego już w AD nie kupisz. Przestali produkować. Od tego roku wszystkie stalowe GMT u AD tylko na jubilee.

Wybór pozostaje używka lub nowy.

Wiem, że czarnego nie ma już w katalogu, nowe są raczej przewartościowane, więc pewnie używka albo Sub..... i bądź tu mądry co wybrać....... :)

Ale masz żal nie dlatego że nie kupiłem od Ciebie? Zawsze wysyłasz oferty nowym użytkownikom , jak te poniżej ?

desmo

Wysłano 08 sierpień 2019 - 18:22

Czołem,

Gratuluję przyjemnych dylematów. To chyba najfajniejsza część naszego hobby - wybieranie ;-). Jak będziesz bliżej decyzji - napisz, być może będę mógł pomóc przy rozsądnym finansowo zakupie nowych lub używanych Omeg i używanych DJów - żeby spiął się budżet.

Pozdrawiam,

Robert

Wysyłać komuś ofertę to normalna praktyka handlowa. Ale próbować sprzedać podróbę podszywając się po kogoś to bardzo duża różnica.

Ja myślę, że ostatni  <_<

Ja bym akurat z Tobą polemizował, tacy zawsze wracają, znam to z innych forów. Będzie próbował zbudować sobie reputację i handlować podróbkami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...

Wiem, że czarnego nie ma już w katalogu, nowe są raczej przewartościowane, więc pewnie używka albo Sub..... i bądź tu mądry co wybrać....... :)

...

Dla mnie tylko GMT.

...

Wysyłać komuś ofertę to normalna praktyka handlowa. Ale próbować sprzedać podróbę podszywając się po kogoś to bardzo duża różnica.

Przypuszczam, że to nawet nie była oferta handlowa lecz pomoc przy zakupie.

Edytowane przez Dorian06

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Passero

Ale masz żal nie dlatego że nie kupiłem od Ciebie? Zawsze wysyłasz oferty nowym użytkownikom , jak te poniżej ?

desmo

Wysłano 08 sierpień 2019 - 18:22

Czołem,

Gratuluję przyjemnych dylematów. To chyba najfajniejsza część naszego hobby - wybieranie ;-). Jak będziesz bliżej decyzji - napisz, być może będę mógł pomóc przy rozsądnym finansowo zakupie nowych lub używanych Omeg i używanych DJów - żeby spiął się budżet.

Pozdrawiam,

Robert

Lotus, ty to jednak łajza jesteś dużego kalibru...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie posiadałem podróbki . Zawsze zakupy w butiku.

Jezu , miej honor i dotrzymuj danego słowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lotus, ty to jednak łajza jesteś dużego kalibru...

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

Jezu , miej honor i dotrzymuj danego słowa

Wrzuć na luz. To z tymi podróbkami to taka wrzutka na klakierów albo tych co rzeczywiście po prostu naiwnie uwierzą i się zbulwersują.

Edytowane przez speedy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Passero

Prywatna wiadomość jest prywatna... jak sama nazwa wskazuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli ktoś coś robi kosztem Ciebie to sobie z nim załatw ale mną sobie gęby nie wycieraj.

Właśnie to robię, w tej chwili.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jednostronne upublicznianie korespondencji prywatnej nie tylko pokazuje z jakiego rodzaju osobą mamy do czynienia ale także jest naruszeniem tajemnicy korespondencji mającym swój paragraf w KC. Będzie tylko jedno ostrzeżenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi