Wisienn 0 #576 Napisano 15 Marca 2014 Tak jak mówi ICE. Tyle gustów ilu ludzi. I to jest naprawdę fajne. Pomyślcie jakby to było, gdyby wszyscy nosili RANGEMAN'a w tym samym kolorze Wtedy byłby to dla nas zwykły zegar, a tak każda nowinka budzi nowe emocje Mimo wszystko Tomaliusz, gdybym Cię spotkał z niebieskim GW-9400 to i tak przybilibyśmy piątala 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #577 Napisano 15 Marca 2014 Dla mnie kolorowe "G" to poezja ... , chyba że to jedyny zegarek, wtedy ... - "sorry taki mamy klimat" Latem (czyt. urlop) luzuje i noszę kolorówki Naprawdę mam z tego super frajdę Co innego gdy jest to świadomy wybór i to (jak napisałeś) kolejnego zegarka, a co innego gdy gdy nosi się biały garnek na przegubie, bo koledzy noszą. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84806 #578 Napisano 15 Marca 2014 To Andrzej prawda w tamtym sezonie była moda na GA-100 w kolorze: Nie jest drogi no i biały 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #579 Napisano 15 Marca 2014 (edytowane) Edytowane 15 Marca 2014 przez AndrzejMick 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84806 #580 Napisano 15 Marca 2014 Zdjęcie nie moje jakby co Mój czerwony wystarczająco się brudzi 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #581 Napisano 15 Marca 2014 Ten facepalm był do zegarka i mody, a nie do Ciebie. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacek-kuba 1 #582 Napisano 15 Marca 2014 Tu model o oczko niższy-ale atrakcyjna cena http://allegro.pl/zegarek-casio-gw-9200-gw-36msc-krakow-tanio-i4055501734.htmlJacek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uminus 290 #583 Napisano 15 Marca 2014 (edytowane) Zdjęcie mi dziadoskie wyszło, ale coś tam widać jak się układa na niedużym nadgarstku, tragedii chyba nie ma, jakoś się przyzwyczaiłem Edytowane 15 Marca 2014 przez uminus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #584 Napisano 15 Marca 2014 Jeśli to jest nieduży nadgarstek to co ja mam powiedzieć jako posiadacz takiego? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uminus 290 #585 Napisano 15 Marca 2014 Chyba powinieneś jeść więcej niezdrowych rzeczy Ale moja ręka naprawdę nieduża jest, jakieś 17-17,5cm jak kiedyś mierzyłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84806 #586 Napisano 15 Marca 2014 Seven możesz powiedzieć, że G-7700 mieści się idealnie Chociaż ostatnio go przymierzałem i dla mnie trochę maluszek za to bardzo fajny. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #587 Napisano 15 Marca 2014 Zgadza się, taki rozmiar jest dla mnie idealny, ale w zasadzie na nic więcej już nie mogę sobie pozwolić, a to przecież jeden z najmniejszych G. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vanil 2 #588 Napisano 19 Marca 2014 Poki co cisza w kwestii parowania i rozpadania sie na czesci Rangemana. Czy myslicie, ze to dobry znak i warto jednak po tym calym zamieszaniu wziac pod uwage zakup - pytam w kwestii wytrzymalosci zegarka. Powiedzcie mi, czy mocowanie paska do zegarka rozni sie np w Risemanie ? Moze te destrukcyjne pompki to rzeczywiscie wyjatek ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23162 #589 Napisano 19 Marca 2014 (edytowane) Mocowanie w Risemanie jest podobne, ... a i robię pompki regularnie Edytowane 19 Marca 2014 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICE 620 #590 Napisano 19 Marca 2014 Mocwanie, to jak napisał tomaliusz, jest identyczne. Natomiast sama wielkość zegarka mogła mieć znaczenie. Ja, przy nadgarstku 19,5cm miałem takie wrażenia http://zegarkiclub.pl/forum/topic/95642-gw-9400-rangeman/page-24 (post 465). A cisza może świadczyć o tym, że była to wada tylko tej sztuki, co mnie osobiście bardzo cieszy . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
słocz 0 #591 Napisano 19 Marca 2014 Cześć . Ma ktoś z was instrukcje w języku Polskim do GW 9400 . Na stronie casio niema . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vanil 2 #592 Napisano 20 Marca 2014 Tomaliusz robisz pompki w Risemanie, czy Rangemanie ? ICE kupiles juz 9400, czy dopiero sie przymierzasz tak jak ja:)? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23162 #593 Napisano 21 Marca 2014 Mam Risemana 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICE 620 #594 Napisano 21 Marca 2014 (edytowane) Jeszcze nie kupiłem i czekam, kiedy ponownie będzie dostępny. Jak był dostępny, to się wachałem ze względu na te zniszczone "uszy", a jak już przemyślałem, że w sumie trochę tych zegarków już sprzedano i tylko w jednym taka akcja była - to teraz niedostępny jest (zdążyłem na szczęście przymierzyć i porównać do Risemana, dzięki temu już nie zastanawiam się nad wyborem ). Napewno byłoby lepiej, żeby koperta stalowa była a przynajmniej miała jakiś stalowy szkielet wraz z uszami do mocowania paska, ale jak to mówią - jak się nie ma co się lubi ..... A Range strasznie mi się podoba i muszę go mieć Cały czas zaglądam na WUS i sprawdzam, jak Casio podeszło do reklamacji tego uszkodzoknego Range, ale narazie cisza . Mam nadzieje, że jego właściciel napisze jak się to zakończyło. Edytowane 21 Marca 2014 przez ICE 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacper12 0 #595 Napisano 21 Marca 2014 wczoraj zahaczyłem zegarkiem o klamkę i powiem szczerze myślałem że się urwie, zegarek wytrzymał ale siniak pozostał... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23162 #596 Napisano 21 Marca 2014 Jak tylko siniak to dobrze że wytrzymał Natomiast jakby miało być złamanie to lepiej niech uszy puszczą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vanil 2 #597 Napisano 21 Marca 2014 No jak pociagniecie bylo na tyle silne, ze powstal siniak i nie ma sie zbyt wrazliwych raczek:) to znaczy, ze jednak wytrzymalosc jest nienajgorsza:) A z drugiej strony Kacper12 jak mozna zahaczyc zegarkiem przylegajacym do obwodu nadgarstka:)? ICE bede wdzieczny (pewnie nie tylko ja) jak podzielisz sie nowinkami w kwestii reklamacji pompkomana... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hgarmia 0 #598 Napisano 22 Marca 2014 Nie wiem dlaczego piszecie o niedostępności rangemana - ja go u siebie ostatnio widzialem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacpol 0 #599 Napisano 23 Marca 2014 Kupiłem swojego Rangemana'a w Time Trend, ale tylko po otrzymaniu potwierdzenia telefonicznego, że jest już dostępny. Miesiąc wcześniej przechodziłem obok salonu, zapytałem czy jest dostępny, niestety nie było, ale zaproponowano mi, że poinformują mnie telefonicznie jak podam swój numer. I tak się stało.Okazało się, że w dostanie otrzymali tylko 2 szt. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vanil 2 #600 Napisano 24 Marca 2014 No to miales szczescie, bo ja sie podobnie umowilem i cisza Przynajmniej mialem czas przemyslec i doczekac uspokojenia tej burzy tutaj:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach