Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

One są kupowane w jakimś oficjalnym sklepie Casio, tylko, że są krótko dostępne czy trzeba robić zapisy? Nie ukrywam, że chętnie bym kupił jakąś limitkę i po czasie mógł się jej pozbyć z zyskiem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wierzę, że jeśli ktoś miał okazję kupić, np. Frogmana różowego żelkowego i może sprzedać go z zyskiem kilkunastu tysięcy dolarów to tego nie zrobi. Taki zegarek można traktować jako inwestycję i nie wiem skąd oburzenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie zegarki kupuje się na japońskim amazonie lub w innych japońskich sklepach internetowych. Ewentualnie na ebayu. Chociaż najlepiej jest tam pojechać albo skorzystać, że jakiś znajomy tam pojechał, bo można znaleźć zegarek dużo taniej na miejscu.

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żadne oburzenie, po prostu nie muszę popierać takich praktyk. 8-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam, źle to odczytałem. Nie zastanawiałbym się ani chwili gdybym na sprzedaży mojego G miał zarobić kilkadziesiąt tysięcy złotych, nawet gdyby to był mój ulubiony (chyba, że byłaby to ważna pamiątka). Kończę zbaczanie z tematu, wróćmy do Rangemana :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wracając do Range to mój zyskał nowych kumpli :)

Zdjęcie w celu porównania wielkości.

post-71916-0-16731300-1426003953_thumb.jpg

Edytowane przez Waldzior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korci mnie żeby kupić żółte przebranie ale mieć 3 kolory na jeden zegarek to za dużo.

Chyba, że dokupię 2 Rangemany :D

Jeśli chcesz to Ci odsprzedam bezel i zdecydujesz czy warto dokupować cholendarnie drogi pasek jeszcze :)

Jestem zadowolony z tego granatowego mundurka chociaż jeszcze go nie założyłem... Kolor jest bardzo fajny bo ciemny granat i w ciemniejszych miejscach wygląda prawie jak czarny, a w słońcu jest po prostu ładny :D

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wcześniej kręciła mnie ta Bulova ale to straszny duży klocek jest ;)

A no kawał zegarka, trzeba przyznać ale ja właśnie takie lubie.

No i ta płynąca sekunda... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Waldzior

Mógłbyś opisać tego Anchara ? Noszenie, dokładność itd ?

Dziabnięte z Nota_3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GxFZRe5.jpg

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny gratulacje :) Ile cm nadgarstek ?

GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18-18,5 cm. Mam już jakiś czas ale mało coś zdjęć wstawiacie to nadrabiam bo noszę bardzo często :) 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz to Ci odsprzedam bezel i zdecydujesz czy warto dokupować cholendarnie drogi pasek jeszcze :)

Jestem zadowolony z tego granatowego mundurka chociaż jeszcze go nie założyłem... Kolor jest bardzo fajny bo ciemny granat i w ciemniejszych miejscach wygląda prawie jak czarny, a w słońcu jest po prostu ładny :D

Kolego możesz odsprzedać zolty bezel do range'a

Dziabnięte z Nota_3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehhh Range i Anchar to zegarki "must have" :P  co do dokładności Anchara to nic nie wiem ale miałem go na ręce i jak na wielki zegarek na ręce leży idealnie, nawet na moim chudym nadgarstku, oprócz Anchara mierzyłem Gaz'a i mimo że mniejszy to dużo gorzej leżał na nadgarstku. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, nie wytrzymałem i musiałem założyć przebranko z GW-9400NV-2V ;)

Nie chciało mi się już przekładać tych pseudo śrubek z bezela bo ciężko siedziały, a to i tak tylko na chwilę była podmianka.

Co myślicie o tym granatowym garniturze?

post-78564-0-06240000-1426022522_thumb.jpg

post-78564-0-75771200-1426022533_thumb.jpg

post-78564-0-95618900-1426022539_thumb.jpg

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taki trochę damski styl :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie to zestawienie zieleni jest dość ciekawe, bezel jest chyba transparetny dobrze widzę?

Wyświetlacz mógłby być jednak cały jasny, ta wyblakła czerwień średnio mi tu pasuje..

Edytowane przez GitBit

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi