ollencjush 10 #7476 Napisano 1 Września 2016 (edytowane) Mój właśnie dotarł z USA i kosztował mnie 205$ Edytowane 1 Września 2016 przez ollencjush 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23103 #7477 Napisano 1 Września 2016 Przepłaciłeś ................ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_jendraz 26 #7478 Napisano 1 Września 2016 Gratuluje świetnych zakupów panowie. Ja jeszcze oczekuje na swój egzemplarz, który zamówiłem w ostatni piątek na eglobalcentral za 819zł. Na tą chwile jest podobno w NL. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #7479 Napisano 1 Września 2016 mam pytanie odnośnie czujnika. w bezelu jest taka jakby czarna osłonka tego czujnika. jednak bezel nigdy idealnie nie przylega do koperty, co za tym idzie osłonka nie ochrania czujnika w żaden sposób narażając go na wszystko z czym ma styczność nasz zegarek. czy jest możliwość w jakiś sposób niechcący czujnik uszkodzić?Czujnik jest lepiej chroniony niż w GW-9200 bo tu jest blaszka z malutkimi dziurkami. Możesz spać spokojnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość miczel1 #7480 Napisano 2 Września 2016 (edytowane) Na alledrogo za 8 paczek http://allegro.pl/g-shock-gw-9400-rangeman-stan-idealny-niska-cena-i6463631167.html Edytowane 2 Września 2016 przez miczel1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #7481 Napisano 2 Września 2016 Ale trochę styrany 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość jarozlaw #7482 Napisano 2 Września 2016 Z której strony? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #7483 Napisano 2 Września 2016 Nie widzisz w jakim stanie bezel? I tego syfu na pasku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #7484 Napisano 2 Września 2016 Ze 2 latka musi mieć 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #7485 Napisano 2 Września 2016 Wydaje mi się,że na szkle rysy są.Ktoś dawał linka chyba na eglobal czy jakoś tak Roman za 850 nowy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
#Ziutek 1 #7486 Napisano 2 Września 2016 Na olx od kolegi z forum wisi nówka właśnie z eglobalcenter za 950 zł, w sobotę jadę go obejrzeć Ta używka za 8 stówek strasznie styrana. Tapnięte z S6 Edge + 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafiola 51 #7487 Napisano 2 Września 2016 za 800 stówek to nie okazja. wymiana paska i bezela i już się robi cena za którą kupisz nowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sic 0 #7488 Napisano 2 Września 2016 rok temu kupiony i używany sporadycznie moj poprzedni g-shock którego praktycznie przez 2 lata nie sciągałem z ręki nie miał tak wyślizganej koperty fajna ściema P.S.Troche nie kumam czemu tak jedziecie po ludziach co kupują w polskiej dystrybucji? zamiast na eglobalu za 850zł... niby 300zł drozej, ale!, 3 lata gwarancji, mozna pomacać przed zakupem i odmówić jeśli coś rzuci sie w oczy, polska dystrybucja - miesca pracy. Wydaje mi sie ze to nie jest zła opcja. Jak sie kupuje zegarek raz na 2-3lata tooo nie widze sensu liczenia złotówek z eglobala, czekania tyle czasu na przesyłke - przyjdzie uszkodzony czy co, to znowu odsyłka i przesyłka i robi sie parodia czasu i zachodu. Z zegarkami nie miałem takiego doświadczenia ale z innym sprzętem tak, raz wymiana trwała prawie 3miesiące. Poco cisnąć wpisy że ludzie przepłacają? ja uwazam ze to jest cena za komfort i szybkość realizacji. niema nic wspólnego z przepłacaniem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
#Ziutek 1 #7489 Napisano 2 Września 2016 Ale to w ogóle G się psują? Tapnięte z S6 Edge + 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość miczel1 #7490 Napisano 2 Września 2016 O dziwo i G się potrafi zepsuć i to taki jak gwg1000 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sic 0 #7491 Napisano 2 Września 2016 no moj dw-5600 tez odmowił posłuszeństwa i juz przeszło tydzien lezy na gwaranci i ani widu ani słychu. to co pisałem mi nie chodziło nawet o psucie tylko ewidentne buble które maja defekt nawet przy zakupie. Nie tyczy sie to tylko zegarków ale ogólnie sprzętu. W tym wątku nawet był ktoś kto kupił romana co miał źle działające podświetlanie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
#Ziutek 1 #7492 Napisano 2 Września 2016 O dziwo i G się potrafi zepsuć i to taki jak gwg1000 Co Ci się stało? Miałem mudmastera i dla mnie to był mega sikor. Niestety byłem zmuszony go sprzedać Tapnięte z S6 Edge + 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #7493 Napisano 2 Września 2016 no moj dw-5600 tez odmowił posłuszeństwa i juz przeszło tydzien lezy na gwaranci i ani widu ani słychu. ...A co się zadziałało z tym 5600? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M4rcinS 13 #7494 Napisano 2 Września 2016 (edytowane) Z tego co kolega wcześniej pisał porostu zgasł, wymiana baterii nic nie dała. Edytowane 2 Września 2016 przez M4rcinS 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zibi8 442 #7495 Napisano 2 Września 2016 rok temu kupiony i używany sporadycznie moj poprzedni g-shock którego praktycznie przez 2 lata nie sciągałem z ręki nie miał tak wyślizganej koperty fajna ściema P.S.Troche nie kumam czemu tak jedziecie po ludziach co kupują w polskiej dystrybucji? zamiast na eglobalu za 850zł... niby 300zł drozej, ale!, 3 lata gwarancji, mozna pomacać przed zakupem i odmówić jeśli coś rzuci sie w oczy, polska dystrybucja - miesca pracy. Wydaje mi sie ze to nie jest zła opcja. Jak sie kupuje zegarek raz na 2-3lata tooo nie widze sensu liczenia złotówek z eglobala, czekania tyle czasu na przesyłke - przyjdzie uszkodzony czy co, to znowu odsyłka i przesyłka i robi sie parodia czasu i zachodu. Z zegarkami nie miałem takiego doświadczenia ale z innym sprzętem tak, raz wymiana trwała prawie 3miesiące. Poco cisnąć wpisy że ludzie przepłacają? ja uwazam ze to jest cena za komfort i szybkość realizacji. niema nic wspólnego z przepłacaniem.Nikt po nikim nie jedzie ,zle to odbierasz.Ale ja nadal bede "liczyl zlotowki" i nadal bede zastanawiac sie po co przeplacac 25% .Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #7496 Napisano 2 Września 2016 (edytowane) Jeżeli ktoś kupuje sobie jeden zegarek na długo i chce mieć poczucie spokoju i wszystkie papierki to ja rozumiem. Tylko potem jest czasem flustracja jak zegar nie podejdzie, albo się znudzi i trzeba sprzedać. Sam to przerabiałem i już nie chcę Edytowane 2 Września 2016 przez Dingo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sic 0 #7497 Napisano 3 Września 2016 Jak w końcu serwis zibi sie do mnie odezwie to będę miał na własnej skórze sprawdzone czy warto dopłacić do gwarancji. Bo z tego co wiem to ta miedzynarodowa to jest tylko na rok. Zibi robi jakiś myk że dają na 3 albo 6lat (za dopłatą) do romana nie dopłaciłem, poczekam aż sie sytuacja z dw-5600 wyjasni. Ale prawda taka ze jak bym go kupił bez gwarancji zibi to już bym mógł do smietnika wyrzucić swoją drogą, ciekawa sprawa, że na karcie odesłania zegarka nie mam zibi, tylko jakąś firme prywatną "zegarmistrzostwo serwis" z Gliwic. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zer0 17 #7498 Napisano 3 Września 2016 Pojechaliśmy z Romkiem do Korei Północnej Kolejny wyjazd tylko z jednym zegarkiem. Używam go intensywnie, glownie kompas i baro i jest mega wygodny i prosty w obsłudze. Patrzę przy okazji ciagle na mudmastera i niby ładniejszy ale wiem, ze nie bedzie pokazywał tylu info na raz i nie bedzie taki użyteczny. 0 just can't get enough Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11502 #7499 Napisano 4 Września 2016 Dzisiaj wypad rowerowy, więc towarzyszył Roman. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sic 0 #7500 Napisano 4 Września 2016 mam dzisiaj prawie identyczny wykres 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach