Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

Brać, użytkować i nie przejmować się ;)

GW-9400-1__GW-M5610-1__GD-X6900-1__GX-56BB-1__GW-M5610-1[MOD]__GW-6900BC-1__DW-6900NB-7[MOD]__GW-6900-1[MOD]__GXW-56-1B__GWN-Q1000-1A__GWG-1000-1A3__MTG-S1000D-1A4__GW-M5610-1__G-9300_1__GW-6900BC-1__GW-9300DC-1__GW-500U-1__GW-9430EJ-9__GW-5000-1__SBDC033__GW-9200-1__Garmin7Xpro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na cenie paska pewnie Kolega poległ :D:P

Cena taka jak ubranie od wersji Burtona także byłem świadomy, że może tyle kosztować
Dzięki serdeczne

Panowie czy ma ktoś z Was do sprzedania czarne atrapy śrubek? Jeśli komuś zalegają to chętnie odkupię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko  ;)  Kupuj i pokazuj fotki, to i ja się pewnie skuszę  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DSC_0024_P.jpg

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale wielki, myślałem że rozmiarowo to będzie ga-100 :o

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie najlepiej kupić na chwilę obecną Romka, czaje się na niego i póki co znalazłem na eglobal w cenie 820 zł, ale nie znam tego sklepu, ani nie wiem jak z gwarancją w Polsce. Jakieś propozycje odnośnie sklepu innego? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie najlepiej kupić na chwilę obecną Romka, czaje się na niego i póki co znalazłem na eglobal w cenie 820 zł, ale nie znam tego sklepu, ani nie wiem jak z gwarancją w Polsce. Jakieś propozycje odnośnie sklepu innego? 

Proszę  :)

https://www.timetrend.pl/szukaj?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=GW-9400&submit_search=

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a Dziękuję :)

A tak serio czy znajdę w podobnej cenie jak na eglobal  :rolleyes:

Nie, nie znajdziesz lepszej ceny za nowego.

No może za 3-4 dychy taniej się znajdzie ale dochodzi ryzyko opłat, nawet duże a tutaj masz bez opłat.

O gwarancję PL nie pytaj jak chcesz w takiej cenie kupić  ;)

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem Waldek że ta godzina to z dedykacją dla mnie ;)

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem Waldek że ta godzina to z dedykacją dla mnie ;)

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejka,

to mój 1-szy post na forum więc Witam Wszystkich!! :)

Nie kopcie początkującego bo fora mają różne struktury i na razie raczkuje tutaj. Zawsze podobały mi G Shocki a Rangeman przede wszystkim (patrząc tak rozsądnie cenowo go Frogman'em również bym nie pogardził). Ostatnio dostałem od żony prezent, którym właśnie jest podstawowy Rangeman GW-9400-1ER . Ucieszyłem się jak małe dziecko ale entuzjazm opadł również szybko jak zobaczyłem ile jest funkcji i tego wszystkiego. Na początku to nawet nie wiedziałem jak ustawić zegarek :P No ale już to mam za soba i nawet synchronizacja działa :D

Ale do czego zmierzam?

Czy jest jakiś tutorial poza instrukcją obsługi, (która jest napisana technicznie,) w którym jest opis danej jak funkcji z rekomendacją jak ja ustawić i co ona robi, itd... Napisane łopatologicznie, dla kogoś kto nigdy nie miał G Shocka w rękach tylko widział na wystawie :D:P ?

Jeśli cos takiego istnieje/jak recenzja/itd. i ktoś mógłby zalinkować (bo nawet nie wiem jak jej wyszukać w "szukajce") to będę wdzięczny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi