murcins 35472 #11076 Napisano 12 Stycznia 2018 Zapraszam do tematu o nowym romku http://zegarkiclub.pl/forum/topic/157524-g-shock-rangeman-gpr-b1000/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luke040487 5 #11077 Napisano 12 Stycznia 2018 NOWY RANGEMAN OFICJALNY FILMIKCasio powinno wypuscic ladowanego frogmana przeciez nurek nie przebywa 24h w wodzieRangeman powinien byc zasilany naturalnym zrodlem energii jakie jest slonce...gw9400 rangeman byl by idealem gdyby byly w nim fazy ksiezyca I bardziej przyjazny soft...to dalo by sie zrobic 0 Casio G Shock GW9400BJ 1JF RangemanCasio G Shock GXW-56-1BJF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5725 #11078 Napisano 12 Stycznia 2018 Strach lodówkę otworzyć... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadyga 20 #11079 Napisano 12 Stycznia 2018 (edytowane) I jeszcze trzeba dodać, że gw-9400 byłby idealny, gdyby można było w nim pompki robić... Edytowane 12 Stycznia 2018 przez dziadyga 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #11080 Napisano 12 Stycznia 2018 A jeszcze lepszy, gdyby liczył je podwójnie 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Shock Man 12 #11081 Napisano 13 Stycznia 2018 (edytowane) Wreszcie udało mi się trafić ubranko Kermita! Edytowane 13 Stycznia 2018 przez G-Shock Man 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #11082 Napisano 13 Stycznia 2018 Wreszcie udało mi się trafić ubranko Kermita!Wygląda zacnie, graty. A jak oceniasz jakość względem oryginalnych? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Shock Man 12 #11083 Napisano 13 Stycznia 2018 (edytowane) Po wyglądzie nie powiedziałbym że jest to nie oryginalny produkt.Aczkolwiek na rogach schodzi z niego delikatnie warstwa lakieru , pod spodem na szczęście jest praktycznie taka sama (ten sam kolor) , ciężko to nawet na zdjęciu uchwycić.Samo spasowanie , idealne , jestem pod wrażeniem że jest to nie oryginalny produkt mimo wszystko Edytowane 13 Stycznia 2018 przez G-Shock Man 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #11084 Napisano 13 Stycznia 2018 Fajny kolor. Mógłbym nosić Jest lakierowany, czy mi się zdaje? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 19108 #11085 Napisano 13 Stycznia 2018 Panowie doradźcie - przymierzałem w TT Romana i decyzja zapadła- chcę go mieć (Co ciekawe podczas wizyty zaproponowano mi cenę z 1550 na 1000) i teraz pytanie, brać wersję podstawową i później ewentualnie bawić się z kolorami, czy dopłacić i brać DJC ? Co myślicie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #11086 Napisano 13 Stycznia 2018 Panowie doradźcie (...) dopłacić i brać DJC?Dopłacić? DCJ jest aktualnie po 970zł... A który kolor, to już kwestia gustu. Jeśli i tak podoba Ci się DCJ, to bierz DCJ, bo w razie czego ubranko czarne łatwiej i taniej dostać do niego, niż do czarnego ciuchy od DCJ. Z drugiej zaś strony zwykły czarny jest od DCJ tańszy o 200zł. Ja brałbym czarny, bo czarny mi się po prostu najbardziej podoba i do wszystkiego pasuje. Zresztą miałem i byłem zadowolony z tej kolorystyki. DCJ ma nieco inną barwę wyświetlacza, ponoć nieco czytelniejszą, ale w tej kwestii niech wypowie się ktoś, kto ma/miał obie wersje. @Matej, jak sądzisz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11579 #11087 Napisano 13 Stycznia 2018 D DCJ ma nieco inną barwę wyświetlacza, ponoć nieco czytelniejszą, ale w tej kwestii niech wypowie się ktoś, kto ma/miał obie wersje.Tomasz DCJ ma mniejszy kontrast wyświetlacza od zwykłej wersji pozytywowe.j 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #11088 Napisano 13 Stycznia 2018 (edytowane) Tomasz DCJ ma mniejszy kontrast wyświetlacza od zwykłej wersji pozytywowe.jTo fakt, mnie to strasznie irytuje, oczywiście pod odpowiednim kątem ale w podstawowej wersji pod kątem kontrast jest w miarę zachowany. Przypomina mi to trochę taki kontrast jak w starych G. Edytowane 13 Stycznia 2018 przez murcins 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
disaster3 1012 #11089 Napisano 13 Stycznia 2018 Dokładnie, w podstawce kontrast troche lepszy ale DCJ ubranko zdecydowanie bardziej na propsie. Mam oba i przez chwile zastanawiałem się który sprzedać ale chyba oba zostawię bo za leniwy jestem na przebieranki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #11090 Napisano 13 Stycznia 2018 Dopłacić? DCJ jest aktualnie po 970zł... A który kolor, to już kwestia gustu. Jeśli i tak podoba Ci się DCJ, to bierz DCJ, bo w razie czego ubranko czarne łatwiej i taniej dostać do niego, niż do czarnego ciuchy od DCJ. Z drugiej zaś strony zwykły czarny jest od DCJ tańszy o 200zł. Ja brałbym czarny, bo czarny mi się po prostu najbardziej podoba i do wszystkiego pasuje. Zresztą miałem i byłem zadowolony z tej kolorystyki. DCJ ma nieco inną barwę wyświetlacza, ponoć nieco czytelniejszą, ale w tej kwestii niech wypowie się ktoś, kto ma/miał obie wersje. @Matej, jak sądzisz?Tomek ja zdecydowanie jestem za DCJ. Bardziej podoba mi się środek, te kolorowe niuanse, czarny przycisk, śrubki.... zawsze można kupić czarne ubranie i będzie nietuzinkowy pozytywowy czarnuch można sobie Burtona zrobić Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #11091 Napisano 13 Stycznia 2018 Tomek ja zdecydowanie jestem za DCJ. Bardziej podoba mi się środek, te kolorowe niuanse, czarny przycisk, śrubki.... zawsze można kupić czarne ubranie i będzie nietuzinkowy pozytywowy czarnuch można sobie Burtona zrobić Wysłane przy użyciu TapatalkaZgadzam się z Tobą - każdy widzi w Romku co innego. Mi Romek DCJ też się podoba i jeszcze parę lat temu, jak jeszcze biegałem w bojówkach by mi nawet pasował, ale teraz po prostu nie miałbym go do czego założyć. Ale zegar jako-taki podoba mi się bardzo. I niewiele brakowało, jak wszyscy mieli wakacyjny szał na Romana DCJ, bo cena na eglobalu spadła do 1080zł, też bym kupił, ale na szczęście się powstrzymałem. A teraz jest jeszcze o stówę tańszy i jakoś nie widzę wysypu nowych DCJ, tak jak w wakacje. Produkt sezonowy wychodzi na to. Niemniej zegar sam w sobie jest zacny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #11092 Napisano 14 Stycznia 2018 Odpowiem tak: przesiadłem się z podstawowej wersji na DCJ.Pomimo lekko gorszego kontrastu nie żałuję.Do wersji AlmostBurton i mojej wersji granatu jest idealny. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Re5pect_or 1 #11093 Napisano 14 Stycznia 2018 Gdzie kupujecie bezele i paski do G-Shocków?Na lato chciałbym swojego przebrać na czerwono. Dlatego wolę się poradzić, bardziej doświadczonych forumowiczów.Z youtuba (Matej subskrybcja kanału jest) widziałem, że nie jest to trudne i jako całkowity laik, amator powinienem sobie poradzić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #11094 Napisano 14 Stycznia 2018 Bardzo znany portal aukcyjny.Nazwa zaczyna się na a... i nawiązuje do muzyki 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84795 #11095 Napisano 15 Stycznia 2018 Witam 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23159 #11096 Napisano 15 Stycznia 2018 Marcin, jeszcze tu możesz przyspamować http://zegarkiclub.pl/forum/topic/152773-jakiego-g-shocka-masz-dzisiaj-na-r%C4%99ku/page-23?do=findComment&comment=2178225 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #11097 Napisano 15 Stycznia 2018 Gdzie kupujecie bezele i paski do G-Shocków?Na lato chciałbym swojego przebrać na czerwono. Dlatego wolę się poradzić, bardziej doświadczonych forumowiczów.Z youtuba (Matej subskrybcja kanału jest) widziałem, że nie jest to trudne i jako całkowity laik, amator powinienem sobie poradzić.Świat Zegarków Jasło Adam Łępa, też ma części i chyba można jakiś rabat jak się należy do grupy fb - oczywiście dziękuję bardzo za suba Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #11098 Napisano 15 Stycznia 2018 Świat Zegarków Jasło Adam Łępa, też ma części i chyba można jakiś rabat jak się należy do grupy fb - oczywiście dziękuję bardzo za suba Wysłane przy użyciu TapatalkaRabacik 13% 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
91boski 1 #11099 Napisano 16 Stycznia 2018 Witam Wszystkich!Potrzebuję instrukcji pl do "Romka".Jakby ktoś mógł poratować, z góry dziękuję. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Loc Dog 5 #11100 Napisano 17 Stycznia 2018 Taki to widok na wskazaniu barometru,temperatury oraz wysokości mnie zaskoczyl. Macie jakiś pomysł jak to naprawić? Oczywiście przed wysyłką do serwisu bo to ostateczność. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach