Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

A wracając do tematu wątku, może ktoś ma już dosyć Romka i chciałby go "odstąpić" potrzebującemu :D ???

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wracając do tematu wątku, może ktoś ma już dosyć Romka i chciałby go "odstąpić" potrzebującemu :D ???

Nie tylko Ty jeden szukasz....rzecz jasna w przystępnej cenie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tommly, nadal szukasz? ;)

Chyba od wakacji ;)

Ale wtedy szukałem do pary ... a teraz chcę tego jedynego :D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie tylko Ty jeden szukasz....rzecz jasna w przystępnej cenie :)

I jeszcze ma być nówka nie śmigana? :D za każdym razem jak myślę o sprzedaży swojego to tak sobie patrzę na niego i myślę "nieee, za bardzo Cię lubię". Chociaż niedawno mierzyłem gw-5610 i kurczę, korci :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jeszcze ma być nówka nie śmigana? :D za każdym razem jak myślę o sprzedaży swojego to tak sobie patrzę na niego i myślę "nieee, za bardzo Cię lubię". Chociaż niedawno mierzyłem gw-5610 i kurczę, korci :(

No musi być min dobre 8/10 :)

W innym przypadku wolałbym dołożyć do nowego.

Kwadraty i "inne" są ciekawe ale ten model ma coś w sobie, nie umiem tego opisać ale wyjątkowo przyciąga.... :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jest fajny, ale bez gwarancji. Wiem wiem można ją sobie wsadzić w ... buty, ale zawsze to jakieś zabezpieczenie w razie W :D

Był ostatnio taki sam za 950 z dodatkowym czerwonym ubrankiem, ale też bez GW i się nie skusiłem, chociaż przyznam, że wtedy mnie bardzo korciło, oj bardzo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak był czarny pozytyw za 650 to nie, bo miał plamki.

Jak był za 629 to nie, bo niebieski negatyw.

Jak jest nowa oliwka za 799 z 3 letnią gwarancją to za drogo, lub źle że oliwka, lub źle że negatyw.

Jak jest nowy czarny pozytyw z TT to nie, bo za drogo.

Jak jest nowy BJ to nie, bo po cholerę przepłacać.

Jak baby.

Czekacie na okazję aby kupić Romka za 300-400 pln?

Oczywiście prawie nówka i na gwarancji, wiem, wiem.

Edytowane przez Waldzior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak jest nowa oliwka za 799 z 3 letnią gwarancją to za drogo, lub źle że oliwka, lub źle że negatyw.

Jak baby.

Dokładnie jak jest fajny egzemplarz na bazarku w dobrej cenie to nie,bo gwarancji nie ma ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie jak jest fajny egzemplarz na bazarku w dobrej cenie to nie,bo gwarancji nie ma ;)

Jak będzie miał gwarancję to nie będzie w dobrej cenie.  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla szukających okazji polecam olx i nówka za 130 pln z wysyłką po wpłacie na konto.

Dany zegarek musi swoje kosztować.

Jak 650-750 za używkę to za dużo a 799 za nówkę oliwkę to też za dużo to ja nie wiem o co chodzi.

Albo przymierzacie się do zakupu podróby z olx za 130 pln albo zwyczajnie obniżcie sobie półkę cenową.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

He he dowcipniś z Ciebie Waldzior.

Chodzi o to, że ... oliwki nie chcę, a Twojego plamiastego z chęcią bym przygarnął, tyle, że sprzedał się szybciej niż go zauważyłem.

A CAMO ... nie jest mi do szczęścia potrzebne, bo i tak zegar pójdzie od razu w czerwone ubranko.

A tak na serio, to kupłiem Gulfa i myślałem, że mój Romek nie będzie już mi potrzebny, więc go sprzedałem, a teraz jednak mi go brakuje post-33253-0-51516200-1455142077.gif

Edytowane przez tommly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak jest nowy czarny pozytyw z TT to nie, bo za drogo.

Jak jest nowy BJ to nie, bo po cholerę przepłacać.

Jak baby.

Czekacie na okazję aby kupić Romka za 300-400 pln?

Oczywiście prawie nówka i na gwarancji, wiem, wiem.

Hehe :D Też kiedyś miałem podobne odczucia :D

Ciekawe kto pierwszy przerobi oliwkę negatywa na pozytyw. Tam są złote cyfry, więc jakby przerobił to całe tło by było złote a cyfry czarne. Nie wiem jakby to wyglądało... Może ktoś wrzuci przeróbkę z photoshopa?

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ładny :)

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj chyba zmienię na negatywa :) Bardzo fajnie wyszło ciekawe jak będzie już po modzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

John.doe dzięki.

Też mi się podoba :) Gdybym miał oliwkę to bym grzebał ;)

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Pierwszy chyba się nie odważę. Ale wygląda fajnie. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi