tommly 11636 #5351 Napisano 11 Lutego 2016 (edytowane) A czy aby linie rozdzielające datę od reszty (dni tygodnia/ciśnienie) i nad symbolami na dole są widoczne po zdjęciu folii? Edytowane 11 Lutego 2016 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArasBB 0 #5352 Napisano 11 Lutego 2016 Nareszcie. Oto mój nowy nabytek. Wysłużony MTG pójdzie w odstawkę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #5353 Napisano 11 Lutego 2016 To wersja 1er, czy w oliwkowym przebraniu. Na zdjęciu jakiś zielonkawy. Gratulacje, niech się dobrze nosi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robertos102 23 #5354 Napisano 11 Lutego 2016 Wygląda na oliwkę,chyba że monitor przekłamuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #5355 Napisano 11 Lutego 2016 (edytowane) Oliwka ma żółte i czarne napisy na bezelu. Raczej światłość marna i taka kolorystyka wyszła. Edytowane 11 Lutego 2016 przez Gość 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #5356 Napisano 11 Lutego 2016 Corny jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robertos102 23 #5357 Napisano 11 Lutego 2016 (edytowane) No tak. Patrząc na "oryginały" i porównując to łatwo wyłapać czy był jakiś mod czy nie...Eeech, człowiek uczy się całe życie Edytowane 11 Lutego 2016 przez robertos102 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #5358 Napisano 11 Lutego 2016 A czy aby linie rozdzielające datę od reszty (dni tygodnia/ciśnienie) i nad symbolami na dole są widoczne po zdjęciu folii?Na 99,9% tak. Te linie były pod szkłem we wszystkich które rozebrałem. 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11636 #5359 Napisano 11 Lutego 2016 (edytowane) Na 99,9% tak. Te linie były pod szkłem we wszystkich które rozebrałem.W oryginale z folią je widać, ale usuwając folię i zmieniając polaryzację już chyba nie, choć w rzeczywistości tam są, bo są namalowane. Zmieniając kolor wyświetlacza linie są automatycznie w tym samym kolorze i o to mi chodziło Wczoraj było wrzucone zdjęcie GW-M5610 lub 5600 w negatywie i tam właśnie nie widać linii rozdzielających. Edytowane 11 Lutego 2016 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #5360 Napisano 11 Lutego 2016 (edytowane) A w ten sposób nie pomyślałem faktycznie będą, ale może ich nie widać. Hm...Ale mimo to zrobiłbym ten mod nawet gdyby tych kresek miałoby nie być Edytowane 11 Lutego 2016 przez kamilspider 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArasBB 0 #5361 Napisano 11 Lutego 2016 To wersja 1er, czy w oliwkowym przebraniu. Na zdjęciu jakiś zielonkawy. Gratulacje, niech się dobrze nosi. Wersja 1ER Aparat w telefonie trochę przekłamał kolory.Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #5362 Napisano 11 Lutego 2016 Mnie zniechęca moment odklejania szkła. Jestem prawie pewien, że bym to spieprzył. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deregul 33 #5363 Napisano 11 Lutego 2016 Z tego co widzę, to w 3ER linie są białe, a tło złote, po zrobieniu moda linie wg mnie będą nadal widoczne - białe na złotym tle.Oczywiście będą słabiej widoczne niż czarne, ale może być ciekawie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #5364 Napisano 11 Lutego 2016 Mnie zniechęca moment odklejania szkła. Jestem prawie pewien, że bym to spieprzył. Nie pękaj Trzeba być ostrożnym, ale to jest do zrobienia. Sam odklejałem zwykłym nożykiem do tapet + grzanie suszarką, więc żadnych precyzyjnych narzędzi nie było 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35473 #5365 Napisano 11 Lutego 2016 Nareszcie. Oto mój nowy nabytek. Wysłużony MTG pójdzie w odstawkę.Będziesz zadowolony, tylko o uszy dbaj żarcik.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #5366 Napisano 11 Lutego 2016 Nie pękaj Trzeba być ostrożnym, ale to jest do zrobienia. Sam odklejałem zwykłym nożykiem do tapet + grzanie suszarką, więc żadnych precyzyjnych narzędzi nie było Hehe, Kamil, nie obawiam się, że to ja pęknę, ale co innego. Brak mi też determinacji, bo mój negatyw w żółtym przebraniu bardzo mi odpowiada. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adamem 3 #5367 Napisano 11 Lutego 2016 Obiecane dawno temu zdjęcie mojego Romka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robertos102 23 #5368 Napisano 12 Lutego 2016 Obiecane dawno temu zdjęcie mojego Romka. nice 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #5369 Napisano 12 Lutego 2016 Dzisiaj przyjrzałem się oliwce i jest tak jaki pisze deregul, linie są jasne/białe/srebrne?, po zmianie na pozytyw będą widoczne, ale trochę słabiej. 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #5370 Napisano 12 Lutego 2016 A ja znalazłem na WUS taką relację z zamiany negatywa w pozytyw. Przy okazji gość podczas zdejmowania folii/szkła polaryzacyjnego uszkodził je. Co ciekawe, dorobił nowe z okularków 3d. Link poniżej:http://forums.watchuseek.com/f296/how-casio-prw-3000-negative-positive-display-1942001.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #5371 Napisano 12 Lutego 2016 Dokładnie, odklejenie foli nie jest łatwe, klej bardzo mocno trzyma a po odklejeniu foli klej częściowo zostaje na wyświetlaczu i na foli polaryzacyjnej która w zasadzie nie nadaje się już do ponownego użycia. Miałem to samo i opisałem to wczoraj w dziale technicznym. Jedynym rozwiązaniem jest użycia nowej foli. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #5372 Napisano 12 Lutego 2016 Kto chce się pojawiły czarne atrapy http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5980537573 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adamem 3 #5373 Napisano 12 Lutego 2016 niceTHX 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #5374 Napisano 12 Lutego 2016 Pewnie było wspominane, ale na bazarku Camo jest i chyba w dobrej cenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #5375 Napisano 12 Lutego 2016 (edytowane) Było było ale i tak chyba najlepszą cenę za Camo dał Dingo, o ile pamięć mnie nie myli to 999PLN za nówkę u tego Tomo z allegro czy jak mu tam, podczas gdy w TT była cena 1999PLN. Teraz widzę że w TT trochę spuścili z ceny bo jest 1800PLN ale i tak ten z Bazarku jest w dobrej cenie moim zdaniem. Edytowane 12 Lutego 2016 przez GitBit 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach