Waldzior 3227 #5526 Napisano 19 Lutego 2016 Pyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #5527 Napisano 19 Lutego 2016 W czerwieni i bieli wygląda ciekawie ale w żółtym wdzianku mimo wszystko wymiata! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robertos102 23 #5528 Napisano 19 Lutego 2016 Kolega sobie kupił nową corsę, właśnie w takim kolorze. Ale chyba ten Romek wygląda lepiej w tym żółtym przebraniu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DamianDe 124 #5529 Napisano 19 Lutego 2016 Biało czerwony i biało czarny range całkiem fajne, chyba biało czarny podoba mi się bardziej. Żółty oczywiście też fajny . 0 <p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #5530 Napisano 19 Lutego 2016 (edytowane) Tomek jak dla mnie to biało/czarny lepszy. Fajny śrubokręt robertos102 takie małe autka chyba najlepiej wyglądają w jaskrawych kolorach A o tym Romanie Waldziora to już nie będę wspominał bo jest czad... ALE czarna koperta by się jeszcze przydała Edytowane 19 Lutego 2016 przez kamilspider 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzidu79 35 #5531 Napisano 19 Lutego 2016 Waldzior piękne foty super się Range prezentuje na prawdę kozak .Biało czarny i biało czerwony hmm nie mój gust... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tomasz Nowak #5532 Napisano 19 Lutego 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #5533 Napisano 19 Lutego 2016 (edytowane) Jak nie lubię takich kolorowych przebieranek to biało czerwony mogę mieć. Chyba na Euro sobie zrobię takiego ''flagowca'' Fajnie wyszło.Fajnie wyszedł w wodzie. Edytowane 19 Lutego 2016 przez X-Ray 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #5534 Napisano 19 Lutego 2016 Co tu się wyrabia Przebieranki jak baby przed wyjściem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #5535 Napisano 19 Lutego 2016 W akwarium bąbelki powinny być Fajnie, kiedyś miałem i mi brakuje tego... 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tomasz Nowak #5536 Napisano 19 Lutego 2016 (edytowane) Bąbelki są tylko trudno je uchwycić na zdjęciu Powiem wam, że jak na początku miałem mieszane uczucia co do wyglądu Romana w nowym ubranku, to teraz tak gdy oczy się już przyzwyczaiły do nowego ubioru, jestem mega zadowolony z takiego połączenia kolorystycznego. Czarny z białym wogóle mi nie podszedł. Poza tym zdjęcia moje ani w połowie nie oddają tego jak na żywo wygląda teraz na ręce Roman. Na Euro będę go rzeczywiście miał w idealnych barwach do kibicowania naszym piłkarzom Edytowane 19 Lutego 2016 przez Tomasz Nowak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #5537 Napisano 19 Lutego 2016 (edytowane) Fajnie klimat będzie Jest patriotycznie i jest ok Edytowane 19 Lutego 2016 przez X-Ray 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #5538 Napisano 19 Lutego 2016 Dzięki Panowie za miłe słowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tomasz Nowak #5539 Napisano 19 Lutego 2016 Żółty jest de best 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
john.doe 359 #5540 Napisano 19 Lutego 2016 Dostałem dziś odpowiedz od p. Sylwi w temacie różnicy w cenie za zamówione części. Rozbieżność wynika z błędnej ceny podanej przez producenta, zostanie zwrócona przelewem na konto. Duży plus Nie będę drążył dalej tematu, choć numery części z zamójwiena też nie zgadzają się z tymi z FV, więc ciężko stwierdzić po czyjej stronie leży błąd, Zibi przy wycenie, czy producenta przy dostawie. Najważniejsze że G ma nową bransoletę w cenie którą zaakceptowałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #5541 Napisano 19 Lutego 2016 Fajny ten żółty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzidu79 35 #5542 Napisano 19 Lutego 2016 Strasznie mi się podoba gdybym nie miał gdx w tym kolorze i pasek nie byłby z carbonu(w tej cenie) to bankowo bym go przebrał a tak to heh czarny Romek a gdx jubileuszowo na żółto 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trotyl 0 #5543 Napisano 20 Lutego 2016 Dostałem dziś odpowiedz od p. Sylwi w temacie różnicy w cenie za zamówione części. Rozbieżność wynika z błędnej ceny podanej przez producenta, zostanie zwrócona przelewem na konto. Duży plus Nie będę drążył dalej tematu, choć numery części z zamójwiena też nie zgadzają się z tymi z FV, więc ciężko stwierdzić po czyjej stronie leży błąd, Zibi przy wycenie, czy producenta przy dostawie. Najważniejsze że G ma nową bransoletę w cenie którą zaakceptowałem. Jaka jest na dziś aktualna cena za żółty pasek ?Jest jeszcze jakiś inny pasek do żółtego niż ten z carbonu.Pasek do czarnego jest inny czy tylko różni się napisem Triple ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #5544 Napisano 20 Lutego 2016 Jaka jest na dziś aktualna cena za żółty pasek ?Jest jeszcze jakiś inny pasek do żółtego niż ten z carbonu.Pasek do czarnego jest inny czy tylko różni się napisem Triple ?Żółty z carbonem - 335 pln.Żółtego bez carbonu nie ma. Dostałeś z zibi sprostowanie ceny? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #5545 Napisano 20 Lutego 2016 Z Zibi jest różnie. Obydwa moje zamówienia finalnie kosztowały mniej niż zapowiadana cena, przy czym przy drugim zamówieniu nie było pomyłek (bo był tylko pasek), a przy pierwszym w niższej cenie mieścił się błędny bezel (limitowany, a nie zwykły) i część, z której przed finalnym zamówieniem zrezygnowałem. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trotyl 0 #5546 Napisano 20 Lutego 2016 (edytowane) Nie, nic nie dostałem - dlatego się spytałem A te czarne co mamy oryginalne to są z carbonem czy zwykły plastik-guma ? Jest tylko napis Triple więc już nie wiem po czym to się rozpoznaje bez dotykania.Na allegro sprzedawca "świat zegarków" ma mnóstwo różnych żółtych (i innych) bransolet - może któraś będzie pasować do Romka, w oczekiwaniu na spadek cen ---A my nie możemy sami sobie zamówić u dystrybutora części ?Jest tam jakaś strona podana na foliach, jak widać na zdjęciach. Edytowane 20 Lutego 2016 przez Trotyl 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
john.doe 359 #5547 Napisano 20 Lutego 2016 Dostałeś z zibi sprostowanie ceny? Pytasz mnie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #5548 Napisano 20 Lutego 2016 Pytasz mnie?Możliwe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
john.doe 359 #5549 Napisano 20 Lutego 2016 Paczka przyszła z wyższą kwotą pobrania niż było na zamówieniu. Pani Sylwia wyjaśniła że wynika to z błędnej ceny podanej przez producenta. Rożnicę zwrócą przelewem na konto. Nie chcę tego dalej drążyć numery części też się nie zgadzają z tymi z zamówienia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tomasz Nowak #5550 Napisano 20 Lutego 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach