Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

Po zdjęciach wydaje się ,że warto. Jak ktoś lubi męczyć się z negatywem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry wszystkim,

Czy ktoś z Was ma może pojęcie jak na zegarek wpływa rentgen i/lub bramka magnetyczna na lotniskach? Znajomy zastanawia się czy zegarkowi nie zaszkodzi przechodzenie przez bramkę lub przepuszczanie zegarka przez rentgen ok. 3 razy dziennie (pracuje na lotnisku). Z góry dzięki i miłego dnia!

Maciek

Bez obaw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piotrek, znam tu jednego co sprzedał zegarek, przelew otrzymał ale po czasie oddał kasę bo Żona mu zabroniła sprzedać  :blink:

Tak tylko nadmieniam, że jak Ktoś musi mieć zgodę to niech najpierw o nią zapyta  ;)

Kurde Tomasz nawet weź mi nie przypominaj, bo mnie nerw bierze, taki miałbym fajny zegarek :angry:

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakuty! :) Dzięki Daito ;)

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

Gdzie kupiłeś?

Edytowane przez DawPi
Nie cytujemy zdjęć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pany nie chcę nic mówić ale zaraz ktoś tu dla przykładu dostanie bana za cytowanie zdjęć  :D  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dodam, że właśnie nabyłem forumowego Ryśka. Jednak Roman też zagości niebawem  - mam taką nadzieję. Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie kupiłeś?

Od użytkownika Daito z forum :) a On chyb na ebayu jeśli dobrze kojarze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od użytkownika Daito z forum :) a On chyb na ebayu jeśli dobrze kojarze

Jak to się fachowo nazywa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem też prorektor

Pozdrawiam, Matej ☺

... do spraw nauczania. ;) *protektor

Currently AWG-M100B-1AER & Roman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żółtek w plenerze :)

Pics_Art_04-16-07.23.39.jpg

DSCN0060.jpg

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, bardzo go lubię :)

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absolutnie zgadzam się z przedmówcami, chyba czas rozejrzeć się za żółtym ubrankiem dla Romana. :)

Currently AWG-M100B-1AER & Roman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za stary już chyba jestem na takie żywe kolory,ale przyznaję że żółty w połączeniu ze sporą ilością czarnego koloru jest całkiem znośny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eh nie ma jak to oryginalny żółtek a mało ich u nas :) , przebierańce tez są fajne ale jednak to nie ori...

Tak czy siak lightinig yellow jest super niezależnie od modelu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żadne żółte gacie i żadna przebierka nie zastąpią niestety tego cudownego wyświetlacza :(

Pozdrawiam, Matej ☺

Ale nie pasowałby chyba do innego wdzianka,no nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Wam wszystkim :)
Poczytałem i zacząłem szaleć za GW 9400 :). Mam trochę pytań - pomożecie?

Mały wstęp:

Moje hobby to ogólnie woda i wszystko co z nią związane. Od niedawna wszedłem w nurkowanie i zacząłem szukać prostego zegarka, z którym mógłbym zejść pod wodę powiedzmy do 20 m (potem to już specjalistyczne komputery nurkowe wchodza). Właściwie to chodzi mi tylko o stoper i czas.
Wiem, że wszystko poniżej WR200 nie wchodzi w grę. Zacząłem więc szukać - najpierw jakiś Casio Protrek za 300 zł, ale potem przeszedłem do g 9300 mudman no i jak to zawsze budżet musiał się zwiększyć bo trafiłem na Rangemana.

1. Główne pytanie - Czy ktoś z Was kupował na watchshop? Jest teraz w cenie 1089zł + 10% rabatu. Wychodzi w okolicach poniżej 1000 zł - cena chyba dobra? Ale jakoś nigdzie nie znalazłem opinii o sklepie. Czy to bubel? Promocja zakładam jest do dzisiaj więc muszę szybko podjąć decyzję.
http://www.watchshop.pl/zegarki/casio/meski/gw-9400-1er

2. Czy mogę śmiało z tym zegarkiem nurkować do tych 20m? Wiem, że jest specjalistyczna seria Frogman no ale to już totalnie przekracza budżet - to nie wchodzi w grę :(

3.Nie jest to konieczne ale tak się zastanawiam czy barometr zadziała pod wodą?

4. No i na koniec jak to jest z tymi przyciskami pod wodą? Można dusić? Przeżyję jeśli nie - jak pisałem chodzi głównie o stoper ale taka wiedza się przyda.

Aha - tak wiem, że tak piszę o stoperze to mogę mieć o wiele tańszy model. Początkowo też wychodziłem z takiego założenia... ale mój proces ewolucji myślowej i uzasadnienia zakupu...właściwie nie ma racjonalnego wytłumaczenia bo tak mnie Rangeman zauroczył

Dzięki za pomoc!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi