Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

Szkoda, że dodatki na tarczy nie są czerwone bo by du.py urywał :)

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lub kolesia prowadzącego za***isty kanał o G-shock'ach hahaha

Matej, naprawdę sądzisz, że też powinienem sobie taki sprawić? ;) Żart oczywiście, Twój kanał jest dużo lepszy. :)

A pomysł na mod rewelacja, can't wait to see it! :D

Currently AWG-M100B-1AER & Roman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Matej a w miarę świeży egzemplarz u nich trafiłeś? Jaką masz date produkcji Rangemana?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Matej, naprawdę sądzisz, że też powinienem sobie taki sprawić? ;) Żart oczywiście, Twój kanał jest dużo lepszy. :)

A pomysł na mod rewelacja, can't wait to see it! :D

TomG80 przecież żartowałem z tym kanałem :)

Od zawsze podobały mi się negatywy lecz oliwkowa wersja nie do końca mi odpowiada dlatego zainteresowałem się wersją SRJ - mało męski kolor, to fakt ale myślę, że po przebierce będę bardzo zadowolony :)

Myślę, że jak się przyzwyczaisz do pozytywnej wersji to będziesz chciał sprawdzić jak wygląda negatyw i tak będziesz wędrował po modelach :)

Matej a w miarę świeży egzemplarz u nich trafiłeś? Jaką masz date produkcji Rangemana?

jest to 2015 rok - ale nie mieli na stanie, zamawiali pod moje zamówienie z Zibi  - leżaki, pewnie dlatego cena niższa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TomG80 przecież żartowałem z tym kanałem :)

Od zawsze podobały mi się negatywy lecz oliwkowa wersja nie do końca mi odpowiada dlatego zainteresowałem się wersją SRJ - mało męski kolor, to fakt ale myślę, że po przebierce będę bardzo zadowolony :)

Myślę, że jak się przyzwyczaisz do pozytywnej wersji to będziesz chciał sprawdzić jak wygląda negatyw i tak będziesz wędrował po modelach :)

jest to 2015 rok - ale nie mieli na stanie, zamawiali pod moje zamówienie z Zibi - leżaki, pewnie dlatego cena niższa

Równie dobrze mógłbyś go nie modować, tylko zacząć nosić, stałbyś się trendsetterem wśród społeczności G. I nagle okazałoby się, że wersja SRJ pokończyła się w całym kraju i w UE, bo gość od G-Shock'ów zaczął nosić różowego Romana i inni poszaleli. ;)

A na poważnie to nie mogę doczekać się tej modyfikacji, wyjdzie z tego niezły stealth. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chciałbym psuć Matejowi zabawy, ale nudzi mi się dzisiaj w pracy ;) Jakby co, to sorki :)

post-43549-0-17083800-1493380477_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chciałbym psuć Matejowi zabawy, ale nudzi mi się dzisiaj w pracy ;) Jakby co, to sorki :)

attachicon.gifMod2.jpg

Widziałem już kiedyś w necie takie zdjęcie ale nie mogłem go znaleźć - dzięki :)

Jeszcze tylko przełożę (postaram się przynajmniej) czarną szlufkę i sprzączkę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Być może nie ma takiego zdjęcia w necie... to moja przeróbka graficzna ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetny pomysł Matej :) będzie super, jeszcze możesz zmyć napisy z bezela i będzie super kozak

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Być może nie ma takiego zdjęcia w necie... to moja przeróbka graficzna ;)

Wiem,wiem - widziałem po prostu już zdjęcie SRJ w czarnym ubranku już wcześniej ale nie mogłem znaleźć

Świetny pomysł Matej :) będzie super, jeszcze możesz zmyć napisy z bezela i będzie super kozak

zmywacz do paznokci z acetonem pójdzie w ruch ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak by wyglądał w gaciach BJ-1JF

post-43549-0-73408100-1493381342_thumb.jpg

Swoją drogą, ktoś powinien zrobić taki edytor... wpisywałby się poszczególne części od poszczególnych wersji i można by było ocenić przed zakupami efekt...

Edytowane przez pompek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SRU :)

IMG_8144_zpsw3avp4ca.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejna z 50 twarzy Ramka :)

IMG_20170428_215959.jpg

GW-9400-1__GW-M5610-1__GD-X6900-1__GX-56BB-1__GW-M5610-1[MOD]__GW-6900BC-1__DW-6900NB-7[MOD]__GW-6900-1[MOD]__GXW-56-1B__GWN-Q1000-1A__GWG-1000-1A3__MTG-S1000D-1A4__GW-M5610-1__G-9300_1__GW-6900BC-1__GW-9300DC-1__GW-500U-1__GW-9430EJ-9__GW-5000-1__SBDC033__GW-9200-1__Garmin7Xpro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No piękny śliczny, tylko te czerwone zdobienia przy przycisku sensorów średnio grają z różem na wyświetlaczu. Pasowałoby użyć zmywacza do paznokci i byłoby git. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No piękny śliczny, tylko te czerwone zdobienia przy przycisku sensorów średnio grają z różem na wyświetlaczu. Pasowałoby użyć zmywacza do paznokci i byłoby git. :)

Dziękuję:) Wiem, wiem ale to robota na dłużej a ja już nie mogłem się doczekać

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Kozak :)

Cieszę się , że Ci się podoba

Edytowane przez Matej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, wiem ale to robota na dłużej a ja już nie mogłem się doczekać

Będzie piękny stealth, nawet MUTE włączyłeś dla klimatu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, jakiś prosty sposób na wyciągnięcie ozdobnych "wkrętów" z bezela? Oczywiście żeby niczego nie uszkodzić. Myślałem żeby włożyć do gorącej wody i jak bezel zrobi się miękki to próbować wtedy wycisnąć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, jakiś prosty sposób na wyciągnięcie ozdobnych "wkrętów" z bezela? Oczywiście żeby niczego nie uszkodzić. Myślałem żeby włożyć do gorącej wody i jak bezel zrobi się miękki to próbować wtedy wycisnąć?

Od spodu płaski śrubokręt i wypychasz, nic się nie stanie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno będzie łatwiej na ciepło :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie na zimno pójdzie, szkoda czasu na papranie się z wodą  ^_^

Jakby Ktoś chciał kaganiec na Romka to zapraszam na PW  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi