artsky 52 #11351 Napisano 28 Lutego 2018 DCJ zniknął z eG, ciekawe, czy już na stałe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid82 1712 #11352 Napisano 28 Lutego 2018 A ja dzisiaj w nowych ubrankach 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #11353 Napisano 28 Lutego 2018 Czy ten lód nie roztopi się od słońca? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84684 #11354 Napisano 28 Lutego 2018 DCJ zniknął z eG, ciekawe, czy już na stałe.Dobra była cena i zniknął. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buldoggg 4 #11355 Napisano 28 Lutego 2018 (edytowane) Proszę mi powiedzieć czy ktoś też tak ma u was że przycisk MODE czasem kliknie ??mam wrażenie że jest minimalnie nierówno osadzony,bądź przycisk lub dziurka w kopercie nie jest idealnie równa i tak kliknie(nie mylić z piknięciem) gdy przekręcę minimalnie przycisk(wystarczy ułamek milimetra) MODE wokół własnej osi to działa perfekcyjnie i nie czuje się pod palcem tego kliknięcia. Edytowane 28 Lutego 2018 przez buldoggg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8978 #11356 Napisano 28 Lutego 2018 U mnie było podobnie chyba z ADJUST - zależnie od położenia przycisku sprężynka odbijająca go różnie się układała i w niektórych położeniach zwoje musiały nachodzić na siebie i stąd te dźwięki i przeskakiwanie przycisku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buldoggg 4 #11357 Napisano 28 Lutego 2018 ale generalnie nie mam się co martwić ? że po pewnym czasem ten własnie przycisk padnie ? jak było u ciebie tomG80 ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #11358 Napisano 28 Lutego 2018 DCJ zniknął z eG, ciekawe, czy już na stałe.Teraz będzie płacz, że kiedys można było kupić za 900 a teraz za 1500 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartq88 3 #11359 Napisano 28 Lutego 2018 Ten eglobal wart jest zaufania czy są jakieś kruczki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #11360 Napisano 28 Lutego 2018 (edytowane) A poszukaleś coś na temat tego sklepu najpierw na forum? Może pora założyć temat o zaufanych sprzedawcach G-Shocków i sprawa niekończących się pytań na temat eglobal,watchshop,itp. się skończy. Btw. Eglobal to sprawdzony sklep , kruczków nie ma ,no chyba że gwarancja ale nie wiadomo mi żeby ktokolwiek z niej korzystał w tym sklepie. Edytowane 28 Lutego 2018 przez GeRmAnOs 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8978 #11361 Napisano 28 Lutego 2018 ale generalnie nie mam się co martwić ? że po pewnym czasem ten własnie przycisk padnie ? jak było u ciebie tomG80 ?Nie, nie masz się co martwić. Nie ma przesłanek ku temu, aby przycisk miał paść. Po prostu dwa zwoje sprężynki niefortunnie nachodzą na siebie i wydają przy tym klikający dźwięk - to wszystko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arcadius 3 #11362 Napisano 28 Lutego 2018 A poszukaleś coś na temat tego sklepu najpierw na forum? Może pora założyć temat o zaufanych sprzedawcach G-Shocków i sprawa niekończących się pytań na temat eglobal,watchshop,itp. się skończy. Btw. Eglobal to sprawdzony sklep , kruczków nie ma ,no chyba że gwarancja ale nie wiadomo mi żeby ktokolwiek z niej korzystał w tym sklepie. Ja korzystałem z gwarancji na eglobal przy okazji moich przygód z gulfmasterem. Nie byli w stanie naprawić zegarka, więc bez problemu oddali pieniądze. Wszystko poszło sprawnie i bez problemu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8978 #11363 Napisano 28 Lutego 2018 Ja korzystałem z gwarancji na eglobal przy okazji moich przygód z gulfmasterem. Nie byli w stanie naprawić zegarka, więc bez problemu oddali pieniądze. Wszystko poszło sprawnie i bez problemu.No to bardzo cenna informacja - może wielu uspokoić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #11364 Napisano 1 Marca 2018 Dokąd musiałeś odesłać zegarek? Płaciłeś za wysyłki w dwie strony? 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artsky 52 #11365 Napisano 1 Marca 2018 Odsyłasz do Hongkong, na stronie eG na dole masz Zasady Gwarancji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 349 #11366 Napisano 1 Marca 2018 Zamiast 48-72 godziny czekam trzeci tydzień na zegarek od nich. Czarno to widzę... 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artsky 52 #11367 Napisano 1 Marca 2018 (edytowane) PayPal, czy Przelewy24? Jaki masz ostatni status przesyłki? Edytowane 1 Marca 2018 przez artsky 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #11368 Napisano 1 Marca 2018 (edytowane) No to coś zdecydowanie poszło nie tak. A kasa z konta ci zeszła? Romana DCJ może zamawiałeś, bo jest opcja że się ze stokiem przeliczyli i Ci kase oddadzą. Edytowane 1 Marca 2018 przez GeRmAnOs 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arcadius 3 #11369 Napisano 1 Marca 2018 Odsyłasz do Hongkong, na stronie eG na dole masz Zasady Gwarancji. Z tego co pamiętam to odesłałem tam skąd paczka przyszła, Anglia się zdaje. Za przesyłkę powrotną płaciłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 349 #11370 Napisano 1 Marca 2018 kupiłem Protreka, płaciłem przelewy24. Status to niezmiennie 'w przetwarzaniu' a na maile nie odpisują. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artsky 52 #11371 Napisano 1 Marca 2018 Jak mówisz, że 3 tygodnie, to nawet na Przelewy24 zbyt długo, no i te przetwarzanie, hmm... Ja pierwszy raz popełniłem ten błąd i płaciłem przez Przelewy24. Dziewięć dni czekałem na potwierdzenie płatnośći, ale potem już poszło normalnie. W sumie czekałem 17 dni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buldoggg 4 #11372 Napisano 1 Marca 2018 zastanawia mnie co się mogło stać,jak uzyskasz na temat zegarka z eglobal informacje,to podziel się z nami (lub jak się coś ruszy). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #11373 Napisano 1 Marca 2018 No a co mogło się stać?Sprzedają na miliony towaru, nie tylko zegarki i czasem zdarzy się zonk i tyle.Normalne, wyjątek potwierdzający regułę, jak sprzedajesz na miliony to wszystkich nie zadowolisz Kupiłem u nich kilka zegarków i u mnie akurat wszystko było OK ale u kumpla zegarek na stocku musiał się skończyć i czekał niby na dostawę ponad miesiąc aż w końcu oddali hajs i tyle, normalka.Kupuję w Azji regularnie i nawet sprawdzone sklepy mają czasami problemy logistyczne i czasem towaru nie otrzymałem ale zawsze w końcu hajs odzyskałem Zrozumcie, to skala na wielką sprzedaż, cały świat i jedna, dwie utopione transakcje to pikuś No a jak zegarka nie dostaniesz to kasę oddadzą i tyle 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84684 #11374 Napisano 1 Marca 2018 Panowie kupiłem u nich GX-56 przez przelew 24 i chociaż księgowanie trwało 5 dnio to zegarek dotarł w kolejne 5. Teraz kupiłem zegarek 17.02.18 wysłany 20.02.18 a dzisiaj dotarł a płaciłem paypalem. Oto on Dla mnie G numer jeden Z przerwą dwa tygodnie znowu na ręku. Pierwsze wrażenia pasek jest mega bardzo miękki. Szlufka mocno dociska pasek, troszkę gorszy jednak kontrast wyświetlacza i sam pasek jakby krótszy. Starego zapinałem na 6 lub 7 dziurce a tutaj na 7 wydaje się ciasno. Jeden z ostatnich z eglobala. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lemonln 456 #11375 Napisano 2 Marca 2018 Dzisiaj pierwszy raz zaparował mi Romek.. a przynajmniej pierwszy raz to zauważyłem bo po jakichś 3-4 minutach od zrobienia zdjęcia plamki zniknęły (jeszcze na podwórku). Na zewnątrz wyszedłem jakieś 15 minut przed zrobieniem zdjęcia, było -13˚C. W poprzednich sezonach parowania nie zauważyłem. Dodam, że zdarzyło mi się wciskać przyciski pod wodą 0 GW-9400-1__GW-M5610-1__GD-X6900-1__GX-56BB-1__GW-M5610-1[MOD]__GW-6900BC-1__DW-6900NB-7[MOD]__GW-6900-1[MOD]__GXW-56-1B__GWN-Q1000-1A__GWG-1000-1A3__MTG-S1000D-1A4__GW-M5610-1__G-9300_1__GW-6900BC-1__GW-9300DC-1__GW-500U-1__GW-9430EJ-9__GW-5000-1__SBDC033__GW-9200-1__Garmin7Xpro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach