NIN76 24 #12251 Napisano 1 Sierpnia 2018 Romek nie jest duży, Romek jest gruby Romek nie jest gruby, On jest NAPAKOWANY!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 349 #12252 Napisano 1 Sierpnia 2018 Po przejechaniu ponad 200km wskazania idą równo... 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #12253 Napisano 1 Sierpnia 2018 Roman lepszy,bo nie zawyża :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #12254 Napisano 1 Sierpnia 2018 To ja też przemycę swojego smarta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #12255 Napisano 1 Sierpnia 2018 (edytowane) To ja też przemycę swojego smarta "MindFakk";)Urywa torbę Edytowane 1 Sierpnia 2018 przez X-Ray 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #12256 Napisano 1 Sierpnia 2018 (edytowane) To ja też przemycę swojego smarta Smarta? To Szajsung???W tym wątku???? Edytowane 1 Sierpnia 2018 przez S.Adi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #12257 Napisano 1 Sierpnia 2018 Smarta? Tak. To smartwatch. To Szajsung??? Nie. To Samsung. W tym wątku??A Garmin i Suunto Ci nie przeszkadza? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 349 #12258 Napisano 1 Sierpnia 2018 Po powrocie do miejsca startu (trasa około 300km) Range i konkurent pokazują wysokość z tym samym błędem (start był 124mnpm). Jednak Ramge odczytuje prawidłowo ciśnienie, a Suunto pokazuje głupoty w ciśnieniu jak i wysokosci. Bez wiedzy na jakiej jestem wysokosci oba czujniki są nieprzydatne. The winner: Rangeman. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #12259 Napisano 1 Sierpnia 2018 Tak. To smartwatch. Nie. To Samsung. A Garmin i Suunto Ci nie przeszkadza? Nie przeszkadza. Pisząc szajsung oczywiście miałem na myśli markę Samsung.Mam sporo sprzętu tej firmy i jestem zadowolony.Jednak to nie jest G-SHOCK - zegarek, tylko gadżet tej uznanej marki, którą osobiście cenię.Stąd moje zapytanie.Nie odbieraj tego jak atak.Kolega w pracy ma ten model i dzisiaj widząc u nie Romka podjął temat.Rozmowa była owocna, być może zyskaliśmy miłośnika zegarków "G".Ps.Kupiłeś go sobie czy tylko testujesz z ciekawości? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #12260 Napisano 1 Sierpnia 2018 Brawo meXy Ciekawe czy w górach wyniki byłyby podobne 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #12261 Napisano 1 Sierpnia 2018 (edytowane) Ps.Kupiłeś go sobie czy tylko testujesz z ciekawości?Kupiłem pół roku temu jako ciekawostkę ale zostaje na stałe. Przydaje się Edytowane 1 Sierpnia 2018 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #12262 Napisano 1 Sierpnia 2018 (edytowane) Kupiłem pół roku temu jako ciekawostkę ale zostaje na stałe. Przydaje się Wiem, że to praktyczne urządzenie. Nawet ładne na żywo.Zegarkiem bym tego jednak nie nazwał i tu chyba między nami będzie zgoda choć takiego określenia nie użyłeś. Edytowane 1 Sierpnia 2018 przez S.Adi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #12263 Napisano 1 Sierpnia 2018 Zegarkiem bym tego jednak nie nazwał i tu chyba między nami będzie zgoda Zwał jak zwał.Wolność słowa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #12264 Napisano 1 Sierpnia 2018 Wolność słowa. No to PAX 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8978 #12265 Napisano 1 Sierpnia 2018 (edytowane) Brawo meXy Ciekawe czy w górach wyniki byłyby podobneNo ja właśnie akurat tą kwestię testuję, tylko na przykładzie GWG. Najpierw znana wysokość - hotel na Polanie Kalatówki i kalibracja do 1198m:Następnie podejście na Kondratową:Różnica trzech metrów może wynikać z faktu, że aby wykonać to zdjęcie musiałem podnieść zegarek ponad wysokość głowy (2m) i wejść na podest po kilku schodach (ok. 1m). To było wczoraj, warunki pogodowe jak na piknik. A dziś w Dolinie Białego zbierało się właśnie na burzę, idę sobie i patrzę, a tu słupek z podaną wysokością, no to patrzę na zegar i nieco się zdziwiłem:Metr rozbieżności przy diametralnie różnych warunkach pogodowych robi wrażenie. A testy górskie trwają nadal, więc zobaczymy, jak będzie później i na innych wysokościach. Edytowane 1 Sierpnia 2018 przez TomG80 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Art18 15 #12266 Napisano 1 Sierpnia 2018 (edytowane) No ja właśnie akurat tą kwestię testuję, tylko na przykładzie GWG. Najpierw znana wysokość - hotel na Polanie Kalatówki i kalibracja do 1198m:Następnie podejście na Kondratową:Różnica trzech metrów może wynikać z faktu, że aby wykonać to zdjęcie musiałem podnieść zegarek ponad wysokość głowy (2m) i wejść na podest po kilku schodach (ok. 1m). To było wczoraj, warunki pogodowe jak na piknik. A dziś w Dolinie Białego zbierało się właśnie na burzę, idę sobie i patrzę, a tu słupek z podaną wysokością, no to patrzę na zegar i nieco się zdziwiłem:Metr rozbieżności przy diametralnie różnych warunkach pogodowych robi wrażenie. A testy górskie trwają nadal, więc zobaczymy, jak będzie później i na innych wysokościach. Czy dobrze widzę, 910m ? Edytowane 2 Sierpnia 2018 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8978 #12267 Napisano 1 Sierpnia 2018 Czy dobrze widzę, 910m ?Doskonale widzisz. Taki słupek stoi przy wejściu do Doliny Białego w Tatrach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Art18 15 #12268 Napisano 1 Sierpnia 2018 Czegóż chcieć więcej od takiego zegara, nie potrzebuje mapy ani satelity a wyliczy wzorcowo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 349 #12269 Napisano 1 Sierpnia 2018 Przypadek. Dobrze, że po 600 stronach rozmówek o kolorkach gaci bezelków i pasków, rozpoczyna się rozmowa o możliwościach tego zegarka. Większość do tej pory nie rozumie zasad działania jego funkcji, co sprowadza Rangemana do roli ozdoby. Czas pokazać, co potrafi flagowy G. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Art18 15 #12270 Napisano 2 Sierpnia 2018 Przypadek. Dobrze, że po 600 stronach rozmówek o kolorkach gaci bezelków i pasków, rozpoczyna się rozmowa o możliwościach tego zegarka. Większość do tej pory nie rozumie zasad działania jego funkcji, co sprowadza Rangemana do roli ozdoby.Czas pokazać, co potrafi flagowy G. Dobrze ujęte. Testować panowie, testować i zamieszczać spostrzeżenia na forum. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #12271 Napisano 2 Sierpnia 2018 Metr rozbieżności przy diametralnie różnych warunkach pogodowych robi wrażenie. A testy górskie trwają nadal, więc zobaczymy, jak będzie później i na innych wysokościach. Warunki są bardzo stabilne, ponieważ ciśnienie atmosferyczne utrzymuje się na stałym poziomie.W Zakopanem od wczoraj masz różnicę 1018-1020 hPa.http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_id_um.php?ntype=0u&id=661 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tai 7 #12272 Napisano 3 Sierpnia 2018 a dojechał miły dodatek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5694 #12273 Napisano 3 Sierpnia 2018 a dojechał miły dodatek Ciekaw jestem jakie wrażenia będziesz miał - u mnie drut jakąś godzinę wytrzymał na Romku, potem poszedł do szuflady i leży tam do dzisiaj... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1337 #12274 Napisano 3 Sierpnia 2018 @tai Wow, zapakowany prawie jak biżuteria , ile kosztował? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #12275 Napisano 3 Sierpnia 2018 Po co to takie??? Nieeewiemm!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach