nickt 99 #101 Napisano 19 Października 2013 Rangeman jako uzupełnienie Risemana.....hmmmm, kuszące. Wygląda bardzo fajnie, jak młodszy brat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #102 Napisano 19 Października 2013 Młodszy, ale bardziej wyrośnięty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #103 Napisano 19 Października 2013 (edytowane) ... i trochę mądrzejszy (kompas) Edit: może ktoś nie widział: http://www.youtube.com/watch?v=P88Xeo_10RI Edytowane 19 Października 2013 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał Sikora 0 #104 Napisano 21 Października 2013 WitamJakie są szanse na promocyjne ceny tak ok 1000zł,czy z racji tego że nowość to może trzymać dłużej cenę wyjściową 1290zł? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #105 Napisano 21 Października 2013 Na maxtime są po 1161, co zresztą już ogłaszają na alle.Myślę że cena pójdzie do dołu jak będą już w oficjalnej sprzedaży w Polsce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid82 1714 #106 Napisano 21 Października 2013 Pierwszy na Alledrogo był za 1099 zł. Już sie sprzedał, ciekawe do którego klubowicza poszedł? 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #107 Napisano 22 Października 2013 (edytowane) Przez moment był na timeontime za 1055. Na Allegro sprzedały się już dwie sztuki. Jutro (środa) ma być w TT Arkadia (W-wa) Edytowane 22 Października 2013 przez piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romuch 0 #108 Napisano 22 Października 2013 Zaraz idę na pocztę po jedną z tych dwóch sztuk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #109 Napisano 22 Października 2013 Pics or it didn't happen.... 8-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #110 Napisano 22 Października 2013 我也可以寫的東西 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mpxxl 0 #111 Napisano 22 Października 2013 pisz! drugi Twój? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romuch 0 #112 Napisano 22 Października 2013 Błogosławieni, którzy nie widzieli.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #113 Napisano 22 Października 2013 romuch napisz coś więcej, jak wrażenia itp. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romuch 0 #114 Napisano 22 Października 2013 Na ten zegarek zachorowałem jak tylko pierwszy raz go zobaczyłem. Znałem dane i miałem pooglądane zdjęcia, porównania i filmiki. Moje pierwsze wrażenie - duży. Nie przeszkadza mi jego rozmiar (mimo raczej chudej łapki), tylko na zdjęciach wydawał się mniejszy. Porównuję do obecnie noszonego Risemana. Widziałem wiele zdjęć właśnie z Ryśkiem i wydawało mi się, że jest tylko minimalnie większy a na żywo wygląda to inaczej.Poza tym wrażenia jak najbardziej pozytywne, wszystko szybko działa, przyciski działają lekko a zarazem pewnie. Nie sprawdzałem jeszcze dokładności barometru czy termometru, nie kalibrowałem ich.Zegarek powisi sobie na oknie przez noc. Niech w nocy złapie synchronizację, w dzień się pokarmi słońcem i niestety wraca do puszki. Jest moim prezentem imieninowym, idzie w depozyt na trzy tygodnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #115 Napisano 23 Października 2013 Prosiłbym jeszcze o fotkę na nadgarstku i jaka jego objętość?Ja mam 17-17,5 cm. i Riseman to dla mnie raczej max.Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #116 Napisano 23 Października 2013 Moje pierwsze wrażenie - duży. Nie przeszkadza mi jego rozmiar (mimo raczej chudej łapki), tylko na zdjęciach wydawał się mniejszy. Porównuję do obecnie noszonego Risemana. Widziałem wiele zdjęć właśnie z Ryśkiem i wydawało mi się, że jest tylko minimalnie większy a na żywo wygląda to inaczej. Oj, to kicha... 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romuch 0 #117 Napisano 23 Października 2013 I nadal na zdjęciu wydaje się tylko minimalnie większy. Moja łapa jakieś 18-18,5. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #118 Napisano 23 Października 2013 przyciski to metal, czy malowany plastik, który go udaje ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romuch 0 #119 Napisano 23 Października 2013 Raczej plastik. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #120 Napisano 23 Października 2013 SZKODA 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariuszA 1118 #121 Napisano 23 Października 2013 (edytowane) Gratuluję zakupu - prezentu Dobrze, że Rangeman jest większy od Ryśka - w końcu będzie wyglądać jak prawdziwy G-Shock. Mam pytanie o pasek - z jakiego materiału jest wykonany?(można poprosić o zdjęcie paska od środka) Czytałem gdzieś, że wersje na rynek nie Japoński będą mieć paski wykonane ze zwyczajnego plastiku. Edytowane 23 Października 2013 przez MariuszA 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #122 Napisano 23 Października 2013 Modele na rynek japoński mają J w nazwie (GW-9400J, GW-9400BJ, GW-9400J-3) i pasek z włókna węglowego. Modele na pozostałe rynki mają oznaczenie GW-9400 oraz GW-9400-3 i zwykły pasek. Nie ma czarnego z negatywem. Ciekawe, czy jubileuszowy, żółty GW-9430-9 będzie tylko na Japonię? pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #123 Napisano 23 Października 2013 (edytowane) Gratuluję zakupu - prezentu Dobrze, że Rangeman jest większy od Ryśka - w końcu będzie wyglądać jak prawdziwy G-Shock. Mam pytanie o pasek - z jakiego materiału jest wykonany?(można poprosić o zdjęcie paska od środka) Czytałem gdzieś, że wersje na rynek nie Japoński będą mieć paski wykonane ze zwyczajnego plastiku.Co do wielkości, to dla Ciebie zaleta a dla mnie wada A jeśli chodzi o pasek i przyciski, to w tej cenie powinny być takie jak je udają Edytowane 23 Października 2013 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AddMaster 34 #124 Napisano 23 Października 2013 Bardzo dobrze, że ma plastikowe przyciski, kolejny powód, żeby go nie kupować A tak całkiem serio, rozczarowałem się. Rozmiar jak najbardziej OK, ale przyciski i brak roku w dacie go dyskwalifikują, bo bym już go pewnie zamawiał :/ a zamiast tego szukam kompasiku na pasek do Risemana Kto kupił - wrzucać fotki! Pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romuch 0 #125 Napisano 23 Października 2013 Rozumiem, że można się zakręcić i nie wiedzieć jaki jest dzień tygodnia ale jaki jest rok ?!? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach