Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

Śledzę wszystko bardzo dokładnie, gcentral to średnia strona jeżeli chodzi o aktualności, są lepsze a na wusie nie widziałem takiej informacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, pozwolę sobie zmienić temat - jest szansa że na black friday da się gdzieś w dobrej promocji kupić gw-9400, czy do tej pory nie zdarzały się żadne dobre promocje z tej okazji?

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, pozwolę sobie zmienić temat - jest szansa że na black friday da się gdzieś w dobrej promocji kupić gw-9400, czy do tej pory nie zdarzały się żadne dobre promocje z tej okazji?

Mam nówkę jak chcesz wersja podstawowa, leży w skrzyni i czeka.

Tapnięte - Notem 10+

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jaka to będzie dobra promocja?

Nowy na tą chwilę w Polsce kosztuje około 920zl, wiadomo że nie oczekuję że będą dostępne za 500zl. Po prostu pytam, bo wiem że siedzicie w temacie duzo bardziej i dłużej niż ja i pewnie się orientujecie czy takie promocje z okazji Black Friday w branży zegarkowej istnieją, czy nie.

Mam nówkę jak chcesz wersja podstawowa, leży w skrzyni i czeka.

Tapnięte - Notem 10+

A ile za niego chcesz, masz jakiś dowód zakupu? Szukam dla brata, ja już swojego Rangemana kupiłem.

Edytowane przez psk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy na tą chwilę w Polsce kosztuje około 920zl, wiadomo że nie oczekuję że będą dostępne za 500zl. Po prostu pytam, bo wiem że siedzicie w temacie duzo bardziej i dłużej niż ja i pewnie się orientujecie czy takie promocje z okazji Black Friday w branży zegarkowej istnieją, czy nie.

A ile za niego chcesz, masz jakiś dowód zakupu? Szukam dla brata, ja już swojego Rangemana kupiłem.

Pw

Tapnięte - Notem 10+

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najtaniej wyrwiesz za 841 i to z PL dystrybucji na zegarki centrum z kodem RABATMATEJ, na ceny poniżej bym nie liczył nawet na BF :P Edytowane przez murcins

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najtaniej wyrwiesz za 841 i to z PL dystrybucji na zegarki centrum z kodem RABATMATEJ, na ceny poniżej bym nie liczył nawet na BF :P

Dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

post-70887-0-45677900-1574632318.png

Był ?

GW-9405KJ-5JR - świetna wersja

Edytowane przez karloss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Był ?

GW-9405KJ-5JR - świetna wersja

Kółeczko podoba mi się najbardziej.. Edytowane przez p.r.p.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najniższa cena jaka była na Romana Pięknego I to coś koło 550 zł, ale na pewno nie było to w Czarny Piątek i na to bym nie liczył :D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kółeczko podoba mi się najbardziej..

...tylko mam wątpliwości czy pasuje do reszty :unsure:

Chyba wziąłbym ciuchy i założył do DCJ.

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...tylko mam wątpliwości czy pasuje do reszty :unsure:

Chyba wziąłbym ciuchy i założył do DCJ.

No właśnie ta reszta to tak niekoniecznie mnie się widzi. ;) Zdjęcia na wusie chyba widziałem to hmm.. Nie moje kolory. Ale to kółeczko bym podpierniczył i upchnął w jakimś innym romku, bo ładne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najniższa cena jaka była na Romana Pięknego I to coś koło 550 zł, ale na pewno nie było to w Czarny Piątek i na to bym nie liczył :D

Był kiedyś do kupienia nowy za ok. 550 zł …... GW-9400?  ;)

O ile kojarzę (z tego forum) to jego początkowa cena w 2013 r. wynosiła ok 300$.

Podaj proszę jak pamiętasz gdzie i kiedy cena Romana tak spadła.  :o

Na eglobal ceny najniższe jakie zaobserwowałem to ok. 780 - 750,-PLN  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Około rok temu kupiłem Romka za około 600 PLN z europejskiej dystrybucji w sklepie Brandfield, cena była dość korzystna i miałem dodatkowo jeszcze kod na 10% rabatu. Na WS zdaje się kiedyś też były za około 600.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie, na WS, chyba na początku tego roku były w tej cenie i w zeszłym roku koło wakacji.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie, na WS, chyba na początku tego roku były w tej cenie i w zeszłym roku koło wakacji.

Pamiętam tą z początku roku, bo sam kupiłem 2 sztuki. Chyba tomaliusz jeszcze wówczas coś kupił ..

GW-9400-1ER, MTG-910DA, GD-350-1BER, GWG-1000-1A3ER, G-9000-1VER, GW-3500B-1AER, G-9300-1ER, GWN-1000B-1BER, MTG-960DE-2VER, GWG-1000-1AER, GX-56-1AER, GW-6900A-9ER, GW-7900RD-4ER, GW-4000-1A3ER, GW-M5610BC, DW-003H-4T, PRW-3500-1JF, G-7800-1ER, GW-7900-1ER, SPF-60D-7AVER, GW-9300CM-1ER, OC-108D-1A, GST-W100D-1A4ER, GDF-100-4ER, GW-A1000, GXW-56-1BER, GW-3000M-4AER, GW-A1100R-4AER,  GX-56-4ER, GX-56GB-1ER, GWF-D1000-1ER, GWN-1000-2A, GD-X6900-1ER, GW-9400-DCJ, GD-X6930E-9ER, GPW-1000GB-1AER, GW-A1100-1A3ER, GB-6900B-1ER, GW-9200-1E, GWF-D1000B-1ER, GD-400-4ER, GD-X6900SP-1, GWX-8900C-3ER, GD-X6900SP-1JF, GD-X6900 SUPRA, MTG-S1000BD-5AER, GD-X6900FB-8, GW-M5610-1ER, MTG-G1000D-1A2ER, GWF-1000-1C, GWN-Q1000-1AER, GF-8250CM-2ER, GX-56BB-1DR, GA-100ST-2AER, GWX-8900B-7ER, GAW-100-1AER, MTG-S1000D-1AER, GPW-1000-4AER, GPW-2000-1AER, GPW-1000-1BER, GD-X6900CS-7CR, MTG-S1000D-1A4ER, GW-6900BC-1JF., GPW-1000TBS-1AER, MTG-S1000BD-1AER, MTG-S1000V-1AER, GD-X6900MH, GR-B100-1A3ER, GPR-B1000-1ER.

Instagram

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy płatności Revoult wychodziło niecałe 550 zeta  ;)

I tak Jakub, wtedy brałem  :D

1.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak coś to mam do sprzedania Romana w wersji klasik z pozytywnym wyświetlaczem. Więcej info na PW. Cena bardzo, bardzo atrakcyjna, bo siedzi i się kurzy a nosić już go nie będę

Wysłane z mojego MI CC 9 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Przymierzam się do zakupu GW-9400 dla syna.

Chodzi mi o pewną dystrybucję i rozszerzoną gwarancję.

Czy można gdzieś jeszcze kupić ten zegarek po dobrej cenie z opcją rozszerzenia gwarancji? 

Czy ew. zakup od Kaktusa i rozszerzenie gwarancji od nich jest równie wiarygodny?

pzdr

Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Przymierzam się do zakupu GW-9400 dla syna.

Chodzi mi o pewną dystrybucję i rozszerzoną gwarancję.

Czy można gdzieś jeszcze kupić ten zegarek po dobrej cenie z opcją rozszerzenia gwarancji? 

Czy ew. zakup od Kaktusa i rozszerzenie gwarancji od nich jest równie wiarygodny?

pzdr

Marek

Jeśli chcesz zegarek z opcją rozszerzonej gwarancji to tylko oficjalne punkty dystrybucji wchodzą w grę i cena w okolicy 900PLN

https://www.ceneo.pl/26674875;pla?se=YxWbm1iqQxdyrhZALD2q0_UL_WUc7rQs&gclid=EAIaIQobChMIjsbm___I5gIVD-h3Ch2qvAWfEAYYASABEgLho_D_BwE#tab=click

Edit: Tak tylko dodam że w przypadku cyfrowych g-shock'ów jeśli zegarek "ruszy" w czasie pierwszego uruchamiania modułu to opcja że ulegnie awarii jest bardzo nikła - gdyż moduł nie posiada elementów mechanicznych i tak naprawdę nie bardzo ma się co w środku zepsuć więc kwestia sensu posiadania rozszerzonej gwarancji jest tutaj mocno dyskusyjna - druga sprawa to "profesjonalizm" autoryzowanego serwisu Zibi - czyli oficjalnego serwisu Casio w naszym kraju... sam korzystałem z tego serwisu raz i raczej więcej tego nie zrobię, wolę skorzystać z pomocy bardziej doświadczonych kolegów z forum - tak że na Twoim miejscu nie zwracałbym uwagi na rozszerzenie gwarancji jeśli miało by to jakikolwiek wpływ na cenę.

Edytowane przez Daito

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi