Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

TeJot

Sondaż – zegarek klubowy Chronos-Art 2015.

SONDA ZAINTERESOWANIA:  

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

No i o to chodzi - już się bałem ze 50 mm nie uda się wywalczyć ;)

Panie Pawle czy regulatora można u Pana zobaczyć albo dałoby go radę bardzo dokładnie obfocic ? Mnie interesowalaby personalizacja w stylu imię i nazwisko np na mostu ale skoro dekret miałby być pełny to może i tak udałoby się taka personalizacja wykonac? Przy okazji proszę rownież o projekt dekla.

W moim przypadku- chciałbym zobaczyć wiecej zdjęć zanim zdecyduje się która wersje kolrystyczna regulatora wybrać. Na pewno śruby przy uszach i wszystko jedno jaki pasek, może być pod kolor tarczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli imie mazwisko ,nik nie jest personalizacją to już nie wiem o co chodzi ?? :(

W regulatorze?

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście dekiel i mostek...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W regulatorze?

Jeśli imie mazwisko ,nik nie jest personalizacją to już nie wiem o co chodzi ?? :(

No właśnie - czy także w regulatorze ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez obrazy - co najmniej 2 osoby nie załapały a to tylko 3 literki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Systematyzując sprawę dekla:

Deja-Vu: dekiel pełny personalizowany grawerem ( imie, nazwisk, nik) + dodatkowy dekiel przeszklonyRegulator: tylko dekiel pełny z wygrawerowanym wizerunkiem Chronosa

Ten wpis rozumiem,źe : imię, nazwisko,nick dotyczy tylko deja-vu

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pawle powyżej napisałeś w jednym poście, że w Regulatorze będzie ten grawer Chronosa, a odnośnie Dej-vu, że może byc personalizacja dekla stąd zapewne te wątpliwości, czy własne napisy tez będa mogły być w przypadku regulatora. Tak przynajmniej rozumiem wątpliwości kolegów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I dalej powtarzam pytanko - czy oprócz tego  graweru Cgronisa czy naszych indywidualnych napisów, będzie coś dot. limitki, klubowca ( a może nie na zegarku a np. pudełku czy jakis "certyfikacik" np. zostanie wydany :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten wpis rozumiem,źe : imię, nazwisko,nick dotyczy tylko deja-vu

Jeśli wprowadziłem w błąd lub nie dopowiedziałem to już prostuję:

Grawer Chronosa + imię, nazw. lub nick będzie wygrawerowany na każdym modelu edycji klubowej.

"Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli bedzie zegarkiem klubowym to tak 

Oczywiście może być i certyfikat 

Panowie zadecydują 

Też uważam że warto o to zadbać. Wyróżni to edycję klubową. Pytanie gdzie umieścić te napisy? Również na deklu?  

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wstępnie regulator - na razie nie jestem do końca zdecydowany na kolorystykę ( zerknąłbym też na wersję black). Chętnie poznałbym też ew. harmonogram prac, zaliczek itp. - to z pewnością przyspieszyłoby b. konkretną decyzję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też uważam że warto o to zadbać. Wyróżni to edycję klubową. Pytanie gdzie umieścić te napisy? Również na deklu?  

Warto zobaczyc tego dekla z tym grawerem, może któryś z naszych grafików nakreśli wtedy jakiś projekcik - gdzie i jakie napisy dot. klubowca tam umieścić :) Ja osobiście uważam, że warto bo skoro jest to temat dot. zegarka klubowego 2015 od Chronos-Art to trzeba to wyraźnie zaznaczyć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie spoko z zaliczkami to najmniejszy problem  Harmonogram co to jest ? :)

A to na kiedy kaskę trzeba będzie mieć. :)  Może coś mi umknęło z wcześniejszych inf. ale chciałbym wiedzieć kiedy przewidywana jest (orientacyjnie rzecz jasna)realizacja projektu ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paweł, jak myślisz czy w przypadku tarczy porcelanowej, dasz rade zrobić wgłębienia cos w tym stylu w ramach tego projektu?

2.jpg?screen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli będzie to zegarek klubowy to certyfikat papierowy z "namaszczeniem KMZiZ" jak najbardziej tak!

Jednak jestem przeciwny grawerowaniu KMZiZ na deklu bo po prostu mi osobiście się to nie podoba i popsuje to cały zegarek, który może być największym hitem od kilku lat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość norbie

Bardzo proszę osoby które już wpisały się na listę o potwierdzenie chęci nabycia zegarka Chronos-Art dodatkowym postem w wątku ze wskazaniem„Regulator” bądź „Deja-Vu” – na tej podstawie zaktualizuję obecną listę uczestników projektu. 

Regulator.

TeJot - straszny bałagan zrobił się w wątku. Może pytania w sprawach technicznych i odpowiedzi na nie wydzielić do osobnego wątku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze kluczowe ilu musi byc chętnych żeby zegarek był klubowym

Pozdrawiam
Piotrek

imageproxy1.jpg.39195932474b734d12bdf1ef8370670e.jpg 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak widać na przykładzie Dornblutha - 10 szt. 

Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli będzie to zegarek klubowy to certyfikat papierowy z "namaszczeniem KMZiZ" jak najbardziej tak!

Jednak jestem przeciwny grawerowaniu KMZiZ na deklu bo po prostu mi osobiście się to nie podoba i popsuje to cały zegarek, który może być największym hitem od kilku lat.

Może faktycznie warto pozostać jedynie przy wygrawerowanym nr limitacji (np.: 11/30), a wszelkie inne oznaczenia klubowe przenieść na certyfikat. Pomysł mi się podoba.  

Regulator.

TeJot - straszny bałagan zrobił się w wątku. Może pytania w sprawach technicznych i odpowiedzi na nie wydzielić do osobnego wątku?

Małymi i systematycznymi krokami zmierzamy do konsensusu w sprawie oczekiwań versus możliwości technicznych w ramach projektu. Myślę, że kluczowe decyzje co do wersji, modelu i tak zapadną po zobaczeniu Regulatora na żywo i na zdjęciach. 

Na tą chwilę uważam, że wszystkie dyskusje dotyczące klubowego Chronos-Art. mamy w jednym miejscu i tak jest ok. Doprecyzujemy szczegóły, co jakiś czas będę aktualizował listę i po prezentacji Regulatora na żywo i konkretnych decyzjach zakupowych wyodrębnimy wątki celowe.   

Co do minimalnej ilości "klubowego" myślę, że już wstępnie spełniliśmy to kryterium a jeśli okaże się inaczej, zrobimy zakup grupowy. Chciałbym jednak żeby to był Zegarek Klubowy bo zapowiada się na prawdę wyjątkowy projekt.        

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.