Klub Miłośników Zegarów i Zegarków: Sprzedam - ilość postów czy czas na Forum - Klub Miłośników Zegarów i Zegarków

Skocz do zawartości

Otwórz

Klub Miłośników Zegarów i Zegarków Facebook Feed

Najnowsze tematy

• 4 stron +
  • « Pierwsza
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Sprzedam - ilość postów czy czas na Forum dlaczego nie pełna demokracja

#61 Użytkownik nie jest zalogowany   fly 

• Grupa: Użytkownik
  • Postów 37

Napisano 15 marzec 2012 - 13:54

nie liczyłbym na jakiekolwiek zmiany
w ogóle dyskusja bez udziału modów jest wg. mnie jałowa
czas zamknąć temat ;)

#62 Użytkownik nie jest zalogowany   mariusz_omega 

• Grupa: Nowy Użytkownik
  • Postów 23

Napisano 15 marzec 2012 - 15:30

ok. Dodam jeszcze że dodatkowym warunkiem może być polubienie Klubu Miłośników Zegarów i Zegarków na Facebooku. Portale społecznościowe. Tam można dowiedzieć się wszystkiego o człowieku;)

#63 Użytkownik nie jest zalogowany   dr.w 

• Wyświetl galerię
  • Postów 25

Napisano 15 marzec 2012 - 22:06

A jak ktoś nie ma tam konta?

#64 Użytkownik nie jest zalogowany   zzooss 

• Postów 34

Napisano 22 marzec 2012 - 09:31

Nie mam nic do powiedzenia, więc sie nie odzywam. Jestem rok na forum i praktycznie codziennie spędzam po kilkadziesiąt minut na jego czytaniu. Czy jestem aktywnym uczestnikiem? Zacząłem swoją przygodę zegarkową od 0. Teraz wiem trochę więcej, nie czuję się na tyle kompetentny, aby pisać o sprawach merytorycznych, natomiast dyskusje o wyższości świąt jednych nad drugimi mało mnie bawią, tym bardziej że czasem mam zastrzeżenia do sposobu wyrażania myśli przez niektórych. Kupiłem trzy zegarki (nienajtańsze), parę pasków.Mogłem swoje oferty składać w tematach i dzięki temu moim zdaniem wszystko było jasne. Nikt mnie nie oszukał. Transakcje zostały przeprowadzone bez problemów i na poziomie. Argument, że ktoś wolał kolegę i mu sprzedał, jest dla mnie nie do przyjęcia. W ten sposób niech przy kawie się dogadują. Granica 50 postów jest absurdalna i spowoduje zaśmiecenie forum, a takie podejście moderatorów świadczy niestety o mało kreatywnym podejściu do tematu.

#65 Użytkownik nie jest zalogowany   dariusz chlastawa 

• Prezes Stowarzyszenia
  • Grupa: Zarząd Stowarzyszenia KMZiZ
  • Postów 3773
  • Hobby:zegarki,science fiction,podróże

Napisano 22 marzec 2012 - 15:03

każde rozwiązanie ma wady
50 postów ma być barierą na zasadzie , żeby nie było że ktoś nowy wpada i robi smietnik w dziale Sprzedam
Próba szybkiego nabicia 50 też spotyka się z szybką reakcją

z drugiej strony WSZYSTKIE prośby osób bedących długo na forum , ale bez ostrzeżeń i majacych za mało postów ,a dotyczące umozliwienia wystawiania ofert - zostały uzwględnione
Więc na pewno nikt nie jest poszkodowany

#66 Użytkownik nie jest zalogowany   basterall 

• Postów 21

Napisano 26 marzec 2012 - 14:24

Wyświetl postUżytkownik Szajmon dnia 05 marzec 2012 - 14:50 napisał

@ golo:
A kto Ci broni składania ofert kupna? od kontaktu ze sprzedającym masz wiadomości prywatne które nie są blokowane w zależności od liczby posiadanych postów. Ja kupiłem zegarek na forum nie mając 50 postów i nikt mi z tym problemów nie robił. Poza tym w regulaminie działu sprzedam jest zaznaczone (aż pozwolę sobie zacytować):

"8. Do kontaktu z właścicielem ogłoszenia służą prywatne wiadomości, e-mail i inne wyszczególnione przez niego sposoby komunikacji."

Także moim zdaniem bezsensowne marudzenie przy powodzie jaki podałeś.

Już widziałem ogłoszenia, w których warunkiem rezerwacji jest napisanie w danym wątku ...

Zakaz pisania powinien być zniesiony ... jedynie zakładanie tematów powinno się ograniczać do właśnie wymaganej liczby postów ...

Udostępnij ten temat:

• 4 stron +
  • « Pierwsza
  • 2
  • 3
  • 4