eye_lip 23403 #1 Napisano 6 Marca 2014 Wpadł w ręce przypadkowo... i zostaje na 100%. Świetny pilot, prawdziwa narzędziowa koperta 40mm - jej surowy kształt to mocne nawiązanie do b-uhrów z II wojny światowej. WR 200m, zakręcana koronka, piękny dekiel i bardzo dobra luma. Wersja professional ma moim zdaniem najpiękniejszą kombinację tarczy i wskazówek, dużo lepszą niż flieger. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 890 #2 Napisano 6 Marca 2014 Świetny zegarek. Bardzo też podoba mi się pasek. czy to twoja produkcja? Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitzmaker 2 #3 Napisano 6 Marca 2014 faajny:) gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #4 Napisano 6 Marca 2014 Zegarek obleci, pasek rewelacja, tylko dlaczego klamra od IWC ? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_Michal 9 #5 Napisano 6 Marca 2014 Robi wrażenie. Bardzo dobrze się komponują wskazówki z tarczą dzięki czarnym częścią. Wskazówka sekundowa przez to, że jest czerwona w elegancki sposób przełamuje kolory. Świetna luma, piękne wykończenia. Pasek dopełnia pozostałe elementy. Naprawdę godny polecenia zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 925 #6 Napisano 6 Marca 2014 Zrób mi taki pasek tylko czarny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 23403 #7 Napisano 6 Marca 2014 Pasek mojej produkcji z ładownicy do Carl Gustav (ten kamuflarz na pasku jest prawdziwy, naturalny). Klamra od IWC pasowała mi do stylu paska. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buczo 1510 #8 Napisano 6 Marca 2014 Zdjęcia bardzo dobre, a zegarek genialny. Koperta w fajnym rozmiarze, tarcza, luma, wskazówki, dekiel super! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 79028 #9 Napisano 6 Marca 2014 Bardzo fajne połączenie zegarka z paskiem i klamrą Gratulacje. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRISTOF_KON 22062 #10 Napisano 6 Marca 2014 Fajny sikor rewelacyjnie wygląda w nocy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #11 Napisano 6 Marca 2014 Zdjęcia super , pasek także . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 77388 #12 Napisano 12 Marca 2014 świetny zestaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zooropa156 415 #13 Napisano 12 Marca 2014 ten Fortis ma wszystko co niezbędne do codziennego użytku - REWELACYJNY Sikor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 23403 #14 Napisano 12 Marca 2014 Dzieki, właśnie go mam na ręku :-) 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #15 Napisano 13 Marca 2014 Zegarek jak zegarek ale pasek i zdjęcia super. 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 6839 #16 Napisano 21 Marca 2014 po prostu PIKNY!!! 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 23403 #17 Napisano 24 Marca 2014 Postanowiłem sprawdzić jak Pilot będzie wyglądał w trochę mniej narzędziowym klimacie - akurat widoczny pasek został wykonany do IWC SPITFIRE MARK XVI, więc teoretycznie powinien pasować, nawet nie zakładałem go fizycznie, został tylko włożony w uszy bez teleskopów do zdjęć. Ciekaw jestem opinii takiej kombinacji, bo myślę o jakimś nowym czarnym krokodylu i nie wiem czy zrobić coś takiego jak poniżej czy bardziej pilota z nitami. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zooropa156 415 #18 Napisano 24 Marca 2014 Jeśli chodzi o moje gusta, to jednak krokodyl mi nie bardzo pasuje w tym zestawie, no może gdyby tak był przeszyty po bokach jakąś nitką. Tak to widzę, to tyle bo o samym zegarku już wcześniej wyraziłem swój zachwyt. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 79028 #19 Napisano 24 Marca 2014 Pasek bardzo fajny ale chyba nie do tego Fortisa. Czarny z grubej skóry myślę, że będzie pasował. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #20 Napisano 24 Marca 2014 Fortis piekny, pasek rowniez; ale ten pierwszy, nie ten drugi (no i, jak zauwazyl kol. kornel91 powyzej, moglby byc pasek troche grubszy). Na tym pierwszym pasku wyglada po prostu super. No i fotki tez ladne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 23403 #21 Napisano 12 Kwietnia 2014 Panowie, trzecie podejście do paska w Fortisie. Chyba ok. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelee 10 #22 Napisano 12 Kwietnia 2014 Najlepsze połączenie z trzech zaprezentowanych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 23403 #23 Napisano 12 Kwietnia 2014 Mam jeszcze w zanadrzu starego powycieranego aligatora IWC, będzie chyba ostatni. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #24 Napisano 12 Kwietnia 2014 Na tym pasku tez fajnie wyglada, ale temu zegarkowi najlepiej chyba pasuje (jest to jakby nie bylo pilot watch) ten pierwszy pasek z nitami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 890 #25 Napisano 12 Kwietnia 2014 Zielona cordura w pilocie no najlepsze połączenie. Wiem bo mam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach