rk7000 3585 #926 Napisano 22 Września 2019 A może Haas jako 3 a po kilku nieudanych wyścigach zamiana z Romanem? 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kon1981 18 #927 Napisano 22 Września 2019 To jest teoretycznie najlepsza opcja, ale... po padocku krążą plotki, że Haas jest lub będzie na sprzedaż, ponoć kierunki arabskie. To może tłumaczyć brak chęci że strony Roberta czy Nicko. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #928 Napisano 22 Września 2019 Stawiam na Racing Point. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kon1981 18 #929 Napisano 22 Września 2019 Ja obstawiam, że mistrzostwo świata dalej możliwe. Marzenia nie bolą Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #930 Napisano 22 Września 2019 Ja obstawiam, że mistrzostwo świata dalej możliwe. Marzenia nie bolą Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Ok, ale czyje? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43620 #931 Napisano 22 Września 2019 (edytowane) Mistrzostwo dziaiaj jest możliwe tylko w Gwieździe lub Koniu. Do Gwiazdy jak pójdzie to nie ma szans na bolid w wyścigu. Już prędzej w Koniu. Ale musiałby wysadzić z fotela Sebe, który i tak nie umie jeździć. Edytowane 22 Września 2019 przez Dorian06 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #932 Napisano 22 Września 2019 Mistrzostwo dziaiaj jest możliwe tylko w Gwieździe lub Koniu. Do Gwiazdy jak pójdzie to nie ma szans na bolid w wyścigu. Już prędzej w Koniu. Ale musiałby wysadzić z fotela Sebe, który i tak nie umie jeździć. Seb nieco się pogubił, to fakt. Może myślał sobie, że będzie dla Ferrari kimś takim, jak M. Schumacher na początku XX wieku. Może u boku Leclerka, który już kupił sobie Tifosich, stracił gdzieś motywację. Ale pisanie o czterokrotnym mistrzu świata, że nie umie jeździć? Może obejrzyj jego pierwsze zwycięstwo na Monzy, w 2008 roku, w Torro Roso 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3585 #933 Napisano 22 Września 2019 W F1 wszystko jest bardzo dynamiczne, właśnie czytam że stary Stroll twierdzi, że podpisze kontrakt z Robertem. 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #934 Napisano 22 Września 2019 A czy ktoś może przypomnieć, jak długie kontrakty mają młody Stroll i Perez? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3585 #935 Napisano 22 Września 2019 Perez podpisał na 3 lata a Stroll to pewnie dożywotni 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #936 Napisano 22 Września 2019 No tak, młody Stroll to wiadomo ;-) To zakładając, że RK faktycznie trafi do Racing Point, to o co tu może chodzić? Czy liczy na to, że będzie w stanie się pokazać na tyle w testach i treningach, że w 2021 znajdzie sobie gdzieś fotel wyścigowy? Bo przy takich kontraktach, to w Racing Point będzie o taki fotel ciężko, oczywiście przy założeniu, że coś nadzwyczajnego się nie wydarzy... No i w takim układzie ciekawi mnie, w jakiej serii będzie to ściganie, o którym RK sam przecież mówi? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43620 #937 Napisano 22 Września 2019 ...Ale pisanie o czterokrotnym mistrzu świata, że nie umie jeździć?...Te mistrzostwa to zdobył Adrian. Seb był asystentem, podobnie jak Pani/Pan który sprząta jest asystentem mopa. Wg mnie jest jednym ze słabszych kierowców w stawce. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #938 Napisano 22 Września 2019 (edytowane) Spoko, przyjmuję Twoje zdanie do milczącej dezaprobaty. I tak sobie myślę, że skoro był w stanie pojechać wyścig taki, jak na Monzie w 2008 roku, w takim a nie innym samochodem, to jednak o czymś świadczy. I na pewno nie o tym, że to "asystent" ;-) Edytowane 22 Września 2019 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kon1981 18 #939 Napisano 22 Września 2019 Mistrzostwo dziaiaj jest możliwe tylko w Gwieździe lub Koniu. Do Gwiazdy jak pójdzie to nie ma szans na bolid w wyścigu. Już prędzej w Koniu. Ale musiałby wysadzić z fotela Sebe, który i tak nie umie jeździć. Tak, tak, te kilka mistrzostw to w chipsach wylosował, Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu TapatalkaOk, ale czyje?A komu tutaj kibicujecie? Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #940 Napisano 22 Września 2019 Ja Maxowi... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 585 #941 Napisano 22 Września 2019 Codziennie medialne wrzutki o Kubicy, ktore mozna podsumowac tak: rezerwowy w F1 albo startuje w DTM. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43620 #942 Napisano 22 Września 2019 Tak, tak, te kilka mistrzostw to w chipsach wylosował, ...Ciężej coś w chipsach wylosować niż Jemu było dojechać (bo nie wolno pisać zdobyć) te mistrzostwa. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kon1981 18 #943 Napisano 22 Września 2019 Ja Maxowi...Ja zaraz po Robercie, również Maxowi, później CL. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masu 9736 #944 Napisano 22 Września 2019 Ja na pewno Leclercowi. Max jakoś mnie irytuje z charakteru, ale z drugiej strony trzeba w F1 takich walczaków. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #945 Napisano 22 Września 2019 Trzeba, bez dwóch zdań. Mi Max przypomina trochę Sennę i może dlatego mu kibicuję... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4700 #946 Napisano 22 Września 2019 Ja na pewno Leclercowi. Max jakoś mnie irytuje z charakteru, ale z drugiej strony trzeba w F1 takich walczaków. Na Netflixie jest ciekawy serial o F1, bodaj o poprzednim sezonie - widać w nim dobrze jakie to dupki, zwłaszcza Max Pewnie sporo w tym roboty "motywatorów" ale rys charakteru pewnie też.Senna był zadziorny ale raczej nie bucowaty, a takich jak Prost to już chyba dzisiaj w ogóle nie ma. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masu 9736 #947 Napisano 22 Września 2019 Na Netflixie jest ciekawy serial o F1, bodaj o poprzednim sezonie - widać w nim dobrze jakie to dupki, zwłaszcza Max Pewnie sporo w tym roboty "motywatorów" ale rys charakteru pewnie też.Senna był zadziorny ale raczej nie bucowaty, a takich jak Prost to już chyba dzisiaj w ogóle nie ma.Mówisz o F1: Jazda o życie? Bo ten widziałem i z ogromną niecierpliwością czekam na drugi sezon. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4700 #948 Napisano 22 Września 2019 Tak, dokładnie o tym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #949 Napisano 24 Września 2019 Apelacja Alfy odrzucona: https://powrotroberta.pl/2019/09/apelacja-alfy-romeo-odrzucona-kubica-zachowuje-punkt.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masu 9736 #950 Napisano 24 Września 2019 Apelacja Alfy odrzucona: https://powrotroberta.pl/2019/09/apelacja-alfy-romeo-odrzucona-kubica-zachowuje-punkt.htmlI słusznie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach