Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
rproch

NIE PRZEPŁACAJCIE NA ALLEGRO

Rekomendowane odpowiedzi

Czytając komentarze tego użytkownika, wydaje się ok. Z komentarzy wynika też, że w przypadku jakiś problemów, warto się z nim skontaktować i ewentualnie wyjaśnić sprawę.

Zastanawiałem się nad kupnem u niego wielokrotnie, ale cena... cóż, jest dość wysoka, ale jeśli jest to tak dobry stan, to wydaje się adekwatna (jeśli wszystko z nim jest ok)

Czy widziałeś taki zegarek na żywo? One są dość małe, jak na dzisiejsze standardy.

Dzięki za informacje odnośnie tego sprzedającego, faktycznie z komentarzy i jego ocen wynika, że jest ok. Niestety nie miałem okazji widzieć takiego zegarka na żywo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ten Atlantic od tego "pana"? A dokładniej jego tarcza jest oryginalna, czy po renowacji?http://allegro.pl/atlantic-worldmaster-lata-70-te-cudowny-model-i4467262864.html

Dopiero co liznąłem temat... ale chyba nigdy Sowieci nie przyklejali foli do dekielków?

Edytowane przez Nucky Thompson

Dobre, bo сделано в CCCP

Goral35: "arbuz do ubioru dojrzalego FACETA nijak mi nie pasuje !! chyba ze gosc sobie torebeczke jak teletubis od razu zafunduje ! arbuzy sie je albo wklada do skrzynek :)"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet jakby sie trafiło co u niego w oryginale to i tak cena poleci w kosmos ze wzgledu na podbijanie z multikont. Lepiej omijać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ten Atlantic od tego "pana"? A dokładniej jego tarcza jest oryginalna, czy po renowacji?http://allegro.pl/atlantic-worldmaster-lata-70-te-cudowny-model-i4467262864.html

Dopiero co liznąłem temat... ale chyba nigdy Sowieci nie przyklejali foli do dekielków?

Atlantic może i oryginalny, chyba nawet rzeczywiście może być, że nie był w renowacji, ale..............produkcja to raczej późne lata 80, może nawet 90, więc z wiekiem to raczej pan przesadził. Ponadto mechanizm raczej taki nieciekawy (nie Atlanticowy;-)).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tam czepi

Ta tarcza wisiała na alle około miesiąca, za (jak dobrze pamiętam) 35 zł. A zegarek nie noszony :D

Oj tam czepiasz się! Pewnie że nie noszony jak dopiero co tarcza założona ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widać jak czarna na białym :D

Co ten sekundnik taki wygięty?...

Dobre, bo сделано в CCCP

Goral35: "arbuz do ubioru dojrzalego FACETA nijak mi nie pasuje !! chyba ze gosc sobie torebeczke jak teletubis od razu zafunduje ! arbuzy sie je albo wklada do skrzynek :)"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widać jak czarna na białym :D

Co ten sekundnik taki wygięty?...

Bywa, wygiął się od leżenia w szufladzie :P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może mam przewidzenia, od paru miesięcy związane z aukcjami tegoż użytkownika Allegro. Niemal (?) WSZYSTKIE zegarki jakie wystawia są idealne, albo prawie idealne i oryginalne w 100%. Dobrze, że jest to forum, dzięki czemu można poznać jak jest naprawdę  B)

Dobre, bo сделано в CCCP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek może ładny ale wydaje mi się że nie wyjątkowy, a cena za niego wyszła całkiem ładna :)  212 zł i to wylicytował nasz kolega. Czyżbym czegoś nie wiedział o tym modelu??? :huh:

http://allegro.pl/piekny-meski-zegarek-rakieta-pozlacany-au-raketa-i4489013229.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie jest często spotykany model i w dobrym stanie więc może dlatego. Wydaje mi się że z tego modelu rakiety najrzadszy/poszukiwany jest ten z rysunkiem rakiety na tarczy.

post-27093-0-52023500-1408511873_thumb.jpg

Edytowane przez gregch

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale Rakieta.

Dobre, bo сделано в CCCP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejna aukcja na której działa magia zdjęć...

Datownik niewłaściwy, koperta nadająca się na złom a cena.... już ponad 90zł... sam zegarek wart jest max 50zł.

http://allegro.pl/duza-zlocona-sekonda-automatic-27j-ussr-i4520936326.html

Datownik zgoda, ale za 50 to sam bym kupił. Za 90 już nie bo koperta - masz rację. Choć nie takie koperty po cape codzie wyglądały jak nowe... :D

Edytowane przez kchrapek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi