Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
rproch

NIE PRZEPŁACAJCIE NA ALLEGRO

Rekomendowane odpowiedzi

Chociaż mógł Bałtyk napisać a nie Blonex bardziej by pasowało 

Edytowane przez Paweł Bury.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patriota powinien pisać prawidłowo, a tak to d..a nie patriota.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

patriota co obsrywa poljota :) 

Patriota powinien pisać prawidłowo

czepcie się tramwaja, @Ksawery! - każden jeden widzi, że kaligrafia równiutka i staranna

Tylko kuźwa nie w tym miejscu co trzeba i za grubym pędzlem... ale trzy i pół stówki za robotę, się należy!!!

Edytowane przez cofer

koszyk tourbilliona do hublota ...niebity! kupię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tutaj tutaj... to wostoczek-rodzyneczek ale trzy trójki za niego, to zdecydowanie sporo

koszyk tourbilliona do hublota ...niebity! kupię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie tylko szkło do zmiany, stan ogólny nie jest zły, po umyciu wyjdzie całkiem niezły egzemplarz. Inna sprawa, że szkło zbrojone a to już inna bajka....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://allegro.pl/rarytas-poljot-automatic-30-kamieni-nos-i5177601672.htmlMimo, że nie mam wielkiego zaufania do sprzedającego, to myślałem, że uda mi się o niego powalczyć. Miało być fajne wzbogacenie kolekcji moich automatycznych Poljotów, byłem w stanie dać nawet 250 zł, ale cóż... chyba jednak nie tym razem :D Cena pewnie kolo 300 zł się zatrzyma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://allegro.pl/rarytas-poljot-automatic-30-kamieni-nos-i5177601672.htmlMimo, że nie mam wielkiego zaufania do sprzedającego, to myślałem, że uda mi się o niego powalczyć. Miało być fajne wzbogacenie kolekcji moich automatycznych Poljotów, byłem w stanie dać nawet 250 zł, ale cóż... chyba jednak nie tym razem :D Cena pewnie kolo 300 zł się zatrzyma.

Zegareczek ładny, ładna tez cena. Ja jednak zastanawiam się czy zegarek jest oryginałem? Pierwszy raz widzę Poljota 30 kamieniowego w takiej kopercie. W tej kopercie występowały Poljoty 23 kamieniowe. 29 i 30 wystepowały wg. mnie w innych kopertach. Nie chce mi sie szukać w katalogach, moge się też mylić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To inny egzemplarz tego samego modelu - tak mi się wydaje. Tamten miał zbite szkło, ten ma porysowane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Były dwa wystawione przez tego sprzedającego o ile pamiętam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trzy setki za Burana to wcale nie jest wiele, widziałem bardziej popularne modele które poszły za o wyższą cenę ( chociażby popularne poljoty 29jevels)

! Zresztą jak często pojawia się Buran na serwisach w dobrym stanie ??

KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trzy setki za Burana to wcale nie jest wiele, widziałem bardziej popularne modele które poszły za o wyższą cenę ( chociażby popularne poljoty 29jevels)

! Zresztą jak często pojawia się Buran na serwisach w dobrym stanie ??

Zgadzam się, że niezbyt, ale gdyby to była aż taka okazja, to już by go nie było...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://allegro.pl/zegarek-rakieta-paketa-polarica-24h-oryginal-i5182763396.htmlholowanie ?

http://allegro.pl/zegarek-rakieta-zlocona-podwojny-kalendarz-i5194602814.htmlsprzedawca przedstawia się jako zegarmistrz a sprzedaje składaki...
"Każdy zegarek jest sprawdzony i nie ma mowy o żadnych problemach mechanicznych"
http://allegro.pl/zegarek-slawa-mechaniczny-i5199777714.htmla sekundnika brak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepłacone. Koperta nowa, ale ring skorodowany po brzegach, tarcza nie najświeższa, mechanizm również. Składaczek w nowej kopercie. Fajne pudełko w zestawie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym trafił na tę aukcję to poważnie bym się zastanowił czy też nie przepłacić. Chyba że to składak jak kolega wyżej pisze.

Edytowane przez Pilot353

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To przepłacone?

Tak sądzę. Podejrzewam że to owoc pojawienia się na allegro nowych kopert do krabików. Koperta moim zdaniem nowa, ale werk ewidentnie swoje przeszedł. Pudełko to oczywiście miły dodatek, ale chyba jest starsze od zegarka.

pozdrawiam

Narfas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym trafił na tę aukcję to poważnie bym się zastanowił czy też nie przepłacić. Chyba że to składak jak kolega wyżej pisze.

Ten zegarek pojawił się parę stron temu w tym wątku, kiedy aukcja jeszcze trwała. I zdaje się że za parę lat nikt nie będzie wnikał czy to składak czy nie.

pozdrawiam

Narfas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z kronikarskiego obowiązku:

http://allegro.pl/kirowskije-krab-lata-50-t-stan-fabryczny-w-pudelku-i5156292322.html

250 z przesyłką to chyba rekord za "zębatego" krabika.

pozdrawiam

Narfas

Aha, nie jest to rekord. Zapłaciłem kiedyś za "zębatego" kraba 292 złote w portalu A...o. Tylko że był to prawdziwy szufladowiec, co słońca całe swoje życie nie widział. Ring ma też innego koloru - czerwony (nie wyblakł - prawdziwie czerwony).

Do tej pory uważam że przepłaciłem, ale zrobiłem to z premedytacją :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi