Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
rproch

NIE PRZEPŁACAJCIE NA ALLEGRO

Rekomendowane odpowiedzi

widzialem ostatnio w tychach na targu kolesia, mial ich chyba z 5, ale na zywo jakos to tak nieciekawie wyglada

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krzysiek,podtrzymujesz chęć pozbycia się mechanizmu z złotą tarczą damskiej czajki? A może masz też na zbyciu bransoletki do damskich zegarków?Chętnie kupię i gratuluję stronki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krzysiek,podtrzymujesz chęć pozbycia się mechanizmu z złotą tarczą damskiej czajki? A może masz też na zbyciu bransoletki do damskich zegarków?Chętnie kupię i gratuluję stronki.

oczywiscie, powiedz mi tylko ktory to werk? bo troche ich jest. poza tym mam prawie noweczke czajke damska zlota ze zlota branzoletka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A najsmieszniejsze, ze w pewnym sensie była to w zasadzie okazja :wink:

zegarek> 1.000 $ =podatek od snobizmu;-)
Noszone m.in.GP,IWC,Zenith,SeikoGQ,GP,Movado,Omega,Longines,Eterna,Vulcain,Rado,Wittnauer,Bulova,Hamilton,Cyma,Doxa,Gruen,Tissot,Helvetia,Onsa, itd.,Polacy,Niemcy,sowieci itd..>200

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tak wygladalem przed chwilka -> :shock:

Też :shock:

Cóż, jakby był jeszcze z polskim werkiem - zrozumiałbym.

J.

Jacek Tomczak - Janowski

-=WSzA=-

Warsztat Szyderstwa Artystycznego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten Błonie podsunął mi pomysł - chyba będę robił listy rekordzistów jeśli chodzi o osiągane ceny. 510zł za zegarek, za który kiedyś zapłaciłem 20zł to niezły wynik i pretendent do tytułu najbardziej przepłaconego zegarka roku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, ale on włozył jakies 150 zł w takie "odpicowanie" tego zegarka, bo jesli zapłaciłes 20 zł za Błonie w podobnym stanie, tos w czepku urodzony :lol:

Noszone m.in.GP,IWC,Zenith,SeikoGQ,GP,Movado,Omega,Longines,Eterna,Vulcain,Rado,Wittnauer,Bulova,Hamilton,Cyma,Doxa,Gruen,Tissot,Helvetia,Onsa, itd.,Polacy,Niemcy,sowieci itd..>200

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niby mam inny model:

dsc02737mediumfilteredgi8.jpg

ale jak policzylem 25zl za zegarek, nawet jesli bym chromowal koperte to 25 kolejne i przeczyszczenie z wymiana osi balansu 15 zl to wychodzi 65pln. a ostatnio koles idento sprzedawal za 200. lim pewnie by jeszcze wiecej dostal.

zgadzam sie z Wociem, przeplacone jak cholera :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do tego, ze strasznie przepłacone to nie ma najmniejszych watpliwości :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość likus
strasznie przepłacone to nie ma najmniejszych watpliwości :!:

Antyki sa tyle warte ile ktoś moze za nie zapłacić, jak ludzie zaczną płacić 5 stówek za zegarek wart do tej pory 50 zł to znaczy że taky jest popyt, a czyt to wartoś realna czy sentymantalna to już inna kwestia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
strasznie przepłacone to nie ma najmniejszych watpliwości :!:

Antyki sa tyle warte ile ktoś moze za nie zapłacić, jak ludzie zaczną płacić 5 stówek za zegarek wart do tej pory 50 zł to znaczy że taky jest popyt, a czyt to wartoś realna czy sentymantalna to już inna kwestia.

Niby racja, bo rynek zawsze weryfikuje cenę przedmiotu, ale ...Jesli

mozna zazwyczaj kupic jakis przedmiot za cene x, a nagle ktos kupi podobny, albo nawet taki sam przedmiot za cene wielokrotnie większa, to wówczas jednak uprawnione jest stwierdzenie, ze przepłacił.

Niezaleznie od tego kupujący (nie mówiąć juz o sprzedawcy :wink: ) może być zadowolony z transakcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...a ja nawet pieiedzmi sra...jac - to bym nie wydał tyle siana zeby nie wiem co

w tym madrosc czlowieka ze ma pieniadze na wszystko to jak wie ze gdzies chleb kosztuje identyczny o 20 groszy taniej to przejdzie 100 metrów dalej....

i takich ludzi podziwiam

gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albatrose, dzieki :lol: mi tez sie bardzo podoba i nie umie sie doczekac az wroci od doktora.

ps. a moglbys zapodac gdzies swoja kolekcje polakow? tak jakos ostatnio ich wyszukuje i planuje kupic kilka (mam tego Błonie, jednego Polana ktory jest na www oraz trzeciego ktory tez jest w fazie badania diagnostycznego :wink: )

----

przeplacajcie na allegro:

http://www.allegro.pl/item184130649_184130649.html

vs.

http://www.allegro.pl/item186883862_zegar_...zny_slava_.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nie ma dziwne !!! Jeden jest stary i poczciwy a drugo kolekcjonerski a to już radyklanie zmienia postać rzeczy.

kwestia zdjec i nazwy aukcji :wink: w sobote ten poczciwy ma byc u mnie, wiec jak porobie zdjecia to przekonamy sie czy tez przypadkiem nie mozna go nazwac kolekcjonerskim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość likus
kwestia zdjec i nazwy aukcji :wink: w sobote ten poczciwy ma byc u mnie, wiec jak porobie zdjecia to przekonamy sie czy tez przypadkiem nie mozna go nazwac kolekcjonerskim

Mam w domu do kompletu spinke do krawata (kula ziemska i odlatująca rakieta) jak zrobie zdjecie wieczorek to dołącze.

dsc00152ii4.th.jpg post-0-0-86035100-1330654998.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Albatrose, dzieki :lol: mi tez sie bardzo podoba i nie umie sie doczekac az wroci od doktora.

ps. a moglbys zapodac gdzies swoja kolekcje polakow? tak jakos ostatnio ich wyszukuje i planuje kupic kilka (mam tego Błonie, jednego Polana ktory jest na www oraz trzeciego ktory tez jest w fazie badania diagnostycznego :wink: )

Patrz w galerii. To nie wszystkie są jeszcze dwa Błoniaki i bałtyk tylko w częściach. Musze je złożyć ale na razie brak czasu.

Błonie, Błonex,Delfin, Wars, Zodiak ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi