Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
rproch

NIE PRZEPŁACAJCIE NA ALLEGRO

Rekomendowane odpowiedzi

To zależy. Czyszczenie Poljotow i Rakiet po 25. Naprawa Sławy kosztowała mnie 5 dych ( naprawa, nie czyszczenie). Pobiedy po paręnaście złotych. Ja uważam, że nie są to duże kwoty, a jak ktoś Ci naprawi Sławę za 3 dychy to masz wielkie szczęście :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno przy nieumiejetnej wymianie koronki w Slawie może się okazać, że trzeba połowę mechanizmu rozebrać :). Werki Sławy są najgorsze z radzieckich i jeszcze najbardziej skomplikowane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój zegarmistrz mówi, że jakby wiedział kto wymyślił te dwa naciągi w takim tanim zegarku, toby go w d*** kopnął.

Nawet popsuty zegarek dwa razy na dobę pokazuje właściwą godzinę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy wymianie walka z koronka trzeba rzeczywiście uważać ale to już kwestia wprawy. Przy nieumiejętnym wyjęciu wałka potem zostaje rozebranie tak to już jest :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre, aż dodałem do obserwowanych :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak za oryginał to myśle że cena jest do przyjęcia - niestety obawiam się że te sławy z aukcji i te Włoskie to współczesna produkcja - za dużo NOSów w jedym rzucie u jednego sprzedawcy

W niedzielę będę na giełdzie to popytam czy coś wiedzą o arbuzach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak za oryginał to myśle że cena jest do przyjęcia - niestety obawiam się że te sławy z aukcji i te Włoskie to współczesna produkcja - za dużo NOSów w jedym rzucie u jednego sprzedawcy

Te z aukcji to te kupione u Włocha. Moja również i na 100% są oryginalne. Po prostu w swoim czasie prawie cala produkcja tych sław poszła na eksport do Włoch. To pewnie tak samo jak ktoś pisał że w każdej chwili może kupić ileś tam sztuk Sław lodówek NOS.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że podrób za takie kwoty nie opłaca się robić :). O wiele bardziej dochodowe są "de luxy z folią na deklu".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żebym nie został zrozumiany źle - ja też wolałbym aby były to oryginały - jedyne co zastanawia to że włoch wystawił ich 19szt poszły i teraz wystawił chyba kolejne 19  - taki hurt nosów po prostu zastanawia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żebym nie został zrozumiany źle - ja też wolałbym aby były to oryginały - jedyne co zastanawia to że włoch wystawił ich 19szt poszły i teraz wystawił chyba kolejne 19  - taki hurt nosów po prostu zastanawia

Pisałem z nim. Ma ich koło 100 :blink::o :o :o :o

Mam ten zegarek w ręku i naprawdę nie mam podstaw myśleć że coś z nim jest nie tak. Myślę że po prostu ma jakiś kosmiczny zapas z dawnych lat.

Albo swój albo od kogoś kupił.

Edytowane przez kchrapek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A Atomów tam przypadkiem nie ma? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej żeby nie miał. Taką ilością strasznie psuje rynek.

To też prawda. Teraz ceny Sławy arbuz pójdą ostro w dół.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To też prawda. Teraz ceny Sławy arbuz pójdą ostro w dół.  

W dół nie w dół. Ale na pewno nikt by już nie licytował zepsutej do prawie 200 zł jak ostatnio. Tylko że z rzadkiego modelu zrobił się pospolity jak można kupić taką ilość NOS.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam ten zegarek w ręku i naprawdę nie mam podstaw myśleć że coś z nim jest nie tak. Myślę że po prostu ma jakiś kosmiczny zapas z dawnych lat.

Albo swój albo od kogoś kupił.

100 sztuk !!!!!!! :blink:

Z atomem jest większy problem - one mają tarcze ze szlifem słonecznym i to jest trudno podrobić inaczej z tarczami malowanymi   

Edytowane przez Paweł Bury.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ta slava to aby na pewno oryginał. Patrzę na tą aukcję i się zastanawiam cały czas.

Pytam bo nie widziałem nigdy na żywo takiej :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi