Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
rproch

NIE PRZEPŁACAJCIE NA ALLEGRO

Rekomendowane odpowiedzi

http://allegro.pl/zegarek-komandir-automat-spadochroniarze-i5595724611.html

Według mnie to kolejny rasowy kitajski "komandir".

Ale jeśli "automat" z opisu to prawda, to chyba pierwszy taki.

Zdecydowanie CHRL  - dekiel ma wcięcia dla picu bo jest zaciskany poza tym wszystkie cechy chińczyka 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ cofer wiem ze zdjecie slabe ale masz takiego to porownaj....zielone kropki tam gdzie normalnie sa biale,bezel,i napis made in ussr normalnie jest na samym dole tu jakis napis jest pomiedzy 5 a 7 i wyglada mi na zakaz mocccp

Dysponując do oceny zegarka, tylko tym zdjęciem, to równie dobrze można przebrać się za starą cygankę i ...przepowiadać przyszłość :)

W #6479 zapomniałem tego napisać, ale odniosłem wrażenie, że (zupełnie niewyraźny) napis to "made in russia"  - i jeśli by się to potwierdziło, to byłaby ciekawostka. Jeżeli zaś, tak jak podejrzewasz, widnieje tam "zakaz mo cccp" - to zero dyskusji! ewidentnie  fake.

_ _ _ _ _ _ _

@jazzualdo, sławki to nie moja bajka, ale wiem że na asymetryczną ludkowie polują i potrafią sporo zabulić. Dlatego dla kogoś, kto ma potrzebne "klamory" do jej odtworzenia, 4 i pół dyszki, wcale nie muszą być jakąś szaloną ceną. Tym bardziej, że sprzedający w sposób uczciwy "wywala kawę na ławę"

...a tak nawiasem mówiąc, to czy ta sławka nie powinna mieć werku z automatycznym naciągiem???

Edytowane przez cofer

koszyk tourbilliona do hublota ...niebity! kupię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tarcza - falsyfikat. Koperta wygląda na komandirowską z okresu przełomu 80/90 i późniejszego. Już chciałem pisać, że to nie chińczyk :)  ale brak fotki werku skłonił mnie do uważniejszego spojrzenia.

@Plan 9 masz rację! to prawdopodobnie nie dość, że chinol (tarcza z błędem ortograficznym, wskazówki i prawdopodobnie werk), to do tego frankenstein-poskładaniec :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość D@dik

http://allegro.pl/boctok-i5604261655.html

Zegarek sprzedawany już chyba po raz piąty (raz "kupiłem" sam), za każdym razem z innego konta. Ostrzegam, bo szkoda czasu i nerwów.

Nie czaję  :huh:  Skoro "kupiłeś"  to czemu ten Allegrowicz ma same pozytywy?? Ludzie oceniajcie rzetelnie takie transakcje a nie biadolcie na forum! Biadolenie to nie jest ostrzeżenie  - nikt nie musi na "kizimizi" zaglądać by ustrzec się przed kombinatorem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie czaję  :huh:  Skoro "kupiłeś"  to czemu ten Allegrowicz ma same pozytywy?? Ludzie oceniajcie rzetelnie takie transakcje a nie biadolcie na forum! Biadolenie to nie jest ostrzeżenie  - nikt nie musi na "kizimizi" zaglądać by ustrzec się przed kombinatorem. 

Dadik, bez obrazy, ale czytaj ze zrozumieniem.

za każdym razem z innego konta...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość D@dik

Dadik, bez obrazy, ale czytaj ze zrozumieniem.

No właśnie czytam.... Jeśli Ender pisze "raz kupiłem sam" i go dostał to powinien imho napisać "nie licytujcie bo ten zegarek nie istnieje bo ja go mam". Jeśli go nie dostał po transakcji powinien napisać odpowiedni komentarz. Ender - dostałeś ten zegarek czy nie?

Edytowane przez D@dik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wywnioskowałem, że wygrał licytację - bądź kliknął kup teraz, ale transakcja nie doszła do skutku, Zegarek pojawił się z innego konta na Alle i dlatego nie ma ma negatywa... ale może rzeczywiście,jest tak jak mówisz, w takim razie sorry :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie czytam.... Jeśli Ender pisze "raz kupiłem sam" i go dostał to powinien imho napisać "nie licytujcie bo ten zegarek nie istnieje bo ja go mam". Jeśli go nie dostał po transakcji powinien napisać odpowiedni komentarz. Ender - dostałeś ten zegarek czy nie?

"Kupiłem" napisałem w cudzysłowie, ponieważ zegarek nigdy do mnie nie dotarł.

Nie dostałem zegarka. Zgłosiłem sprawę do Allegro, sprzedawca został usunięty. Teraz zegarek jest wystawiony z innego konta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość D@dik

Makaroni zapomniał dodać, że cena stąd że ten budzik miał na ręku niejaki Ali A. w momencie strzału na placu św. Piotra! To już nie jest nawet oferta dla jelenia. Grupą docelową są osoby o IQ w zakresie 55 – 69  :D (a może "sprzedafca" tak ma)

Edytowane przez D@dik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o w morkę jeża!  dotąd myślałem, że to Zbysiu-ileś-tam  rządzi...

Przy Arte & Oro s.a.s.  allegrowy Zbysio, to cienki bolo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Ładny mechanizm ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjęcie mechanizmu z innej aukcji tego samego sprzedającego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nie atom ;P

To akademicka :)

Ciekawe czy pomylił zdjęcia, czy uważa, że środek zegarka nikogo nie obchodzi???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie kajam się, to ja pomyliłem Rakiety, nie zmienia to jednak faktu, że werk GUBowski :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomylone zdjęcia , a nie werk GUB-ski . W Rakiecie są teleskopy a w kopercie z GUb-em nie ma . I inne różnice....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uświadomcie mnie, bo się GUB-ię :) co to za czort ten werk GUB-a???

@jazzualdo, jak ktoś ma 1/3 dużej bańki, to musi się szybko decydować, bo zaraz te 3szt. znikną...

Ciekawa opcja gwarancji -> "Zwroty:  Zwrot pieniędzy w ciągu 14 dni" :)

Edytowane przez cofer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale mi gwałtownie wartość kolekcji wzrosła  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi