Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

rk7000

"Stawka" - turniej zegarków radzieckich

Gramy o III miejsce  

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Nightdream

Twój jest jak najbardziej ekstrawagancki. Chyba, żeby go założył jakiś duchowny  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Rekiniasty

Ale zabawa świetna , a własna punktacja i osobisty ranking daje też niesamowitą frajdę. 

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panie, Panowie.

Poziom zaskoczył mnie naprawdę. Niesamowite zegarki.

Czytamy pierwszy post.

Wyniki jutro ok 21.00 i później podam kategorię drugiej rundy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fankaDaktarina
:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ani wyników, ani jutrzejszych emocji...eee :( nie róbcie nam tego. To może podaj kategorię dziś. Jutro o 20.30 podasz wyniki a o 21.00 my wystawimy swoich kandydatów w turnieju, co? Kto jest za????????????

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze, ledwo dwa dni popasałem w terenie i tyle się dzieje!!

No i szkoda że się nie zapisałem   :(  Next time...

Co myślę?

Panowie (i Panie) -

Wszystkie prezentowane zegarki bardzo fajne i właściwe w swojej kategorii.

Szczególnie jednak podobają mi się te pokazane przez kolegów:

#kchrapek - ta Slawa jest po prostu piękna! No i ekstrawagancka   ;)

#Rekiniasty - Raketa 24h powala, takiej szukam...

#Kris2 - Czajka czadowa chociaż bez duszy

#daktarin - jeszcze jeden Rezonator...

Czekam na te obiecane wyniki   :rolleyes:  :rolleyes:

Dzięki za opinię. Dla mnie to definicja ekstrawagancji zegarek który wygląda jakby "nie wyszedł" krzywy, kanciasty, inny, piękny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Rekiniasty

Ale zabawa świetna , a własna punktacja i osobisty ranking daje też niesamowitą frajdę. 

Stojąc z boku to sobie można spokojnie punktować, delektując się ulubionym trunkiem bez stresu, a my "biedne gladiatory" cali w stresie, decyzyje podejmować musim ..  :)

żeby nie moja prywatna produkcja jabola to nie wiem jakbym to przetrzymał   :lol:

"Czas jest zbyt cenny żeby go odmierzać byle czym"

Omega Speedmaster Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stojąc z boku to sobie można spokojnie punktować, delektując się ulubionym trunkiem bez stresu, a my "biedne gladiatory" cali w stresie, decyzyje podejmować musim ..  :)

żeby nie moja prywatna produkcja jabola to nie wiem jakbym to przetrzymał   :lol:

Możesz zostać zdyskwalifikowany, pić też powinieneś alkohol z czasów radzieckich. :D  :P

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rekiniasty - szerzysz jakieś jabłkowe legendy, ja nie pije calvadosu  :P  :D  :D  :D

Ja też nie piję, ja się delektuję  :P  :D

"Czas jest zbyt cenny żeby go odmierzać byle czym"

Omega Speedmaster Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sporo się dzieje w temacie konkursowym ;) Miło pooglądać i poczytać Wasze posty :) Życzę powodzenia wszystkim uczestnikom, a jurorom życzę mądrych decyzji i żeby ich z tego wszystkiego bardzo głowa nie rozbolała :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś tak trunkowo kończy się ten dzisiejszy dzień ;) Ani wyników, ani dalszych emocji....szkoda :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fankaDaktarina

To może jak sugerował Artur chociaż kategoria dzisiaj??? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Romek...skoro wyniki jutro, kategoria jutro, czyli jutro oszczędzasz nam emocji. Dawaj kategorię i jutro bawimy się jak wczoraj i dziś :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

komisja nieugięta jak system w PKW- nie poda wyników :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W gorącej wodzie jesteście kąpani  :rolleyes:

A masz pewność Artur że na pierwszej rundzie nie skóńczą się emocje dla Ciebie?  :P

Jak teraz podam kategorię to będą musieli się przygotować też Ci co odpadną a to bez sensu.

Jutro emocje związane z wynikami i z kategorią. :lol:  :lol:  :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale chociaż kategorię mógłby podać. Wtedy dalibyśmy jutro kolejny pokaz wzajemnych emocji...a tak będzie cisza....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Roman...zgłosiłem się po to, żeby się dobrze bawić. Najwyżej odpadnę :) Dawaj tą kategorię!!! Dałbyś kategorię i jutro moglibyśmy (by) wystawiać swoich zawodników, a tak to co? Wyniki raptem pierwszej rundy, podanie kategorii drugiej rundy i....cisza...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lud się burzy.. :ph34r:

Pamiętam, że w 1917r. w Piotrogrodzie też się burzył.. :ph34r:

post-60300-0-84207600-1418074344.jpg

Wtedy to zlekceważyliśmy..

ale MY się uczymy, cały czas się uczymy... :ph34r:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to nie ma emocji? Emocje będą do jutra do 21 :rolleyes:

Enkil - Nie pomyslałem o tej Rakiecie. Faktycznie ekstrawagancka. Jak znajomi ogladają moje zegarki to jest to jeden z modeli gdzie padają ochy i achy

Nightdream - zastanawiam się co by się stało gdybym w taki zegarku poszedł na spotkanie? To byłaby ekstrawagancja połączona z obciachem .  Super pomysł

TabaQ - ja bym go nie założył ale z innego powodu. Szkoda byłoby go mi zniszczyć. Ale ekstrawagancja z noszeniem jak najbardziej

kchrapek - Sława zacna, nie wpadłem na pomysł że mogła by  też być ekstrawagancka

Rekiniasty - Rakieta 24 bardzo ładna i dosyć rzadka, gratulacje

Gregorian - taki brzydki Łucz że aż ładny. Kiedyś go zobaczyłem i jest na mojej liście

Wojciech 1500 - te Rakiety w latach 80 zawsze były ekstrawaganckie. Duże patelnie na małych nadgarstkach i do tego fajny pasek. Super

yorki_man - ta Rakieta to również kolejny model który moi znajomi biorą do reki i zadają dziwne pytania. A do czego to służy? a te nazwy miast to dlaczego tu są ? itd. Czysta ekstrawagancja

Kris2 -  o sory to ja

D@dik - piękny Ljuks. Też miałem zamiar go wystawić. Prosta i jasna forma i te kształty

fankaDaktarina -  dochodze do wniosku że to własnie Rakieta robiłą chyba najwięcej udziwionych zegarków. W tym jako jedyna produkowała zegarki dla niedowidzących. gratulacje

w2k2 - Twój krzyk rozpaczy mnie powalił :D  Ale zegarek zacny

gregch - kolejna dziwna Rakieta. Piękna prosta i czytelna kostka. Gratulacje. Jest na mojej liscie. Może kiedyś wpadnie

Treevill - Big 0 w wersji kieszonkowej. Rzadko spotykany model. Gratulacje

mechanik - bije po oczach złotem że aż.... Czysta radziecka ekstrawagancja z lat 80 tych

daniels36 - kolejna ładna Rakieta z tych co to ludziska się dziwują i patrzą która to tez jest godzina?  Pokazuję 5.00 a ja mówię że 10.00. Gratulacje za stan

_kwiatek_ - kolejna ekstrawagancja z lat 80 - wszystko musiało błyszczeć. Sama koperta już nie wystarczała

karolus - nie mów ze go nosisz .  Przyznaję że zegarek ekstrawagancki ale i piękny

daktarin - witaj w klubie  :)  Dobrze że dałem tego z inną tarczą bo były dubel. Gratulacje za stan

Uff

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kris...piękne podsumowanie :) Ale ten Twój rezonator to i tak lipa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.