Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
hezio

Automat od CITIZEN - Grand Touring - warto ?

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie!

Ta guma-drabinka zupełnie mi nie pasuje, pełna guma hmmm... trzeba by jakieś foto obejrzeć, jak to wyjdzie

Mi się ma podobać, a  nie Wam  :P

A skoro drabinka Wam nie pasuje to niebawem ponownie wrzucę coś, co się nie spodoba  :lol:

Pozdrawiam

TomeK (Teston)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się ma podobać, a  nie Wam  :P

A skoro drabinka Wam nie pasuje to niebawem ponownie wrzucę coś, co się nie spodoba  :lol:

Dawaj, czekamy na okazję do kolejnej krytyki  :P  :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się ma podobać, a nie Wam

A skoro drabinka Wam nie pasuje to niebawem ponownie wrzucę coś, co się nie spodoba

Dajesz, ja tam jestem zwolennikiem "niewłaściwych" rozwiązań.

Choć dzisiaj właściwie:3df00d2b557ff44ecf8ed325801d7831.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawaj, czekamy na okazję do kolejnej krytyki  :P  :lol:

Właśnie dotarł, taki khaki:

0VLm8yw.jpg

vdm7Wek.jpg

2juvh8N.jpg

Pozdrawiam

TomeK (Teston)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robi wrażenie!;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrób jeszcze jedno zdjęcie , tylko zegarek z paskiem przesuń pod krzesło . Wtedy wszystko będzie ładnie pasowało

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ujmę to tak: jeśli widzisz tam krzesło, to nie mam dla Ciebie dobrych wiadomości  :ph34r:

Pozdrawiam

TomeK (Teston)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ujmę to tak: jeśli widzisz tam krzesło, to nie mam dla Ciebie dobrych wiadomości :ph34r:

Ujmę to tak: jeśli nie wiesz o co prosiłem , to nie mam dla Ciebie dobrych wiadomości .

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może bardziej chodziło o schowanie zegarka na tym pasku, a nie o wyeksponowanie drugiego planu

A mnie tam się podoba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawa alternatywa dla skórzanego paska.Ja chyba na lato zakupię gumę,by potencjał zegarka wykorzystać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie dotarł, taki khaki:

Lepszy niż drabinka, ale dla mnie zestaw trochę kontrowersyjny  ;) Ale co kto lubi. Czekamy na kolejne pomysły  :) A ktoś już z czarną gumą próbował?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepszy niż drabinka, ale dla mnie zestaw trochę kontrowersyjny  ;) Ale co kto lubi. Czekamy na kolejne pomysły  :) A ktoś już z czarną gumą próbował?

Ktoś już kiedyś próbował, nie jest źle, ale też i nie za dobrze :D

Nie mogę teraz znaleźć fotek, a jestem pewien, że gdzieś je zapisywałem, jak znajdę, to wrzucę, a tymczasem foto GTS-a na pomarańczowej gumie, foto kolegi, którego już chyba z nami nie ma, albo jest pod innym nickiem:

post-33253-0-60335400-1541196161_thumb.jpg

Edytowane przez tommly

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

post-74721-0-52599600-1541626315_thumb.jpg

Taki mi wpadł od kolegi z forum. To nie GTS ale też signature. Swietnie wykonany i ni żaluję , że nie kupiłem Seiko sgdm gdyż ten Citizen wg. mnie sprawia wrażenie zegarka z wyższej półki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Macałem. Sgdm ma obłędny antyrefleks i lepiej wykonane wskazowki i równie piękna tarcze. Ale wykonanie, kształt i proporcje koperty wg.mnie lepsze w Citizenie. Bransoleta także wg.mnie sprawia wrażenie lepiej wykonanej w Citku. No i dekiel duzo ładniejszy w Citizenie a takze mechanizm zdobiony i piękny wachnik z orłem symbolem Signatury. W sgdm mechanizm bez ozdób. Technicznie nie wiem czy któryś mechanizm jest lepszy. Ja w Signature GTS mam 9012 a w tym 9011.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Macałem. Sgdm ma obłędny antyrefleks i lepiej wykonane wskazowki i równie piękna tarcze. Ale wykonanie, kształt i proporcje koperty wg.mnie lepsze w Citizenie. Bransoleta także wg.mnie sprawia wrażenie lepiej wykonanej w Citku. No i dekiel duzo ładniejszy w Citizenie a takze mechanizm zdobiony i piękny wachnik z orłem symbolem Signatury. W sgdm mechanizm bez ozdób. Technicznie nie wiem czy któryś mechanizm jest lepszy. Ja w Signature GTS mam 9012 a w tym 9011.

A to o.k.Szanuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

post-74721-0-76010300-1541661757_thumb.jpg

A i w porównaniu do sdgm , który ma troche lepiej wykonane wskazówki to w tym Citizenie jest luma. Nie jakas rewelacja ale jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi