Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
wocio19

Nowe nabytki szwajcarskie i niemieckie

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki tam jest werk?Inhous?Kolor tarczy czekolada?

Edytowane przez akism

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Inhouse.

http://www.iwc.com/en/collection/pilots/IW3878/

Tarcza antracytowa. Na żywo jest miazga :)

post-27475-0-25823200-1367155293_thumb.jpg

post-27475-0-58648000-1367155343_thumb.jpg

post-27475-0-03693900-1367155696_thumb.jpg

Zdjęcia nie moje - znalezione w sieci.

Edytowane przez carlito1

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już Ci kiedyś mówiłem,że masz dobry gust(podobny do mnie :) ) Nie rozumiem trochę polityki IWC ,do pilota pakują fajny werk ,gdzie wcześniej królował 7750,a do Ingr włożyli selitę sw 300.Podpiłowują gałąź na której siedzą,jak by nie było to inge jest jedną z linii wiodących firmy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michał gratulacje :)

Fajnie.

Robert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już Ci kiedyś mówiłem,że masz dobry gust(podobny do mnie :) ) Nie rozumiem trochę polityki IWC ,do pilota pakują fajny werk ,gdzie wcześniej królował 7750,a do Ingr włożyli selitę sw 300.Podpiłowują gałąź na której siedzą,jak by nie było to inge jest jedną z linii wiodących firmy.

Każda linia musi mieć entry level watch z założenia tańszy i prostszy i coś dla bardziej świadomych/zamożnych klientów. Szlachetności lini Inge ma chyba teraz dodawać mariaż z Mercedesem, formułą ...albo technologiczne materiały.Choć dla mnie gdy niespodziewanie dla siebie kupowałem inżyniera po chwili zwątpienia decydujący był właśnie inhouse 80110 .A ten pilot choc faktycznie urodziwy zmierza już trochę w stronę biżuterii. Nakładane indeksy spita są zabójczo piękne w porównaniu z malowaniem klasycznych pilotów i nawet sportowo otwarta data pasuje tu moim zdaniem bardziej niż w Marku XVII . Choć paradoksalnie z założenia i jeden i drugi ( inge , pilot ) są tylko/aż tool watchem. Swoją drogą Carlito to duża zmiana z aquanauta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będzie i Aquanaut, tylko trochę poźniej :) Podejrzewam, że jeszcze w tym roku.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejny bardzo ładny zegarek w Twojej kolekcji - gratuluję.

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michał gratulacje. Moje zegarkowe marzenie. Nawet go dzisiaj przymierzyłem. ( kolejny raz ). Jednak ta cena ...

Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki wszystkim, ale z gratulacjami się jeszcze wstrzymajmy dopóki go oficjalnie nie pokaże :)

Ile kosztuje ten zegarek w pl ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A miało być wspinanie się na wyższą półkę zegarmistrzostwa. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miało i będzie. Zegarek poprostu mi się bardzo spodobał, na żywo zrobił na mnie ogromne wrażenie, to sobie go kupiłem. Będą też kolejne zegarki, nie rozumiem w czym rzecz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam uważam, że zegarek ma przede wszystkim cieszyć właściciela. I o to chodzi. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oo, Michał gratulacje! Piękny zegarek, mój ulubiony pilot :). Do tego ma normalny rozmiar, nie jakiś kosmos :).

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michał gratuluje świetny wybór :)

Sent from my iPad using Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A miało być wspinanie się na wyższą półkę zegarmistrzostwa. :P

A to jest niska półka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najniższa. Niżej być nie może... PKS to było tak półżartem czy na serio?

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytanie=tech jak to mówią. Wyższą, nie wysoką półkę.

Odnośnie omawianego zegarka. Tak jak piloty mi się w większości nie podobają, tak ten ma coś w sobie. Przede wszystkim świetne indeksy i wskazówki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie sirkozi. Nie wyczułeś mnie... :)

Michał kiedy porobisz trochę fotek tego IWC?

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie, litości!

Michał, wystawiając na bazarku roleksa dj, napisał, że się z nim rozstaje, bo zaczyna się wspinać na wyższą półkę zegarmistrzostwa. Moim zdaniem IWC to nie jest ta wyższa półka, dlatego pozwoliłem sobie na mało wybredny żart (o tym, że to żart, świadczyć może emotikon na końcu wypowiedzi), na którym jednak nie do końce poznał się sam zainteresowany (dopatrując się jakichś pretensji z mojej strony, cyt. "nie rozumiem w czym rzecz"), o pozostałych osobach nie wspominając. Chciałem błysnąć, a tu znowu muszę przepraszać. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cierpliwości Bartek, obszerna galeria napewno się pojawi :) Co do indeksów, to rzeczywiście są za***iste :)

post-27475-0-07549700-1367171057.jpg

Edytowane przez carlito1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czekamy z niecierpliwością. :)

Indeksy i wskazówki są wypełnione lumą? Szczególnie ciekawi mnie w tym względzie czerwona wskazówka sekundnika.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wiesz, że jeszcze tego nie wiem... Pewnie tak. Szukałem właśnie w sieci jak świeci, ale nie znalazłem :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W zasadzie byłem już zdecydowany na Aquanauta, los jednak chciał, że w między czasie zobaczyłem na żywo nowego Spitfajera :) Spodobał mi się tak bardzo, iż stwierdziłem, że koniecznie muszę go mieć :)

Wkrótce w galerii.

post-27475-0-34560300-1367153728_thumb.jpg

Zdjęcie znalezione w sieci.

Pzdr.

A miał być Lange a tu masz IWC[piękny]gratki :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To Epos Passion 3401. Potwierdzam, na żywo prezentuje się dużo lepiej niż na zdjęciu

Również potwierdzam. Mam takiego tylko, ze w złotej kopercie i w brązach, zegarek rewelka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi